- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #235.041
Yaparsiniz kizlar onemli olan yönü ve ıkınmak.sonrasi kendi akıp gidiyo zaten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaparsiniz kizlar onemli olan yönü ve ıkınmak.sonrasi kendi akıp gidiyo zaten![]()
Aman ortalık yerde açma telefonunu şeytan doldurur açıklasan açıklanmazda![]()
Nerden bilicezki canım hep ayıp denilip üstü kapatıldı korkutulduk hep.ama yenince anlicaksiniz penisin dilatörden kolay olduğunuaynen öyle canım engel olarak gorunen aslında kasın yogun oldugu yer onu sabırla gecınce bıseycık kalmıyor ben orada bıtıyor sanıyordum
meger ıtmıyor musum
bunları evlenmeden önce bilseydim keşke
![]()
Nerden bilicezki canım hep ayıp denilip üstü kapatıldı korkutulduk hep.ama yenince anlicaksiniz penisin dilatörden kolay olduğunu![]()
Aynen öyle.valla ben artık evleneceklere diorum sakin korkmayın alin kayganlaştırıcı.kendini rahat bırak tamamdır diorumHem öyle hem de yalan yanlış şeyleri aktardılar bize evlendiğim gün ben biri yanına çekecek bana nasıl olur diye anlatacak zannetmiştimama nerde hiç bahsi bile geçmedi
soramadım da
belki sorup öğrenseydim bu kadar boş kafayla o geceye gitmezdim
şuan bildiklerimin çeyreğini bilmiyordum ben videoda ki gibi olcak biticek zannediyordum
![]()
dilatör kullanmayı çözmeden önce bulmam gereken videoyu tesadüfen yeni bulmam bu kadar rahat yaparız inşallah![]()
Bana da anlatan olmadı tutup doktora götürdü teyzem herşey normal dedi onun için psikologa gitmeniz gerek dedi yolladı.bide kadın doktor olcak yani.Hem öyle hem de yalan yanlış şeyleri aktardılar bize evlendiğim gün ben biri yanına çekecek bana nasıl olur diye anlatacak zannetmiştimama nerde hiç bahsi bile geçmedi
soramadım da
belki sorup öğrenseydim bu kadar boş kafayla o geceye gitmezdim
şuan bildiklerimin çeyreğini bilmiyordum ben videoda ki gibi olcak biticek zannediyordum
![]()
benim gittiğim kadın doğumda psikolojik diyip göndermişti ben daha farklı birşey bekliyordum yâda daha detaylı anlatır diye bu yüzden kadın seçmiştim ama olmadı işyerindeki kadın biliyor ona yaptiklarim şuan saçma geliyor o yüzden ona anlatmayı da bıraktım arkadaşlar akrabalar boş ya gerçekten sanki kendileri hiç korkmamış gibi dalgaya vuruyorlar yani ben şuan birine söylesem bana neresiyle güler bilemiyorum çünkü onlara göre ateşle barut yan yana durmaz daha şimdiden çocuk soranlar var hoş ilk aydan beri soruyorlar önceleri ağlıyordum eve gelince ama şimdi hiç cevap bile vermiyorumBana da anlatan olmadı tutup doktora götürdü teyzem herşey normal dedi onun için psikologa gitmeniz gerek dedi yolladı.bide kadın doktor olcak yani.
Bende yasaya yasaya okuya okuya öğrendim hep.kiz ben sordum bir kaç tanıdık arkadaşa onlarda korkma bian da olup bitiyor dedi o kadar.biride baya acı çekmiş anlatıp anlatıp soğuttu beni.
Bide yakın dersin yani.
bana çok acıyor kanıyor üstüne oturursan saplanır ya da kan gelince denemeyin ara verin yoksa hastanelik olup rezil olursunuz pe.. içine sıkışır doktora gitmek gerekir yatağınıza iyice biseyler serin en aşağı kan geçmesin çok kanaman olcak ay geceyi düşünüyor musun korkma korkma diyip gulmeler valla ne saçmalıklar görmüşüm benAynen öyle.valla ben artık evleneceklere diorum sakin korkmayın alin kayganlaştırıcı.kendini rahat bırak tamamdır diorum
Ayy aynı banadaa.hatta arkadaşım kan durmadı acile gittik dedi.annemler gelin bezi diye bisey tutuşturdular elime.yok kitlenme oluyo o şekilde kalıp acile gidenimi ararsın.isin garibi eşimde korkuttu evlenmeden bi kaç gün oturamazsın falan diyebana çok acıyor kanıyor üstüne oturursan saplanır ya da kan gelince denemeyin ara verin yoksa hastanelik olup rezil olursunuz pe.. içine sıkışır doktora gitmek gerekir yatağınıza iyice biseyler serin en aşağı kan geçmesin çok kanaman olcak ay geceyi düşünüyor musun korkma korkma diyip gulmeler valla ne saçmalıklar görmüşüm benisim garibi ben ciddiye de almıyordum nasil böyle oldum hala inanmış değilim
başına gelmeyen bilemezki. bzilerin derdini ancak bizim gibiler anlar. ya düşün kadın doğuma gitmiştim o bile hayretle baktı sanki bana. kendimi çok kötü hissetmiştim. mal gibi bakıyor yüzüme. sanki yaratık çıkıtor ordan dedim gibi :)benim gittiğim kadın doğumda psikolojik diyip göndermişti ben daha farklı birşey bekliyordum yâda daha detaylı anlatır diye bu yüzden kadın seçmiştim ama olmadı işyerindeki kadın biliyor ona yaptiklarim şuan saçma geliyor o yüzden ona anlatmayı da bıraktım arkadaşlar akrabalar boş ya gerçekten sanki kendileri hiç korkmamış gibi dalgaya vuruyorlar yani ben şuan birine söylesem bana neresiyle güler bilemiyorum çünkü onlara göre ateşle barut yan yana durmaz daha şimdiden çocuk soranlar var hoş ilk aydan beri soruyorlar önceleri ağlıyordum eve gelince ama şimdi hiç cevap bile vermiyorum
