- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #24.701
canım üzülme bukadar hepimiz yalnızdık ama artık değiliz :enbuyukkk:
ben çok ağladım bu aptal hastalıktan ama değmezmiş başkalarıda ağlasın istemiyorum!
lütfen biraz gayret.. başlayıncaya kadar herşey zor geliyor. parmakmıııı asla yapamam diyorsun sonra denedikçe 1.de olmuyor 2.de olmuyor ama illaki 3.de oluyor sonrada parmağı yaptıysam mumuda yaparım mumu yaptıysam pnside yaparım diyorsun ve çorap söküğü gibi geliyor gerisi inan.
şimdi tek tek hiçbişey atlamadan anlat bakayım. neler yaptın? nerde denedin ne posizyonda denedin neyle denedin kaç dakika uğraştın nerde panik oldun nezaman yapamıcam dedin
merhaba 2 hafta önce denedim 1 parmak 2 boğum yaptım çok mutlu oldum,ileri geri yaptım içinde hiç acımadı hissettim rahattı içi sonra hemen çıkardım çünkü parmağım içinde kalacak diye çok korktum 10 dakika sürdü denemelerim sonra bıraktım ve bu pazzartesi düzenli yapmaya karar verdim anlattığım gibi oldu herşey bıraktım ama reglden sonra başlıcam tekrar pes etmicem nasıl olsa başka bişey yaptığım yok denemekten başka çare de yok!!
aslında sormak istediğim bişey var hepinize:bu emla ne işe yarıyo tam olarak kasılmaya faydası var mı?giriş kısmını rahatlatıyor mu çünkü ben içinde acı hissetmedim zaten parmağı sokunca??