Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ben gerçekten bi yerden sonra ilerleyemiyorum inanın psikolojim sıfır artık yok olmuyor ben hiç yapamicam galiba. Üst pozisyonda kendim elimle götürüyorum oraya bir kısmı giriyor sonrası yok olmuyor ya olmuyor duvar var ilerlemiyor bi kaç kez böyle denedikten sonra da yanma oluyor daha yapmak istemiyorum bu kez. Hani bi kısım girdikten sonra kayıp gidiyordu bu yok kalıyor ya lanet olsun
Başka pozisyon deneyin.bende üstteyken başaramamıştım.

Kizlar yardim edin nolur esimle denedik cok istekliydim islakligimda yeterliydi kendim denedigimde parmagimi sokadabiliyorum ama kendimi mi kastim bilmiyorum olmuyo duvara carpiyor gibi oluyor belkide vajinamin seklinden biraz utandigim icin kendimi kasabiliyorum napicam yardim edin

Kizlar yardim edin nolur esimle denedik cok istekliydim islakligimda yeterliydi kendim denedigimde parmagimi sokadabiliyorum ama kendimi mi kastim bilmiyorum olmuyo duvara carpiyor gibi oluyor belkide vajinamin seklinden biraz utandigim icin kendimi kasabiliyorum napicam yardim edin
Nasi yani sekli derken..:KK57: ..

Merhaba bende yeni tanıştım bu hastalıkla 27 yaşındayım 2 ay önce evlendim ve eşimle birlikte olamadım. İlk başlarda denemeyi istiyordum ama şimdi türlü bahanelerle denemekten kaçıyorum malesef. Eşim hasta olduğumu düşünmüyor sadece etrafında anlatılanları çok dinlemissin o yüzden korkuyorsun diyor. Başta bende inanmak istemedim denemediğim için olmuyor denesem olacak diye inanırdım kendimi ama şimdi denemeye bile cesaret edemiyorum olmayacak diye. Anestol sürmeyi denedik eşimin parmağına biyere kadar izin verdim sonra içeri gireceği düşüncesiyle itiyorum istemsizce duyduğum her yolu denedim ama olmadi bana yardımcı olursanız sevinirim. 😔

cok haklisin canimda iste iliskiye giricegimiz zaman sirf bunu kafama takip kendimi kasiyorum ve sanirim bundan da olmuyor iliski:KK43:
Oda etki eder belki alabileceksiniz sırf o sebepten asamiyorsun . Kendini kalmamaya calis bende böyle güzelim de . Daha beterleri var sen mutlu olmaya bak hadi bi gayret yen illeti.

Oda etki eder belki alabileceksiniz sırf o sebepten asamiyorsun . Kendini kalmamaya calis bende böyle güzelim de . Daha beterleri var sen mutlu olmaya bak hadi bi gayret yen illeti.
insallah canim geri donus yaparim artik yenebilirsem bunu baskalarina da yardimci olmus olurum🥺

Bu hastalığı aparat kullanmadan anlatamaz mıyız ya?? Çok zor durumdayım😔😔😔😔
Ne aşamada olduğuna bağlı? Bazıları ilişkiyi yarısına kadar gerçekleştiriyor kalanı olmuyor o zaman belki kegel ve nefes egzersizleriyle oluyo ama hiç başından olmuyosa çoğunlukla aparatlar, neden kullanmak istemiyorsun?

Kızlar size birşey soracağım ilişki sırasında ıslanma problemim var ve haz almıyorum girişte kendimi az da olsa kasıyorum sizce normal bir birliktelik ne zaman oturur iki günde bir yapıyorum ama jel olmadan yapamıyorum (spreyi ve kremi bıraktım bu arada)

Kızlar grup bir daha hiç mi geri gelmeyecek ya ben o grup sayesinde korkularımı yenmeye başlamıştım yenen arkadaşlardan güç alıyordum. O grup benim umudumdu lütfen ne yapılması gerekiyorsa yapalım yok mu bunun bir çözümü. Eminim benim gibi düşünenlerde vardır çünkü gruptaki kadar yazışma olmuyor burada benim gibi çekinenler oluyor sanırım ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama eğer bunun bir çözümü varsa ben varım ne gerekiyorsa yapalım

Ne aşamada olduğuna bağlı? Bazıları ilişkiyi yarısına kadar gerçekleştiriyor kalanı olmuyor o zaman belki kegel ve nefes egzersizleriyle oluyo ama hiç başından olmuyosa çoğunlukla aparatlar, neden kullanmak istemiyorsun?
Ben yarısına kadar alabiliyorum bir yerde takılıp kalıyor gitmiyor . Eşim aparat kullanmamı istemiyor açıkçası ben de istemiyorum

Back
X