- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #231.721
Wemcaine canımHangi spreydi o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wemcaine canımHangi spreydi o
Öncelikle iyi bir cinsel bilgilendirme ve psikolojimi rahatlatmaya yönelik konuşmalar yaptık.Parmak egzersizlerine geçtik. İnsanı çok rahatlatan bir hekim.. Egzersizlerde zorlanmadım
Aynı durumdayım bende canım parmak falan yapamıyorum eşimden aynı cümleleri duydum deniyorum ama olmuyor işte bazen diyorum ki bana dokunmasın ne yaparsa yapsın ama oda olmuyo arafta kaldım allah yardımcımız olsunDün Akşam Eşimle Denedik Sonuç Gene Hüsran. Üstte de denedim altta da. Anlamıyorum Ikiniyorum kayganlastiricida sürdük. Ama canim hala çok yandı başını hafif alabildim gerisi yok. Artık esiminde sabri tükendi ben galiba tek basima yapamicam bunu. Ama bunu tedavi eden doktorlarda çok ücret istiyo napicam bilmiyorum artık. Eşim le tartıştık artk oda haklı. Beni başka şeylere sevkediyosun dedi. Ağır konuştu iyice koptum. Psikolojik olarak da istemiyorum sanki imkansiz bişey gibi gözümde. ikindim sıkındim yok ya yok aciyo
Biraz sabır biraz inanç ve dua arkadaşlar birakmayin lütfen parmka yapabiliyosan aparat başla cok faydasi oluyor kayganlastiricida kullanAynı durumdayım bende canım parmak falan yapamıyorum eşimden aynı cümleleri duydum deniyorum ama olmuyor işte bazen diyorum ki bana dokunmasın ne yaparsa yapsın ama oda olmuyo arafta kaldım allah yardımcımız olsun
Parmakta yapamıyorum ki ben benim asıl sorunum bacaklarımı açamamam öyle bir agrı oluyorki sanki bıçak sokuyorlar o yüzden yakınlaşmıyoruz başka pozisyon da olmuyo sonuç olmuyor sprey aldım anestol aldım onları deneyeceğim insallahBiraz sabır biraz inanç ve dua arkadaşlar birakmayin lütfen parmka yapabiliyosan aparat başla cok faydasi oluyor kayganlastiricida kullan
Bende alamıyorum sıkılıyorum bi süre sonra eşim anlayınca çekiliyor allahtan bu süreç çok mu uzun acaba bizden önce yenenler kaç ay sürüyor sizce buBende parmak yapamıyordum bi gün serçe ile başladım sonra 3 parmağa kadar aldım çok şükür şimdi yendim tek sorunum zevk alamamak o da geçecek inşallah
Ben kullanıyorum hala çok faydası var nasıl uyguluyorsun sen acabaVemcaine sprey kullanan var mı arkadaşlar ben de henüz yenemedim şu illeti çok mücadele ediyorum doktora da gidiyorum ama olmuyor bi türlü kurtulamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum ☹
Canım bu hastalığı eşinle tam olarak konuş bilsin parmak egzersizini ben denemedim ki ben vajinama dokunamaz eşim yaklaşınca artık hemen sinirden yaşlar akardı gözümden sonra baktım ben ne egzersize cesaret edebiliyorum ne eşime dr gittimDün Akşam Eşimle Denedik Sonuç Gene Hüsran. Üstte de denedim altta da. Anlamıyorum Ikiniyorum kayganlastiricida sürdük. Ama canim hala çok yandı başını hafif alabildim gerisi yok. Artık esiminde sabri tükendi ben galiba tek basima yapamicam bunu. Ama bunu tedavi eden doktorlarda çok ücret istiyo napicam bilmiyorum artık. Eşim le tartıştık artk oda haklı. Beni başka şeylere sevkediyosun dedi. Ağır konuştu iyice koptum. Psikolojik olarak da istemiyorum sanki imkansiz bişey gibi gözümde. ikindim sıkındim yok ya yok aciyo
Ben tereddütte kaldım almadım henüz nasıl bir etkisi var acaba vajinaya nasıl kullanıcam alirsamBen kullanıyorum hala çok faydası var nasıl uyguluyorsun sen acaba
Slm canım cok zor biliyorum ben de çektim bu derdi...kelebek kadın danışma merkezın de Necla Erkoca cinsel terapist bi o tedavi etti beni o zamanlar hastanedeydi şimdi ayrılmış ordanKızlar dün yine denedik eşimle olmadı içine aparat giriyor ama p...s giremeyince deliriyorum sinirden ağlıyorum bendeki stres eşimede geçti şimdi onda da sorun başladı herkes çocuk soruyor keyfimizden çocuk yapmıyoruz diye bir ton nasihat veriyorlar durumumuzu da söyleyemiyorum herkes aaa sorun varmış demek için hazırda bekliyor eşimde bende çok istiyoruz çocuk ama bir türlü atlatamıyoruz nerde neyi yanlış yapıyorum kızlar yada yapmadığım ne kaldı
Ben parmak egzersizi olmadan yendimAnestezik krem ya da sprey kullandin mı
Ben parmak egzersizi olmadan yendimCanim Ben Parmak egzersiziyle yendim. Önce kendi parmagim 2 psrmaga kadar Sonra es parmagi 2 parmaga kadar sonra es denemesine gectim.
Nasıl yendiniz bize de yardımcı olur musunuz evliligimin 8.ayi bitecek 9.aya gireceğiz ama olmuyor yapamıyorum çok moralim bozuk ve vicdanen artık tükendim eşime karşı ☹Ben parmak egzersizi olmadan yendim
Nasıl yendin canım ?Ben parmak egzersizi olmadan yendim