• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Rahat bırakıyorum hatta kendim girmesi için bayağı bi zorluyorum ama bi noktadan sonra dayanılmaz oluyor o batma hissi ıkınıyorum kendimi serbest bırakıyorum kegel de yapıyorum ama yinede bi yerde aşamıyorum o his çok kötü bacaklarım artık titremezken o batma hissinde bacaklarım da kapanıyor titriyor tekrar en başa dönmek istemiyorum çünkü çok yol katettim dilatorle egzersiz yaptım onlarla oluyor penisin yarısına kadar geliyor sonrası hiç yok :KK43:
Penisin yarisi kadar oluyorsa, esin yavaş yavaş git gel yapsın. Ve sen nefes al ve nefes verirken esin ittirsin.
Nefesi hemen verme uzun süre de ver. O sırada kayıp gidiyor zaten..
Bol yag kullan

Kizlaaarrr gecmis bayraminizi kutlarim. Bayramda bitti ramazanlikdaa haydiiiinnnn ise koyulmaya :-) egzersizlerle azimle bu isi cözelim kizlar biz bunu basarabiliriz :-)

Yardima ihtiyaci olanlara yardim edebilirim ben parmak egzersiziyle yendim :-) özelden yazisalim halledelim su isi :-)

Penisin yarisi kadar oluyorsa, esin yavaş yavaş git gel yapsın. Ve sen nefes al ve nefes verirken esin ittirsin.
Nefesi hemen verme uzun süre de ver. O sırada kayıp gidiyor zaten..
Bol yag kullan
Bol yağ kullanınca da kayıyor yönünü ayarlamaya çalışıyoruz popoya doğru eğimli şekilde yinede başarılı olamıyorum

Kızlar eşim kasık fırığı ameliyatı olcak bizim iş yine beklemdeyw geçicek:( cok kötüyüm morelim bozuk psikolojim bozuk hala zar duruyor kafayı yicem yenemiyorum batma ve baskı var cok ağlıyorum offf kafayı resmen yedim napcam ya bebek sahibi olmak resmen mucize bana hergün ağlıyorum her bebek gördüğğmde ağlıyrm:(

Bol yağ kullanınca da kayıyor yönünü ayarlamaya çalışıyoruz popoya doğru eğimli şekilde yinede başarılı olamıyorum
Sen yonlendiriosan eline eldiven geçir canım.. sabit tutabilirsin.
O baskı hissini geçtin mı elini çek.. kontrol esinde olsun.. sonrası cookk kolay

Ben de sadece ufak bir kısmını alabiliyorum sonra müthiş bir batma hissi. Kayganlaştırıcı jel de kullanıyorum ama olmuyor. Kontrol bende olsun iste eşimin üzerinde oluyorum. Belki de pozisyon yanlışım vardır. Doğru yönde ilerleyebilmesi için en rahat pozisyon hangisi kızlar? Psikolojim iyice bozuldu artık malesef eşim de pek anlayışlı değil. Olmayınca kırıcı sözler söylüyor. Bir an önce bu problemi aşmak istiyorum

Ben de sadece ufak bir kısmını alabiliyorum sonra müthiş bir batma hissi. Kayganlaştırıcı jel de kullanıyorum ama olmuyor. Kontrol bende olsun iste eşimin üzerinde oluyorum. Belki de pozisyon yanlışım vardır. Doğru yönde ilerleyebilmesi için en rahat pozisyon hangisi kızlar? Psikolojim iyice bozuldu artık malesef eşim de pek anlayışlı değil. Olmayınca kırıcı sözler söylüyor. Bir an önce bu problemi aşmak istiyorum
Ustte olsanda arkadan esine donuk olsun cnm ozman tam oluyor terapistim bana ya kadin yukarda arkasi donuk en rahati dedi yada kadin yatak ucunda sirt ustu yatark erkek ayakta.. biz 2. Olanla ilk kolay yapabildik. Nefes al verirken kaslar aciliyor derinn nefer al ver..

Kayganlastirici jel yerine, bebe yağıyla dene canım.. jel bi sure sonra iğrenç bir hal alıyor

Sen yonlendiriosan eline eldiven geçir canım.. sabit tutabilirsin.
O baskı hissini geçtin mı elini çek.. kontrol esinde olsun.. sonrası cookk kolay
Deniyicem yine elimi cekiyorum ama afedersin ama dudaklara da baskı var çok acıyor hissine kapılıyorum kontrolü eşime veriyorum o da yönünü ayarlayamiyor canımı yakıyor tam yenmeme az kalmışken olmadı bu vallahi:(

Deniyicem yine elimi cekiyorum ama afedersin ama dudaklara da baskı var çok acıyor hissine kapılıyorum kontrolü eşime veriyorum o da yönünü ayarlayamiyor canımı yakıyor tam yenmeme az kalmışken olmadı bu vallahi:KK43:
Popoya eğimli olacak canım.. dudaklar da baskı olmaması lazım canım. Dikine ittiriosan ondan oluodur o..
Pes etmek yok..

