• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Burayı o kadar çok okudum ki aylardır... o kadar çok istedim ki bende buraya başardım diye yazmayı... kızlar ekim ayında evlendim şubat başında eşimle birlikte cinsel terapi görüyoruz vajinismus için parmak egzersizlerinde hiç sorun yaşamadım doktor 1 parmak 1 boğum dediğinde bile ben daha fazlasını yapabildim. 2 parmak 2 boğum çok rahat alabiliyorum 2 parmak 2 boğum makas olarak da rahatım Şimdi pns başı egzersizindeyiz ama olmuyor canım çok yanıyor zorluyorum hani olsun diye biraz ilerlediğinde eşim bir şeye değiyor bunu eşimde hissediyor kadın Doğuma gittim hiç bir sorun yok o değen zar dedi kızlar ne yapabilirim ne olur yardım edin bana penis de neden böyle oluyor parmakla hiçbir sıkıntım yokken ağlamaktan gözlerim acıyor artık
Canim tam olarak genislememis cunkü o yüzden biseye degiyo gibi hissediyosun sana tavsiyem aparat yapmaya calis parmakla cok ilerleme kaydedemezsin

Ya kızlar parmak egzersizsizöyqda aparatsız yenen varmı ben direk rahatlayıp hemen eşimle denemek istiyorum suan resmen hayal kuruyorım ama:)off allahım ya kafayı yememek elde değil

Burayı o kadar çok okudum ki aylardır... o kadar çok istedim ki bende buraya başardım diye yazmayı... kızlar ekim ayında evlendim şubat başında eşimle birlikte cinsel terapi görüyoruz vajinismus için parmak egzersizlerinde hiç sorun yaşamadım doktor 1 parmak 1 boğum dediğinde bile ben daha fazlasını yapabildim. 2 parmak 2 boğum çok rahat alabiliyorum 2 parmak 2 boğum makas olarak da rahatım Şimdi pns başı egzersizindeyiz ama olmuyor canım çok yanıyor zorluyorum hani olsun diye biraz ilerlediğinde eşim bir şeye değiyor bunu eşimde hissediyor kadın Doğuma gittim hiç bir sorun yok o değen zar dedi kızlar ne yapabilirim ne olur yardım edin bana penis de neden böyle oluyor parmakla hiçbir sıkıntım yokken ağlamaktan gözlerim acıyor artık
Makas derken anlamadım canım kızlar afedersiniz ama ben orayı elledğimde hemen orgazm tarzı oluyorum eşimle artık yapamadığız için kendi kendmizi tatmşn ediyoruz benim hemen oluyor sizin nasıl

Kadın doğum değen şeyin zarın diğer kısmı olduğunu söyledi bende şubatın başından beri doktora gidiyorum ama aparat vermedi hiç
Canim ben cinsel terapist yardimiyla yendim onunla beraber yapmsistik aparat egzersizini.kadin doguma bende gitmistim o ilgilenmedi bile.sen neye gidiosun bilmiyorum ama.

Canım ekteki jeli al internette daha uygun
Ferahlık veriyor benim de yanma oluyordu ileriye gitmiyordu bunla kaydı gitti
Birde vajina girişten içe doğru hafif eğimli
İlişki esnasında popoyu hafif kaldır derim rahat edersin

Eklentiler

• 8E314C2D-0AC5-4FD1-9C41-3EE311BB5F81.webp
    8E314C2D-0AC5-4FD1-9C41-3EE311BB5F81.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 44
Canım ekteki jeli al internette daha uygun
Ferahlık veriyor benim de yanma oluyordu ileriye gitmiyordu bunla kaydı gitti
Birde vajina girişten içe doğru hafif eğimli
İlişki esnasında popoyu hafif kaldır derim rahat edersin
Jel olarak sedeoxx kullanıyorum su bazlı çok güzel dediğim gibi parmakla sıkıntım Yok eşimin 2 parmak 2 boğum onu bile çok rahat alıyorum ama eşli deneme hüsran...

Back
X