- 26 Ağustos 2022
- 365
- 236
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #260.361
İçin rahat etmeyecekse tabii ki birkaç doktora daha gözük.Mrb herkese en son yazali iki ay oldu zannedersem ve biraktigim yerdeyim.. Ailem geldi memleketten bu durumu bilmedikleri icin iki hafta onlar kaldilar sonrasinda adet oldum vs derken oyalandikca oyalandim. Dorduncu dilatoru asla yapamiyorum olacagina inancim kalmadi yani esim daha kolay olacak gibi geliyor cunku ciddi kalin. Gittigim drlardan biri kizlik zarin kalin ve geride gibi bir sey soylemisti yani buna baglanmaya basladim. İliskiye engel degil diyenler oldu ama bu h.sonu bir daha bi kadin dogumcuya gidecegim. Malesef bulundugum yerde vajinismus klinigi secenekleri yok gittigim biri vardi motivasyonumu alt ust etmisti. En son care baska sehre gitmek calisiyorum da nasil olacak bilmiyorum.
Ek olarak en iki gun once ilk uc boy dilator ardindan esli deneme yaptik cok yaklastik ama cok ciddi bi aci duyuyorum giriste bu da istemsiz kendimi cekmeme neden oluyoMrb herkese en son yazali iki ay oldu zannedersem ve biraktigim yerdeyim.. Ailem geldi memleketten bu durumu bilmedikleri icin iki hafta onlar kaldilar sonrasinda adet oldum vs derken oyalandikca oyalandim. Dorduncu dilatoru asla yapamiyorum olacagina inancim kalmadi yani esim daha kolay olacak gibi geliyor cunku ciddi kalin. Gittigim drlardan biri kizlik zarin kalin ve geride gibi bir sey soylemisti yani buna baglanmaya basladim. İliskiye engel degil diyenler oldu ama bu h.sonu bir daha bi kadin dogumcuya gidecegim. Malesef bulundugum yerde vajinismus klinigi secenekleri yok gittigim biri vardi motivasyonumu alt ust etmisti. En son care baska sehre gitmek calisiyorum da nasil olacak bilmiyorum.
Ya aslında o eşiği geçsen inan anlık bişey o. Sonrası çok rahat alışıyorsunEk olarak en iki gun once ilk uc boy dilator ardindan esli deneme yaptik cok yaklastik ama cok ciddi bi aci duyuyorum giriste bu da istemsiz kendimi cekmeme neden oluyo
Yani ucuncu boy dilatorde de ilklerde baski oluyordu sonra ogrendim o hissiyati ve etkilenmemeye basladim ama bu oyle bir sey degil yani bu is bu kadar zor olamaz diye dusunuyorum artik biz beceremiyoruz bence. Acidan olecek miyim acisa dahi diye telkin veriyorum kendime cok zorluyorum ama olmuyorYa aslında o eşiği geçsen inan anlık bişey o. Sonrası çok rahat alışıyorsun
Ben 4. Dilatörü yaparken şöyle diyordum. Öff ne olcaksa olsun yani ucunda ölüm yok diğer 3 ü nasıl girdiyse bu da girerYani ucuncu boy dilatorde de ilklerde baski oluyordu sonra ogrendim o hissiyati ve etkilenmemeye basladim ama bu oyle bir sey degil yani bu is bu kadar zor olamaz diye dusunuyorum artik biz beceremiyoruz bence. Acidan olecek miyim acisa dahi diye telkin veriyorum kendime cok zorluyorum ama olmuyor
Canım ben 4. Dilatoru 2ayda yaptım senin gibi düşünüyordum gözümde büyümüştü ve zorluyordu ama pes etmedim hergun denedim ve başardımYani ucuncu boy dilatorde de ilklerde baski oluyordu sonra ogrendim o hissiyati ve etkilenmemeye basladim ama bu oyle bir sey degil yani bu is bu kadar zor olamaz diye dusunuyorum artik biz beceremiyoruz bence. Acidan olecek miyim acisa dahi diye telkin veriyorum kendime cok zorluyorum ama olmuyor
Aklımdan geçti biliyor musun bebeğim şöyle hatta diyorum ki sizlerde de eğer böyle not varsa siz bana atın gece siz uyurken ben bunları paylaşayım hepsi ard arda olur yeni gelen arkadaşlara da şu sayfayı okuyun derizKeşke bu yazdıklarını sabitleyebilsek
