Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar merhaba allah askına korkumu felan yendim ama bu penis oraya bir türlü yerleşmiyor hep kayıyor girmiyor ama kasma da Yok nasıl olacak ne olur yardım edin

Valla canım yarısından çoğunu alabilmiştim zaten dün biraz daha rahattım eşim git gel yaparken çoğu girdi dedi öyle çok bir acı da yoktu. Ha tamamı girmiş değil hala ama bu bile yeter şimdilik:KK49:darısı hepinize inş. Hep dua ediyorum sizlere rabbim hepimizi kurtarsın
Aminnn canim inşaallah ben ucunu alsam hatim indircem senin durumunda olsam ohooo buna da şükür:dua:

hepsi hikaye ve emın ol o soranlar hep ayrılma haberı bekleyen kısıler oluyor ellerıne ne gecıyorsa kendılerınden baska kımse mutlu olsun ıstemezler herseyı merak ederler ustlerıne vazıfe olmayan seylerı bıle valla ben herkesle arama mesafe koydum yakın olarak gordugum kızlar yok suan hayatımda yanı eskısı gıbı cana yakın davranmıyorum cunku ne olduklarını gecte olsa anladım hayat boyle bırsey ıste her sınavdan gececegız ınsallah :)
Aynen ben de. Tevekleli evlenmeden once derlerdi sen kizdin ne dua etsen kabul olur diye. Demek evlendikten sonra insan eski iyi niyetini kaybetmeye basliyor. Ben dd dersimi aldim. Eskisi gibi olmam insanlara karsi

4yıl sonunda yengin canım hatta Ağustos tan beri 5. Yılımıza döndük. Ben sana anlatıyım Biz denedik olmadı müthiş bir acı benim vajinanın v...sinden haberim yok eşim desen benden beter. Meğer ilk denemede benim vajina açılmayınca eşim görememiş zaten küçük:KK48:gitmiş perine bölgesinin arka tarafına itmiş ben acıdan kıvranıyorum o gün dedim ki ben bu işi asla yapamam :skandal:dene yanıl dene yanıl 3 sene bitti yalnız denemeler ayda yılda bir oluyor. 4 sene yakın arkadaşım Doğum yaptı bende müthiş bir bebek sevgisi var oturdum aylarca araştırdım büyüm terimleri öğrendim bir ayna aldım ıkındım vajinamı ilk kez tanıyordum bir sene de böyle geçti . Asla dokunamıyordum eşimin p... deyince ölcem zannediyordum baktım olmayacak parmak egzersizine başlıyım dedim ama nasıl :KK47:bi cesaret parmağımın ucunu ittim baktım sıkıntı yok tamamı tek parmak çift parmak git gel derken ben bayaaa yol katettim bu arada kadın Doğuma gidip muayene oldum dr. Girişin dar zorlanırsın dedi :olamaz:ama artık özgüvenim yerindeydi egzersizden sonra ilk denememde eşim yarıdan çok girdi içime 3 denemede kanamam devam etti vajina girişimde yırtık oluştu ama korkmadan gün aşırı denedik dün 6. İlişkimi yaşadım çok şükür. Bakın nerden nereye geldim siz de yapabilirsiniz lütfen vazgeçmeyin
Tesekkur ederim agzınıza saglık inşallah elimden geleni yapıyorum parmak egzersizi e baslama cesaretine yeni ulastım bundan sonra bakalım ne olacak :)

İste arkadaşım kritik ve en önemli nokta esler arasinda bu tip sorun olması herseyi zorlastirabilir, 30 li yaslarfa haftada 2-3 defa boşalması normal kabul edilir, sizin esleriniz bunu yasamadigindan da agresiflesebilir ,acaba kendilerini tatmin mi ediyorlar diye aklma takıldı, isteksizlik bu yüzdende olabilir, onlarda zamanla ma,,,,yön aliaganligi olusmaain
Eşlerin anlasmasi birbirine destek olması bence işin ilacı budur

Kızlar merhaba allah askına korkumu felan yendim ama bu penis oraya bir türlü yerleşmiyor hep kayıyor girmiyor ama kasma da Yok nasıl olacak ne olur yardım edin
Yonu onemli yani denediğiniz pozisyonda onemli, onceki sayfada konuşulmuştu,oluşan iyi olur

Birbirinizi seviyorsunuz, mutlu olmayi istiyorsunuz, bu iş hallolsun istiyorsunuz, fiziksel engelinizde yok, eee iş size düşüyor azim, inanç ve mücadele,hadi başarılar

Merhaba kızlar 2 yillik evliyim bende, ilk gece yapamadık hep erteledik sonra ki günlere, erteleme hastaligiymis vajinismus. Surekli denemeler yapiyoruz ama hep kasiyodum kendimi iizn vermiyordum esime, sonra cesaretimi toplayip bir jinekologa gittim bunun psikolojik bir sorun olduğunu soyledi, psikologa da gittim parmak egzersizi yapmami soyledi , ama ne yazik ki yapamiyorum, rahatlayamiyourm. Yardimci olursaniz çok sevinirim

4yıl sonunda yengin canım hatta Ağustos tan beri 5. Yılımıza döndük. Ben sana anlatıyım Biz denedik olmadı müthiş bir acı benim vajinanın v...sinden haberim yok eşim desen benden beter. Meğer ilk denemede benim vajina açılmayınca eşim görememiş zaten küçük:KK48:gitmiş perine bölgesinin arka tarafına itmiş ben acıdan kıvranıyorum o gün dedim ki ben bu işi asla yapamam :skandal:dene yanıl dene yanıl 3 sene bitti yalnız denemeler ayda yılda bir oluyor. 4 sene yakın arkadaşım Doğum yaptı bende müthiş bir bebek sevgisi var oturdum aylarca araştırdım büyüm terimleri öğrendim bir ayna aldım ıkındım vajinamı ilk kez tanıyordum bir sene de böyle geçti . Asla dokunamıyordum eşimin p... deyince ölcem zannediyordum baktım olmayacak parmak egzersizine başlıyım dedim ama nasıl :KK47:bi cesaret parmağımın ucunu ittim baktım sıkıntı yok tamamı tek parmak çift parmak git gel derken ben bayaaa yol katettim bu arada kadın Doğuma gidip muayene oldum dr. Girişin dar zorlanırsın dedi :olamaz:ama artık özgüvenim yerindeydi egzersizden sonra ilk denememde eşim yarıdan çok girdi içime 3 denemede kanamam devam etti vajina girişimde yırtık oluştu ama korkmadan gün aşırı denedik dün 6. İlişkimi yaşadım çok şükür. Bakın nerden nereye geldim siz de yapabilirsiniz lütfen vazgeçmeyin
Bende hala deneyemedim sistik iyileşti derken ishal oldum hastahaneleik oldum sonra ben iyilestim eşim hasta oldu salgın var kızlar bu arada dikkat edin.simdide onun iyileşmesini bekliyoruz.

Valla canım yarısından çoğunu alabilmiştim zaten dün biraz daha rahattım eşim git gel yaparken çoğu girdi dedi öyle çok bir acı da yoktu. Ha tamamı girmiş değil hala ama bu bile yeter şimdilik:KK49:darısı hepinize inş. Hep dua ediyorum sizlere rabbim hepimizi kurtarsın
Aminnnnnnn insalllahhh

Ya beni de o an ki acı ve yanma etkiliyor zaten spreyle deniycez tekrar bide bir arkadaş bebe yağı kullanin demişti onuda alıcam yarın.belki de acıdan dolayı ilerleyemiyoruz cnm.

Back
X