- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #251.341
Cokk istiyoeum bir jinekologa gitmek ama ne yazikki muayeme yaptiramam imkansizBence esnek olabilir. 2 Arkadasim sevgilileriyke birlikte oldu esnekti kan bile gelmedi agri bile olmamış. Bana çok şaşırıyorlar hem agrili olmasi hem operasyon geçirmem hem vajinismus belasına düşmem baya ortamda şok etkisi yaratıyor. Agri yoksa sızı yoksa sizz aynen devam edin. Acı olursa doktora hemen. Sonuçta saglık baktırırsın hemen içinde kalmaz. Bence her kadin sorun yoksa bile bir kez muayene olmalı. Cunku burda zarı alınan ama miyomları tespit edilenler var. Erkenden kadin sagligina önem vermek lazım. Bedenimiz cok kiymetli
Yani bende septal hymene sahipsem simdiye kadar anlar miydim acabaBence esnek olabilir. 2 Arkadasim sevgilileriyke birlikte oldu esnekti kan bile gelmedi agri bile olmamış. Bana çok şaşırıyorlar hem agrili olmasi hem operasyon geçirmem hem vajinismus belasına düşmem baya ortamda şok etkisi yaratıyor. Agri yoksa sızı yoksa sizz aynen devam edin. Acı olursa doktora hemen. Sonuçta saglık baktırırsın hemen içinde kalmaz. Bence her kadin sorun yoksa bile bir kez muayene olmalı. Cunku burda zarı alınan ama miyomları tespit edilenler var. Erkenden kadin sagligina önem vermek lazım. Bedenimiz cok kiymetli
Burada bir arkadaş anlamış aynadan bakıp hatta doktor şaşırmış fark edip muaneye gitmis olmasına... Ben anlamadım yani eşim deliği ve perdemsi bisi gordugunu söylemişti ama oda bakire kız kac kez görmüş olabilir ki teshis koysunYani bende septal hymene sahipsem simdiye kadar anlar miydim acabacunku son aparata gececgim cokkk korkuyorum
Yani sizde gayet rahat sekilde aparatlarda sorunsuz yapbiliyorsunuz ama iliskiye engel mi oluyor zar?Burada bir arkadaş anlamış aynadan bakıp hatta doktor şaşırmış fark edip muaneye gitmis olmasına... Ben anlamadım yani eşim deliği ve perdemsi bisi gordugunu söylemişti ama oda bakire kız kac kez görmüş olabilir ki teshis koysunyani dikkatle incelersen görebilirsin
Özelden yazdım. Yazdigin havada kalmasın. Ben aparatla denemedim. İliskiyi denedim olmadı doktora gittim. Bunun engel oldugunu ilerisi icinde birliktelikte kendimi zorlasam bile acı ve kan olabilecegi icin seks hayatimin kotu olabilecegini söylediler. Yani bu engel kalkmadan aparat önermediler. Zaten zorlanirdin yada vazgecerdin aci hissi gelince dediler.Yani sizde gayet rahat sekilde aparatlarda sorunsuz yapbiliyorsunuz ama iliskiye engel mi oluyor zar?
Şöyle deneme yapın isterseniz 4. Boya kadar yapabiliyorsanız 1. dilatörden sonra rahatlayıp direkt 4e geçebiliyorsunuz, aynı mantıkla 4’ten penise de geçiş yapılıyorArkadaşlar merhaba, ben birşey sormak istiyorum. Bu dilatörlerden sonuncusu yani 4. Boy çap olarak kaç cam acaba bendeki sanki biraz küçükmüş gibi geldi penis hazırlık için. İnternette çapı 3 cm diyor
Benim elimde okayin boy olarak penisle ortusen bir kayganlastirici sisesi var muhtemelen gormussunuzdur,ben 4. Aparattan sonra onunla calisma yapmayi planliyorum zira esimin penisi ortalamanin uzerinde buyukŞöyle deneme yapın isterseniz 4. Boya kadar yapabiliyorsanız 1. dilatörden sonra rahatlayıp direkt 4e geçebiliyorsunuz, aynı mantıkla 4’ten penise de geçiş yapılıyor
3 çalışın arkasına hemen 4 deneyin 4 yarısı girse yeterli .Herkese merhaba, ben 3. dilatörü yapabiliyorum ama 4. olmuyor. Sizce üçü tamamen rahatça yapabilecek kadar ilerleyip sonra mı dörde geçmeliyim yoksa bu sürede 4.yü de denemeye devam mı etmeliyim?
