- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #250.761
Merhabalar bende 2 yıl sonra vajinismusu yendim
çok şükür buradaki bütün mesajları, başarıları okuyarak.. HAtim ettim diyebilirim. Önce doktora gidicektik ilk görüşme ücretsiz bir yere gittik eşimle artık zar zor veriyorduk neredeyse 6.500 tl yi.. ama doktor iyiki pek güven vermedi resmen başaramazsan senin elinde falan dedi. Sonra bu siteyi dahada araştırdım ve dedimki doktorda aynı şeyleri yaptırıcak zaten kendim neden yapmayayım yapamazsam oradada yapamayacağım.. Kesinlikle önce kendinize güvenin planınızı yapın ve başlayın bir yerden devamı gelince kendinize inanamayacaksınız..ben kegel egzersizlerini yapmakla ve orta parmağımla başladım ve ilk günüm böyle geçti yapabildim bu bana demekki içeri açılıyor acımıyor diye bir his verdi rahatladım bir nebze. Bu sırada YouTube dan eğlenceli konserleri izliyordum kafamı oraya takmıyordum olumlu bir ortam hazırladım.daha sonra dilatör seti ve vemcaine sprey aldım. Sprey hissetirmediği için kendimi rahat hissettim günde bir boy denedim ve 4 boyu 4 günde yapabildim. Bu da bana inanılmaz özgüven verdi çok heyecanlandım eşimle denemek için. Eşimle bir kaç gün sonra deneyebildik ilk başta pozisyonumuzu nasıl ayarlayacağımızı bilemedik önce burda üzerine oturmak çok kolay oluyor dedikleri için onu denedim çok zorlandım olmadı. İlk olduğu için bastıramadım. Daha sonra ben hafif uzanıp oturarak arkama ve altıma yastıklar koyduk denedik bu pozisyon rahattı ama baskı hissettiğim anda yine biraz gerildim dikkat dağıldı bıraktık. Fakat 5-6 gün sonra 2. Denememizde önce 4. Dilatörü yaptım vemcaine sprey sıktım daha sonra eşim hemen bana biraz sürtündü ve hafif uzanarak altımda yastıkla denedik. Derin nefes alıp vererek kendimi iyice gevşettim ve anında o gece ilk denemede oldu
o kadar büyük bir yük kalkmıştıki üstümüzden inanamadık bu kadar kolaymış gözümüzde dev gibi olmuştu.Büyük bi acı olmadı sadece girerken hafif bi baskıyı hissediyorsun hafif yanma oluyor o kadar. Lavaboya gittiğimde peçeteye pembemsi lekelenme tarzında kan geldi bu kadar
umarım herkes yener bu durumu birilerine yardımcı olabilmek adına biraz uzun detaylı yazdım kendim çünkü buradaki tüm yazıları okuyup kafama en uygun geleni harmanlayıp birleştirmiştim