• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Öncelikle iyi bir cinsel bilgilendirme ve psikolojimi rahatlatmaya yönelik konuşmalar yaptık.Parmak egzersizlerine geçtik. İnsanı çok rahatlatan bir hekim.. Egzersizlerde zorlanmadım

Merhaba arkadaşlar ben de Dr. Deniz Güleryüz Çakmak hocama gittim Vajinismus Tedavisi için. Fakat kendisi şuanda FSM Bulvarında özel muayenesinde. Vajinismus ile sorunum 3 seansta geçti. Fakat sonrasında bir aşılama tedavisi geçirdim başka sebeplerden dolayı. Şuanda da 6 aylık hamileyim. Kesinlikle tavsiye ederim Deniz hanımı.

Allah hepinizin yardımcısı olsun .Ekimde evlendim ve bu sorunla mücadele ettim. Başını alıyordum ama canım çok yanıyordu, hepsini içime alamıyordum alsam bile acıdan duramıyor ve üstüne kanamam oluyordu
Kadın doğum doktoruna gittim, meğerse kızlık zarı bozulduğunda iltihap kapmış ve tam iyileşme olmadan devam ettiğimiz içinde kanamam oluyormuş. Fitil verdi bi hafta sürdü tedavim Allahja şükür şimdi ne acı ne kasılma.
Eşler arasındaki muhteşem bi anı korkularımızla mahfediyoruz . Üzerine düşmeye devam edin, sorununuz devam ediyorsa mutlaka kadın doğum doktoruna gidin.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

Dün Akşam Eşimle Denedik Sonuç Gene Hüsran. Üstte de denedim altta da. Anlamıyorum Ikiniyorum kayganlastiricida sürdük. Ama canim hala çok yandı başını hafif alabildim gerisi yok. Artık esiminde sabri tükendi ben galiba tek basima yapamicam bunu. Ama bunu tedavi eden doktorlarda çok ücret istiyo napicam bilmiyorum artık. Eşim le tartıştık artk oda haklı. Beni başka şeylere sevkediyosun dedi. Ağır konuştu iyice koptum. Psikolojik olarak da istemiyorum sanki imkansiz bişey gibi gözümde. ikindim sıkındim yok ya yok aciyo
Aynı durumdayım bende canım parmak falan yapamıyorum eşimden aynı cümleleri duydum deniyorum ama olmuyor işte bazen diyorum ki bana dokunmasın ne yaparsa yapsın ama oda olmuyo arafta kaldım allah yardımcımız olsun

Aynı durumdayım bende canım parmak falan yapamıyorum eşimden aynı cümleleri duydum deniyorum ama olmuyor işte bazen diyorum ki bana dokunmasın ne yaparsa yapsın ama oda olmuyo arafta kaldım allah yardımcımız olsun
Biraz sabır biraz inanç ve dua arkadaşlar birakmayin lütfen parmka yapabiliyosan aparat başla cok faydasi oluyor kayganlastiricida kullan

Biraz sabır biraz inanç ve dua arkadaşlar birakmayin lütfen parmka yapabiliyosan aparat başla cok faydasi oluyor kayganlastiricida kullan
Parmakta yapamıyorum ki ben benim asıl sorunum bacaklarımı açamamam öyle bir agrı oluyorki sanki bıçak sokuyorlar o yüzden yakınlaşmıyoruz başka pozisyon da olmuyo sonuç olmuyor sprey aldım anestol aldım onları deneyeceğim insallah

Bende parmak yapamıyordum bi gün serçe ile başladım sonra 3 parmağa kadar aldım çok şükür şimdi yendim tek sorunum zevk alamamak o da geçecek inşallah

Vemcaine sprey kullanan var mı arkadaşlar ben de henüz yenemedim şu illeti çok mücadele ediyorum doktora da gidiyorum ama olmuyor bi türlü kurtulamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum ☹

Bende parmak yapamıyordum bi gün serçe ile başladım sonra 3 parmağa kadar aldım çok şükür şimdi yendim tek sorunum zevk alamamak o da geçecek inşallah
Bende alamıyorum sıkılıyorum bi süre sonra eşim anlayınca çekiliyor allahtan bu süreç çok mu uzun acaba bizden önce yenenler kaç ay sürüyor sizce bu

