Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok şaşırdım gözlerimi belerttim öyle okudum yazdıklarını.23 ağustos yakın belki o gün kurtulursun vajiden,tarihlerin devamı olur:1rolleyes:

valla çok şanslısın.ben ikikez aşılama yaptırdım,birde tüp bebek yine hamile kalamdım.allah bağışlasın.rabbim verecekse her türlü veriyo.inşallah bizede verir.

Vaginal Dilator Set - Vaginismus.com[/url]
bu adreste varmış. türkçe de bakayım bulursam yazarım.

edacim, ben bu siteden ismarladim dilatör setini, kredi kartindan gecti ve bir hafta icinde geldi. bu site tamamen vaji ile ilgili oldugundan, güvendim aldim. neden türkiyeden olmasi gerek ki? ben bu aksam denemelere baslicam insallah.

Allah razı olsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder..inşallah yenersin .a.s.Eğzersizleri aksatma en kısa zamanda yeneceğine inanıyorum canım ...

zaten hep dua ediyorum allaha bana böyle evlatlar verdiği için inan yoksa herhalde intahar ederdim onlar benim tesellim kızım 16 yaşında yani 16 sene önce açıldıysa açıldı 40 gün içinde kendi şekline dönermiş ben okadar çok korkuyodumki doğumdan hastaneye gitmek bile istemedim arabada cocuğun başı çıktı ama sonra kasılınca sıkıştı bayıltıp aldılar.. doğumdan sonra iyice korktum ve denemeyi kestik.evet 3 gündür kasma egzersizlerini nefes egzersizlerini yapıyorum.daha parmağa cesaretim yok..hayırlısı hakkımda..

vajiyi tarihe gömdüm. 2. deneme de tamam çok şükür... Allahın izniyle bir daha çıkamayacak oradan! klava:

verdikleri bilgilerle,cevaplarla bana destek olan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...

özellikle Zerr,ece111 ve bahar07 :) a.s.

sizleri seviyorum... opuyorumnanaktan

yenip gitmek yok,şimdi sıra diğer arkadaşlarda. kaydirigubbakcemile5

bakalım güzel haberi kim verecek en önce ? :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…