Bana da doktor aynısını demişti hymen kalın bu yüzden olmuyor diye ama ben bunu doğru bulmadım aparatların hepsini de yaptım hiçbir sıkıntı olmadı peşine de eşli denemeyi yapmıştım o da çok şükür oldu 3.olan aparata çok iyi çalış gerekirse onu içinde 30 dakika beklet sonra peşine hemen dördüncü aparatı dene çareler tükenmezMrb herkese en son yazali iki ay oldu zannedersem ve biraktigim yerdeyim.. Ailem geldi memleketten bu durumu bilmedikleri icin iki hafta onlar kaldilar sonrasinda adet oldum vs derken oyalandikca oyalandim. Dorduncu dilatoru asla yapamiyorum olacagina inancim kalmadi yani esim daha kolay olacak gibi geliyor cunku ciddi kalin. Gittigim drlardan biri kizlik zarin kalin ve geride gibi bir sey soylemisti yani buna baglanmaya basladim. İliskiye engel degil diyenler oldu ama bu h.sonu bir daha bi kadin dogumcuya gidecegim. Malesef bulundugum yerde vajinismus klinigi secenekleri yok gittigim biri vardi motivasyonumu alt ust etmisti. En son care baska sehre gitmek calisiyorum da nasil olacak bilmiyorum.
Kalp kalbe karşı. Ben de alıntı yaptıgımı kaydettim. Hani biri sorunca tık gidip ordan paylaşırım dedim. Ama nasıl olabilir ki başkaAklımdan geçti biliyor musun bebeğim şöyle hatta diyorum ki sizlerde de eğer böyle not varsa siz bana atın gece siz uyurken ben bunları paylaşayım hepsi ard arda olur yeni gelen arkadaşlara da şu sayfayı okuyun deriz
ya da yönetime desem topiği benim adıma yapabilir mi en baş sayfaya yazsak bilemedim napsak kaç gündür bu aklımda mayamm
Evet ya, daha sonrasında herkes aynı şeyi soruyor. Tekrar tekrar yazmak yorucu oluyor.Kazen abi ben bazı notları burda yazıp sabitlemek istiyorum.Bunu yapmak mümkün mü acaba. Şimdiden çok teşekkür ederim abi
Kesinlikle kuzum şimdi geriye doğru gidin okuyun diyoruz ama onları da anlıyorum gün geçtikçe sayfalar çoğalıyor inşAllah Kazen abi yardımcı olurEvet ya, daha sonrasında herkes aynı şeyi soruyor. Tekrar tekrar yazmak yorucu oluyor.
Evet bi ton sayfa var hangi birini okucaklar. Bir de telefonda bakmak gerçekten yorucuKesinlikle kuzum şimdi geriye doğru gidin okuyun diyoruz ama onları da anlıyorum gün geçtikçe sayfalar çoğalıyor inşAllah Kazen abi yardımcı olur
Halledecez inşAllah mayammm sizlerden gelen bilgileri de yazarımm etiket yaparım çok güzel olurEvet bi ton sayfa var hangi birini okucaklar. Bir de telefonda bakmak gerçekten yorucu
Canım benim ne kadar güzel çok şükür atlattın darısı diğer arkadaşlarımızın başına sen de ara ara gel burada bilgilerini paylaş olur muMerhaba bundan 15 gün önce de ben burada yendim yazmıştım. Burada destek veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Özellikle
Tiniminimavihanim
maya91
marmeladova:KK200:
yazdıklarınızdan destek aldım hatta baştan sona bütün yazılanlara göz atıp beni en çok motive edenleri bir word dosyasına aldım arada okurum diye.
Herkesin başarmasını çok istiyorum. Çabalarınız harika
Evet tablo olur, yenenler yazar vs vsHalledecez inşAllah mayammm sizlerden gelen bilgileri de yazarımm etiket yaparım çok güzel olurHatta aktif olanları tabloya ekleriz miss gibi olur kim neler yapıyor unutmayız Ben bir ara not defterine yazıyordum
Kızlar merhaba ilk defa yazıyorum aylardır bunla şavaşıyorum ilk başlarda hiç dokunmasını bile istemiyordum ama dün ilk defa yapmayı denedım ama giriyo bi yere kadar ordan sonrası gitmıyo napcam yardım edinEvet tablo olur, yenenler yazar vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?