benim eşimde korkuturdu şimdi bile dediği oluyor dediğide şu sıkışma meselesi bir kaç kere parmağını denedi ve çıkarırken zorlandığı için pe.. buraya sıkısır bak cok kasıyorsun dedi oysa ben aparatı tamamen alınca da sıkısmıs gibi kaldı sanki vajına aparata sıkı sıkı sarılmıs gıbıydı o bunu farklı yorumladı ılk cıkarmaya calısırken aklıma o soz geldı sıkıstımı acaba dedım sonra baktım zorda olsa cıkıyorAyy aynı banadaa.hatta arkadaşım kan durmadı acile gittik dedi.annemler gelin bezi diye bisey tutuşturdular elime.yok kitlenme oluyo o şekilde kalıp acile gidenimi ararsın.isin garibi eşimde korkuttu evlenmeden bi kaç gün oturamazsın falan diye2 seneme maloldu bunlar.sukür kurtuldum bitti 1 sene oldu bile
![]()
işlerine gelmiyor canım düşün burada kaç kadın buraya yazıp çizmiş belki bizim tanıdıgımız biri bile şuan burada yorum yapıp ya da gizliden arastırıp okuyor ama gidip içini döksen sorsan hiç oralı olmazlar yaşasalar bile yaşamamış varsayıyorlar bunda utanacak yada ayıplanacak bişey yok ki şahsen Allah nasip ederde bende yenenler kervanına katılırsam bunu inkar etmek yerine yardım etmeye calısırım bildiğim uyguladıgım kadarını paylasırım şuan en iyi günlerimdeyim ben çok şükür ufak tefek aksilikler olsada o her gece ağlayan tatlı krizine girip dolapta ne var ne yok yiyen eşinde suç arayan hep ondan adım bekleyen ya da yapamam dıye mızmızlanan kız yok bunlarda ımtıhan oyle yada boyle gecıp gıdecek acı cektık agladık haddınden fazla agladık ama çok yakında mutluluktan aglıcaz hep beraberbaşına gelmeyen bilemezki. bzilerin derdini ancak bizim gibiler anlar. ya düşün kadın doğuma gitmiştim o bile hayretle baktı sanki bana. kendimi çok kötü hissetmiştim. mal gibi bakıyor yüzüme. sanki yaratık çıkıtor ordan dedim gibi :)
Yok canım ya sıkışıp kalması yâda kitlenme diye bisey yok çok ciddi söylüyorum bi kere ıkın vajina atiyo dışarıbenim eşimde korkuturdu şimdi bile dediği oluyor dediğide şu sıkışma meselesi bir kaç kere parmağını denedi ve çıkarırken zorlandığı için pe.. buraya sıkısır bak cok kasıyorsun dedi oysa ben aparatı tamamen alınca da sıkısmıs gibi kaldı sanki vajına aparata sıkı sıkı sarılmıs gıbıydı o bunu farklı yorumladı ılk cıkarmaya calısırken aklıma o soz geldı sıkıstımı acaba dedım sonra baktım zorda olsa cıkıyorbiz bilgisiziz ama eşlerimizinde bizden farkı yok :) olsun kırılıp üzülsekte sonunda mutluluk yine bizi buluyor :)
Ben aldım spreyi ama daha kullanmak nasip olmadı.siz spreyle mi yendiniz acabaKızlar kesinlikle bu mu diyeceksiniz yaptığınız da onca zaman bunjn için mi mutsuz oldum diyeceksiniz . Tek yapmanız gereken vemcaine spreyini alıp vajinanıza bolca sıkıp yatak ucuna yatıp altınıza yastık alıp bacaklarınızı ayırıp kendinizi eşinize bırakmak kesinlikle diyeceksiniz oldu mu diye anlamayacaksınız bile lütfen ertelemeyin İnan’ın anlayacaksınız yaptığınız da ama o spreyi alın fiyatı da gayet makul bi fiyat 15 tl falan
benim gittiğim kadın doğumda psikolojik diyip göndermişti ben daha farklı birşey bekliyordum yâda daha detaylı anlatır diye bu yüzden kadın seçmiştim ama olmadı işyerindeki kadın biliyor ona yaptiklarim şuan saçma geliyor o yüzden ona anlatmayı da bıraktım arkadaşlar akrabalar boş ya gerçekten sanki kendileri hiç korkmamış gibi dalgaya vuruyorlar yani ben şuan birine söylesem bana neresiyle güler bilemiyorum çünkü onlara göre ateşle barut yan yana durmaz daha şimdiden çocuk soranlar var hoş ilk aydan beri soruyorlar önceleri ağlıyordum eve gelince ama şimdi hiç cevap bile vermiyorum
Benden bahsediyosun galiba canim bugun o burda kullanılan spreyden cok aradım haftasonu hazır izinliyim evdeyken deneriz diye ama 4 5 eczaneye baktık bulamadik ben çalıştığım için pek bişey yapamıyorum açıkçası spreyle denersem belki olur dedim ama bulamadım daKızlar yaa çok sağ olun bu form sayesinde bu kadar yaptım devamını da getireceğim inş. Reglim bitsin .. burda ters ilişki yaşayan bir arkadaş vardı nedir son durumu? Msjmı okuyorsan cvp ver