- 11 Mayıs 2022
- 651
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.076
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #254.361
Çok teşekkür ederim. Nefes egzersizleri ve kegel egzersizlerini yapiyorum. Insallah ❤Nefes egzersizlerini yapın kendinizi sakinleştirin müzik romantik film açın kasmayin kendinizi rahat oldukça sizin için daha güzel olacak
İnş uğraşıyorum 4 e kadar sıkıntı uok o yuvarlak halkaya geldiğimde geçmiyor o halkadan KESK’e kolay bi yolu olsaPes etme lutfen vajinusmus senden korksun cnm korkularının üzerine git sende yenecsksin
İnş uğraşıyorum 4 e kadar sıkıntı uok o yuvarlak halkaya geldiğimde geçmiyor o halkadan KESK’ePes etme lutfen vajinusmus senden korksun cnm korkularının üzerine git sende yenecsksin
inş sizde yenersinizÇok teşekkür ederim. Nefes egzersizleri ve kegel egzersizlerini yapiyorum. Insallah ❤
Aynen öyle yapıyorum. İcerde birsey one gidiyor ve daha çok baskı oluyor o an ikinmayi birakiyorum canim yandığı için. Emla krem kullanıyorum ama o noktaya bir faydası yok.Bazı arkadaşlarımız ıkınmakla kasılmayı karıştırıyordu canım ıkındığın zaman aslında bir yık daha kolay olur burundan nefes aldığın azından verirken hani kabız olmuş gibi ıkınıp eşine izin vereceksin bu şekilde
Kesinlikle katılıyorum hatta ben bugün 4 ü yaparken ittirirken kasıldıgumı farkettimBazı arkadaşlarımız ıkınmakla kasılmayı karıştırıyordu canım ıkındığın zaman aslında bir yık daha kolay olur burundan nefes aldığın azından verirken hani kabız olmuş gibi ıkınıp eşine izin vereceksin bu şekilde
Acaba bende mi kasıyorum. Yani tuvaleti yaparken nasılsa onu yapıyorum gibi geliyor ve çok baskı oluyor, olan baskıyı daha da arttırıyor bu kasilma mi acabaKesinlikle katılıyorum hatta ben bugün 4 ü yaparken ittirirken kasıldıgumı farkettim
Bak birde penisin yönü de önemli düz dedğil popoya eğimli olmalı aynı şu emoji gibiAynen öyle yapıyorum. İcerde birsey one gidiyor ve daha çok baskı oluyor o an ikinmayi birakiyorum canim yandığı için. Emla krem kullanıyorum ama o noktaya bir faydası yok.
Kesinlikle katılıyorum hatta ben bugün 4 ü yaparken ittirirken kasıldıgumı farkettim
Acaba bende mi kasıyorum. Yani tuvaleti yaparken nasılsa onu yapıyorum gibi geliyor ve çok baskı oluyor, olan baskıyı daha da arttırıyor bu kasilma mi acaba
Geriye doğru mu gitmeli. Esime izin vermediğim için yönü benim bulmam gerek. Dilator kullanma videolarındaki gibi yapıyorum ama bir yere değiyor ve sinirimi bozuyor. Yine de nefes alıyorum verirken ikiniyorum bu kez baskının şiddeti daha çok artiyorBak birde penisin yönü de önemli düz dedğil popoya eğimli olmalı aynı şu emoji gibi
Peki ikindiginizda baskının şiddeti artiyor muydu. Ve o noktaya geldiğinizden sonraki geçiş esnasi nasil oldu? Birden ya da yavaş yavasKızlar ben kendimden de bildiğim için çoğumuzun bu hatayı yaptığımı biliyorum Kendimi her seferinde telkin Edip şu an ben kasılmıyorum ıkınıyorum diyerek konuşurdum
Biliyomusun canım 4 ü yarıya kadar alıyorum sadece o halka kaldıKızlar ben kendimden de bildiğim için çoğumuzun bu hatayı yaptığımı biliyorum Kendimi her seferinde telkin Edip şu an ben kasılmıyorum ıkınıyorum diyerek konuşurdum
Harika yaparsın lokumumm bak o yarıya kadar olan yerdee öylece kal 2dk çıkarmadan sonraa tekrar Gülü koklar gibi nefes al mumu üfler gibi nefes verirken ıkınırken bir yandan elinle ittir korkma nolurr az kaldıBiliyomusun canım 4 ü yarıya kadar alıyorum sadece o halka kaldı
Eşimle bir sorunumuz yok çok şükür. Su tesisatı ile ilgiliydi. Susuzluk beni çok korkutur. Halloldu nihayet.Ne gibi sorunlar yasiyorsunuz kuzum
Ben yendim zaten. Eşli denemelerdeyim, çoğu denemem sorunsuz bir şekilde gerçekleşti çok şükür.Pes etme lutfen vajinusmus senden korksun cnm korkularının üzerine git sende yenecsksin
Çok doğrusu diyorsunBir de bu hastalık o kadar psikolojik bir olay ki bir kez yaptın tekrar girer mi düşüncesi, bir pozisyonda denedin farklı pozisyonlarda da yapabilir miyim, aparatları yaptın eşli yapabilir miyim vs vs uzayıp gidiyor aslında basit bir olay ama işte psikolojik olarak kontrol altında tutmak rahat olmak çok güç bu hastalıkta. Pes etmemek adına yoğun bir mental güç gerektiriyor bu hastalık maalesef. Kararlı olmadan yapamıyorum sonra denerim diyerek asla üstesinden gelinemez.
Tamam canım benim inş çok az kaldı inş yakında güzel haberi vereceğim sanaHarika yaparsın lokumumm bak o yarıya kadar olan yerdee öylece kal 2dk çıkarmadan sonraa tekrar Gülü koklar gibi nefes al mumu üfler gibi nefes verirken ıkınırken bir yandan elinle ittir korkma nolurr az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?