- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #264.021
Üç pozisyonu da denedim penisi yerleştiremiyorum sanki yaa anlayamıyorum niye böyle oluyor yatak ucunda geriye doğru gidiyorum misyonerde eşim üstümde olunca ağırlık oluyor sanki nefes egzersizini yapamıyorumÜstte olduğun pozisyonlarda rahat edemiyorsan alta geçebilirsin misyoner pozisyonu ve daha önce burda mutlaka görmüşsündür yatak ucu pozisyonu olabilir. Ben de altta olduğum bir pozisyonda ilk rahat birleşmemi yaşamıştim
Sonunda Bu Vajinismus İlletini Bunu Yazarken Şuanda Ağlıyorum Neler Yazacağımı Bilmiyorum 2 Buçuk Senedir Evliyim Hep Erteledim Bu Hastalıgı Yarın Sonra Sonra Diye Diye 2 Buçuk Sene Yaptım Evliliğimin En Güzel Günlerini Yaşayamadım Çok Devlet Hastanelerine Gittim Bana Hep Kayğanlaştırıcılar Kremler Jeller Verdiler Asla Faydası Olmadı Gün Geçdikce Ben Umudumu Kaybediyordum Caresiz Kalıyordum Ama Eşim Her Zaman Benim Yanımda Oldu Benim En Büyük Destekcimdi Yine Yine Gidiyordum Egzersiz Veriyorlardı Korkuyordum Yapamıyordum Ve Yine Erteliyordum Muayene Olamıyordum Ço Korkuyordum Titriyordum Eve Gince Yine Hüsran Ben Her Gece Ağlayarak Yatıyordum Umudumu Artık Kaybetmiştim Ben Asla Yapamma Edemem Diyordum VeYine Bir Gece Youtubu Acdım Vajinusmus Videolarını Yorumlarını Okurken Bir Yorum Çok Dikkatimi Çekmişti Kadınlar Kulubü Var Oraya Üye Olun Çok Kendi Kendine Yenen Çok Kişi Var Birşey Kaybetmem Dedim Açdım Bütün Vajinusmus Hikayelerini Okudum Herkezin Herkeze Çok Mesaj Attım Ben ALLAH RAZI OlsunArkadaşlarım Bana Cevap Verdiler Moral Verdiler Destek Oldular Sen Güçlüsün Dediler