- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #25.301
canım şunu belirteyim eşim bu kışkırtmalara hiç kanmadı hep beni destekledi çünkü hep sustum ben onu ailesine karşı kışkırtmadım oda anladı .savştım ama kendi içimde belki hayatımdan çok şeyler verdim ama ben kazandım bir laf varya söz gümüşse sükut altındır gerçekten öyle hep allahıma dua ettim allha havale ettim şimdi okadar büyük dertleri varki beni unuttular bile ben 5 senedir çok mutluym canım eşimi asla bırakamam ben onu bıraksam o beni bırakmaz .cocuğum 17 yaşında canım herşeyin farkında zaten onun sayesinde birazda rahatlandım yavrum benim için savaştı ondan çekiniyorlar kaybetmek istemiyorlar onu..allah herkese yardım etsin hayatın gerçekleri bunlar kimbilir ne dertler var salladım gitti ben vajiyi yendim ya gerisi boşşşaslında ben de bunu demek isterdim , ama korktum belki tedavi edilebilir bir yaradır diye..
ama laf gelir demezsen,ekonomik sıkıntım olmaz demezsen en önemlisi de çocugumdan ayırmazlar dersen ayrıl.. bir tanıdıgım var cocugu için 17 sene dayandı,ama hiç mutlu günü olmadı.. ama eşini seviyorsan böyle bir şeye kalkışma savaş olmazsa.. o sevmiyordu..
hihoyyyt