Sakın gözünü korkutma diğer aparatlardan hiçbir farkı yok sadece biraz daha güçlü ittirmen lazımHerkese merhaba, ben 3. dilatörü yapabiliyorum ama 4. olmuyor. Sizce üçü tamamen rahatça yapabilecek kadar ilerleyip sonra mı dörde geçmeliyim yoksa bu sürede 4.yü de denemeye devam mı etmeliyim?
Bugün denedim 1,2,3, yapabiliyorum ama 4. yine olmadı. İlk denediğimde canım yanmıştı o yüzden devam etmemiştim ama bu sefer canım hiç yanmadı. Sadece aşk kası denilen yeri aşamadım güçlü ittirmeme rağmen. Sanırım kaslarımı tam gevşetemiyorum. İlk çok üzüldüm, ağladım neden ben yapamıyorum diye ama şu an sakince düşününce kendimi kasıyorum, rahatlamam lazım diyorum. Yarın kaldığımız yerden devam. Pes etmeyeceğim, artık canıma tak etti.Sakın gözünü korkutma diğer aparatlardan hiçbir farkı yok sadece biraz daha güçlü ittirmen lazım
Gerçekten çok çok iyi gidiyorsun sakın bırakma. Genellikle hepimiz 4.aparatta takılmışızdır.Birde şöyle yap bir film dizi izle bütün yoğunluğunu verme ona kafanda şu vardır senınde bu aparat diğerinden büyük canım yanar gibi kodladığından kendini yeterince rahat bırakmadın o sebeble yoksa gerçekten olacak devam et nefes kegel onları hiiç unutma az kaldı azzBugün denedim 1,2,3, yapabiliyorum ama 4. yine olmadı. İlk denediğimde canım yanmıştı o yüzden devam etmemiştim ama bu sefer canım hiç yanmadı. Sadece aşk kası denilen yeri aşamadım güçlü ittirmeme rağmen. Sanırım kaslarımı tam gevşetemiyorum. İlk çok üzüldüm, ağladım neden ben yapamıyorum diye ama şu an sakince düşününce kendimi kasıyorum, rahatlamam lazım diyorum. Yarın kaldığımız yerden devam. Pes etmeyeceğim, artık canıma tak etti.
İnsanın böyle zor zamanda hiç tanımadığı ama aynı yolları arşınladığı iyi insanlara denk gelmesi ne güzel şey. Çok teşekkür ederim, inşallah 4.yü de halledeceğim.Gerçekten çok çok iyi gidiyorsun sakın bırakma. Genellikle hepimiz 4.aparatta takılmışızdır.Birde şöyle yap bir film dizi izle bütün yoğunluğunu verme ona kafanda şu vardır senınde bu aparat diğerinden büyük canım yanar gibi kodladığından kendini yeterince rahat bırakmadın o sebeble yoksa gerçekten olacak devam et nefes kegel onları hiiç unutma az kaldı azz
Nasil rahat ederseniz oyle deneyin . Ust olmadi alt alt olmadi ust deneye deneye olacak ins. .. önemli olan rahatlık ve kasmamakarkadaşlar ben 4.yü de bir kaç sefer alabildim ve içimde git gel yapabildim. eşli denemeye geçeyim diyorum ama üstte mi olmalıyım altta mı daha rahat olur bilemedim . dilatörleri çalışırken dilatör üstten geliyordu ama emin de olamadım yardımcı olursanız sevinrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?