• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım ama sayfadaki yorumları hep okudum takip ettim benim sorunum 37 haftalik hamileyim ve vajinusmusum doktor haftaya gün verdi sezaryan icin epudral olacak alttan muayene yok ama sonda takiyolarmis ve takılması gerekiyormuş çok korkuyorum varmı böyle tecrübe yaşayan yardım edin bana

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım ama sayfadaki yorumları hep okudum takip ettim benim sorunum 37 haftalik hamileyim ve vajinusmusum doktor haftaya gün verdi sezaryan icin epudral olacak alttan muayene yok ama sonda takiyolarmis ve takılması gerekiyormuş çok korkuyorum varmı böyle tecrübe yaşayan yardım edin bana
Ne güzl annesin cnm ya ya nasıl hamile kaldın banada söylermsn bnde istyrm

Sontadan korkma canım hiç anlamdan tekıyorlar hisstmiyrsn kardeşmde ondan korkuyrdu anlamdn oluyr desi

Hiç beklemediğim bir anda hamilelik haberi aldık her gün ilişki yaşadık yaşamaya çalıştık başarmisiz ama ufak tefek kasilmalarim vardı hala mesala vajinal muayene hiç olmadım korkuyorum adet günümün bittiği andan itibaren hergün ilişkiye girdik ben böyle hamile kaldim allahım herkese nasip etsin inşallah

Hiç beklemediğim bir anda hamilelik haberi aldık her gün ilişki yaşadık yaşamaya çalıştık başarmisiz ama ufak tefek kasilmalarim vardı hala mesala vajinal muayene hiç olmadım korkuyorum adet günümün bittiği andan itibaren hergün ilişkiye girdik ben böyle hamile kaldim allahım herkese nasip etsin inşallah
vajinismus san nasil iliskiye girdin ozaman degilsin :0 süper hayirli olsun bence artik korkma bir evladin olacak :)

Ben amaliyat oldugum ucin biliyorum korkmana gerek yokk hic acimiyor

Emla da cok pahalı ya suan maddi sıkıtmız var ra pomad var galiba o daha uygunö aynı görevi görürmüki
evet pahali ben yurtdisindayim burdan 200 liraya aldim resmen ama bunu düsündüm tedaviye 3500 lira vericeme emlayi alirim denerim ve kafanda emlayi sürünce bitiyor bence :) ama türkiyede bi spray varmis vecmaine mi ne oda uygun ve iyimis onu denesen?

Back
X