Dün Akşam Eşimle Denedik Sonuç Gene Hüsran. Üstte de denedim altta da. Anlamıyorum Ikiniyorum kayganlastiricida sürdük. Ama canim hala çok yandı başını hafif alabildim gerisi yok. Artık esiminde sabri tükendi ben galiba tek basima yapamicam bunu. Ama bunu tedavi eden doktorlarda çok ücret istiyo napicam bilmiyorum artık. Eşim le tartıştık artk oda haklı. Beni başka şeylere sevkediyosun dedi. Ağır konuştu iyice koptum. Psikolojik olarak da istemiyorum sanki imkansiz bişey gibi gözümde. ikindim sıkındim yok ya yok aciyo
Canım bu hastalığı eşinle tam olarak konuş bilsin parmak egzersizini ben denemedim ki ben vajinama dokunamaz eşim yaklaşınca artık hemen sinirden yaşlar akardı gözümden sonra baktım ben ne egzersize cesaret edebiliyorum ne eşime dr gittim
Aparatlar yap boy boy sprey kullanabilirsin başlarken onlarla günlük yavaş yavaş çalış vajinan zamanla genişler aparatın girdiğini görünce beyin olarakta rahatlarsın sonra eşinle dene ben ilk ilişkimi altta denedim çok rahat oldu 2. 3. De oldu sonra adet oldum bitince bende yapamadım başa döndüm sandım iki gün ağladım yine çok canım yanıyor aynı sorunu çektim sandım eşler erekte olmayınca tam penis vajina girişinde toplanıp girmek için baskı yapıyor can yakıyor buna dikkat edin bi kaç ilişkide ilaç aldırdım eşime
Vemcaıne sprey kullananlar 10 fıs sıkın bi kaç denemede oluyor sonra yine acı hissedince yine sıkın bi zararı olmuyor
Tahriş yaşayabiliyoruz bepanthol krem kullanın hem kayganlaştırır hem onarır
Altta rahat edende var ben penisin girdiğine bakamam hala bi korkarım üstte kasamıyorsunuz giriyor kendisi
Bide maalesef hemen bitmiyor bi gün tam içinize alıyorken diğer denemede yarısı olabiliyor bu sık yapıp gün geçtikçe azalıyor sıkıntı etmeyin deneyin bitmez demeyin bitiyor yardım isteyen varsa çekinmeden yazabilirsiniz ama olumlu sonuç için öncelikle ruh halimizi düzeltmek gerek devamı oluyorbirden değil yavaş yavaş pes etmeyin yeter ki

Kızlar dün yine denedik eşimle olmadı içine aparat giriyor ama p...s giremeyince deliriyorum sinirden ağlıyorum bendeki stres eşimede geçti şimdi onda da sorun başladı herkes çocuk soruyor keyfimizden çocuk yapmıyoruz diye bir ton nasihat veriyorlar durumumuzu da söyleyemiyorum herkes aaa sorun varmış demek için hazırda bekliyor eşimde bende çok istiyoruz çocuk ama bir türlü atlatamıyoruz nerde neyi yanlış yapıyorum kızlar yada yapmadığım ne kaldı

ayni sorunlari ben de yasadim 2 sene onceydi 3 ay boyunca denedik kadinlar kulubu hesabim yokken buradan da bu konuyu cok sık takip ettim sanki iceri girme ihtimali yokmus ve tamamen kapaliymis gibi ve her denemede canim yaniyor ve sucluluk duygusu hissediyor her vazgeciste daha da umitsizlige kapiliyordum parmak egzersizi yapmak istesem de deneyemiyordum sebebini bilmiyorum tamamen psikolojik bir durum sanirim dusununce aslında gecmiste kotu bir deneyim yasamadim ve kendimi suclu hissetmedigimi dusunuyordum insan farkinda olmadan aslında bilincaltina iyi kotu yanlış seyler kodluyor
işin Özü parmak denemelerini erkek arkadasimla denedik cok yavas başladı guven duygusuyla birlikte insan gevsiyor acele etmeden devam ettik
parmak denemelerinde yavas yavas başarılı oldugunu gorunce ilişkide basarili olabilecegine inaniyorsun
3 ay sonunda da basardik bazen yine kendimi sıktıgim oluyordu rahat hissetmek cok onemli burada karsi tarafa da is düşüyor
6aylik yeni bir iliskim var ve sevginin guvenin teslim olmanın ne oldugunu öğrendim ve bir daha hic sorun yasamadim
guvendigin insanin tamam canın yanmayacak rahatla demesi bile o an o sorunu asmaniza yetiyor umarim hepiniz bu sorunlari atlatirsiniz zor bir surec ama hersey sizin elinizde

Arkadaşlar ben de vajınısmusu yendim ve buradan da bi çok kişiye yardım ettim.size bir duyurum var anneler Gününe özel bir Kişiyi bedava tedavi edecekmiş kelebek kadın danışma vajinismus merkezi ....haberiniz olsun

Kızlar dün yine denedik eşimle olmadı içine aparat giriyor ama p...s giremeyince deliriyorum sinirden ağlıyorum bendeki stres eşimede geçti şimdi onda da sorun başladı herkes çocuk soruyor keyfimizden çocuk yapmıyoruz diye bir ton nasihat veriyorlar durumumuzu da söyleyemiyorum herkes aaa sorun varmış demek için hazırda bekliyor eşimde bende çok istiyoruz çocuk ama bir türlü atlatamıyoruz nerde neyi yanlış yapıyorum kızlar yada yapmadığım ne kaldı
Slm canım cok zor biliyorum ben de çektim bu derdi...kelebek kadın danışma merkezın de Necla Erkoca cinsel terapist bi o tedavi etti beni o zamanlar hastanedeydi şimdi ayrılmış ordan

Back
X