Popoya eğimli olacak canım.. dudaklar da baskı olmaması lazım canım. Dikine ittiriosan ondan oluodur o..
Pes etmek yok..
Selam kızlar bende iki senedir yenmeye çalışıyorum.Lütfen yenenler yardım edebilir mi?
Bizdede penisi yarısını alabiliyorum ama git gel yapamıyoruz.Sanki orda bir duvar var ilerlemicek gibi geliyor.

Selam kızlar bende iki senedir yenmeye çalışıyorum.Lütfen yenenler yardım edebilir mi?
Bizdede penisi yarısını alabiliyorum ama git gel yapamıyoruz.Sanki orda bir duvar var ilerlemicek gibi geliyor.
Aynu ben de o durumdayım. Yarısına kadar tamam. Ama ilerisi duvar adeta. Tam birleşme olmuyor. Ben artık yanlış yöne ittiğimizden şüpheleniyorum Farklı pozisyonlar denicem .
Anestol veya emla gibi uyuşturucu merhemler var onlardan kullandınız mı gerçekten acı hissini yok ediyor mu bu kremler?

Aynu ben de o durumdayım. Yarısına kadar tamam. Ama ilerisi duvar adeta. Tam birleşme olmuyor. Ben artık yanlış yöne ittiğimizden şüpheleniyorum Farklı pozisyonlar denicem .
Anestol veya emla gibi uyuşturucu merhemler var onlardan kullandınız mı gerçekten acı hissini yok ediyor mu bu kremler?
Acı hissini yok etmiyor canm zamanında denemiştim emlayı. Vajinusmusta meseleyi beyinde bitirmek gerekiyor. Zaten aştıktan sonra asla acımadığını farkediyorsun ;)

İlerler canım.. içerisi boşluk zaten.. yarıya kadar giriosa eşin yavaş yavaş git gel yapsın. Gerisi kolay gelir

İlerler canım.. içerisi boşluk zaten.. yarıya kadar giriosa eşin yavaş yavaş git gel yapsın.
İlerler canım.. içerisi boşluk zaten.. yarıya kadar giriosa eşin yavaş yavaş git gel yapsın. Gerisi kolay gelir
Eşim denesede ben canım yandığı için istemiyorum.Ne yapacağım bilmiyorum doktor yardımıyla biraz yol alabildik doktorum 10ilişki sonrası gel dedi ama biz daha ilkini bile yapamadık inş bir an önce bu dertten kurtuluruz hepimiz

Eşim denesede ben canım yandığı için istemiyorum.Ne yapacağım bilmiyorum doktor yardımıyla biraz yol alabildik doktorum 10ilişki sonrası gel dedi ama biz daha ilkini bile yapamadık inş bir an önce bu dertten kurtuluruz hepimiz
Yanlış yöne ittirdiginiz için canın yaniodur.

Doktorum başta kegel egzersizi verdi bu egzersizi yaparkende vemcaıne sprey ve estriol kremi vermişti.Şimdi sadece ultrasonda kullanılan jeli ilişki öncesi kullan dedi onu kullanıyorum

kızlar merhaba 3.5 yılllık evliyim bir düşük yaptım 2.5 yaşında çocugum var baştan beri bnusoprunu yaşıyordum bu site sayesinde ve egzersizlerle başarmıştım taki hamile kalana kadar zaten hamileyken hiç denemdik sonrası 2.5 senedir hiçç ilişki olmadı olamıyor ne yapıcam bilmiyorum başkasına soylesem gülerler vallahi:( neolur yardım edin yeniden egzersizlere başlamak istiyorum ne yapayım..

kızlar merhaba 3.5 yılllık evliyim bir düşük yaptım 2.5 yaşında çocugum var baştan beri bnusoprunu yaşıyordum bu site sayesinde ve egzersizlerle başarmıştım taki hamile kalana kadar zaten hamileyken hiç denemdik sonrası 2.5 senedir hiçç ilişki olmadı olamıyor ne yapıcam bilmiyorum başkasına soylesem gülerler vallahi:KK43: neolur yardım edin yeniden egzersizlere başlamak istiyorum ne yapayım..

Yasamayan anlayamaz o yuzden kimseyle paylasamiyor insan

Back
X