- 3 Ekim 2022
- 102
- 93
- 28
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #263.361
ve cıdden sprey hıc ıse yaramıyor. tırnak batırınca hissettim mesela öyle bir uyuşukluk falan yok yani.Spreysiz denemeyede alıştıra
Benim sorunum ilk girişte girişte zorlanıyorum ben elim varmıyor 4. Dilatorde yapmaya yapıyorum ama çok zaman alıyor
Yok canım aşırı yogun bi uyuşma feğil bana spreyin faydası şu oldu ordaki kaslar spreyi sıkınca sanki kendini salıyodu 3 kere spreyle 3 parmak yaptım sonrada bi baktım sprey sıkmasamda artık 3 parmak giriyoduve cıdden sprey hıc ıse yaramıyor. tırnak batırınca hissettim mesela öyle bir uyuşukluk falan yok yani.
kızlar Ayşe Duman hoca var kadın doğum doktoru. Youtube videoları çok güzel izleyin derim. beni cidden çok rahatlatan bir doktor.Yok canım aşırı yogun bi uyuşma feğil bana spreyin faydası şu oldu ordaki kaslar spreyi sıkınca sanki kendini salıyodu 3 kere spreyle 3 parmak yaptım sonrada bi baktım sprey sıkmasamda artık 3 parmak giriyodu
İzledim canım bi de müjdegül karaca instagramdan sayfasındaki videoları izleyin onlarda rahatlatıyor kafayı tanıttırıyorkızlar Ayşe Duman hoca var kadın doğum doktoru. Youtube videoları çok güzel izleyin derim. beni cidden çok rahatlatan bir doktor.
kızlar Ayşe Duman hoca var kadın doğum doktoru. Youtube videoları çok güzel izleyin derim. beni cidden çok rahatlatan bir doktor.
BEN GÖREMEDİM CANIMYükledim ama umarım gözüküyodur indirmiştim bunları
Ekran resmi alayımBEN GÖREMEDİM CANIM
YÜKLENDİ KIZLAR. AY VARYA ŞU PLATFORMDAN KAFA DENGİ İNSANLAR GENİŞCE BİR EVDE PİJAMA KISIR KEK GÜN MODUNDA DERTLEŞMEK İSTERDİM. İŞİ GÜCÜ EŞ, DOSTU KENARA BIRAKIP.Ekran resmi alayım
Bendee izledim hep hemdekızlar Ayşe Duman hoca var kadın doğum doktoru. Youtube videoları çok güzel izleyin derim. beni cidden çok rahatlatan bir doktor.
Hahahahahah ben burds zorla birine ayni gun esli deneme yaptirdim. Oda yendi ama yazmam istemiyor sadece okuyordu ve ozelden konusuyorduk. Bayagi bir dertlesmistik. Ayni saatte hadi aparat yapalim bir saat sonra burda gorusuruz dalan yapiyorduk kankaaaa sana da selammm olsun okuyduysan bunu ozele yaz hahahahahYÜKLENDİ KIZLAR. AY VARYA ŞU PLATFORMDAN KAFA DENGİ İNSANLAR GENİŞCE BİR EVDE PİJAMA KISIR KEK GÜN MODUNDA DERTLEŞMEK İSTERDİM. İŞİ GÜCÜ EŞ, DOSTU KENARA BIRAKIP.
Ya tüm aparatları spreysiz büyük motivasyonla kısa sürede aldım sonea eşli yapamayınca motivasyonum uerle bir oldu. Spreyle yapıcam diyio yaptım oldu bi kez giriş oldu sonra ara verdik regl enfeksiyon derken iki hafta geçti . Asla canım denemek istemiyor kolaya kaçıyorum ama aynı zamanda da sürekli aklımdaBiri bana da yardım etsin imdat ama artık yadünyanın en korkak insanı benim bence başka bir açıklaması olamaz. Bi kez oldu giriş oldu en azındna . Sonra bir daha denemedim korkuyorum saçma sapan neden korkuyorum anlamıyorum yani gerçekten sürekli erteleme peşindeyim. Vallahi bu gruptaki en korkak insan benim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?