- 26 Mayıs 2017
- 1.342
- 1.170
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #251.741
Tamamdırrr unuttumm bile deniyorum en kısa zamanda inşallah belki de bu gece yada yarın sabah .Sen dur bakim kuzuSen şimdi mantarı falan unut yok öyle birşey.
Evet yapıyorlar.
Ama bu kesinlikle bir engel değil aparat yapmaya eşli denemeye.
anladım 2 sandalye ile teşekkürlerSandalyeyi bacak kenarlarına katacaksın.
Eşin ortada olmuş oluyor.
Sen ise yatak ucunda .
Aynen öylee canımmanladım 2 sandalye ile teşekkürler
Bence kalk dene .Tamamdırrr unuttumm bile deniyorum en kısa zamanda inşallah belki de bu gece yada yarın sabah .
Bendede var randevu aldım. Pes etmiyorum. Doktora kadar devamKasmak değil de acı çok fazla var
Tamam canımmm eşim yoğun çalışyor yeni geldi ama imkanım olursa denicemmmmm teşekkürler gazlama içinBence kalk dene .
Çünkü erteledikçe gerilim oluyor
Gazlama değil kuzuTamam canımmm eşim yoğun çalışyor yeni geldi ama imkanım olursa denicemmmmm teşekkürler gazlama için
İnşallahhh canımmm o anı bekliyorum sabırsızlıklaaa <3Gazlama değil kuzu
Sende özgür ol .
Bak ondan sonra gör herşey daha güzel olacak sinir stres hiçbiri kalmaz .
Bir özgüven patlaması geliyor o ayrı bir duygu
Diz dirsek pozisyonuda var onuda bir araştır.İnşallahhh canımmm o anı bekliyorum sabırsızlıklaaa <3
Ilikca dusunu al kaslarin gevşesin varsa guzel oda kokun onu sik lavanta deniz kokusu falan. Yada kokulu mumları loş ışık los ortam iyi gelir..
Utanma cidden ben bunları atladım.Yaptigimi anlatiyorum utandirmayin beni..
Mis gibi sabun yada dus jeli kokusu cok etkili .. zevk alamıyorum vs diyenlerde denesin ...Utanma cidden ben bunları atladım.
Psikoterapist söylemişti. Bende dalga geçmiştim. Biz daha onu yapamadık. Kadın romantiklikten bahsediyor demiştim.Aslinda hepsi bir bütünAşk olmazsa mekanik olur bizlerde robot değiliz karşı tarafta öyle
Bence en rahat yatağın ucunda iki bacağını açmış şekilde oluyorKizlar ilk iliski icin detayli olarak pozisyon onerisi yapar misiniz?herkes ustteyken arkam donuk sekilde yapmami onerdi ama normalde ben ayakta bir ayagimi yataga kaldirarak dilator egzersizi yaptigim icin normalde yapmadigim bi pozisyonda rahat olur muyum bilemedim ne diyosunuz
Ayaklar yere sarkiyor mu olacak bu pozisyonda?Bence en rahat yatağın ucunda iki bacağını açmış şekilde oluyor
Tebrikler ♡Merhaba arkadaşlar bende vajinismusj yeni yendim ama pozisyon olarak sadece misyoner yapabiliyorum önerdiğiniz bı pozisyon var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?