Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok gayet normal herkesin ilkte yarım oluyor :) yarın gene denersiniz. Tabi ister istemez erkeklerde bu durumdan etkileniyor :)

yok gayet normal herkesin ilkte yarım oluyor :) yarın gene denersiniz. Tabi ister istemez erkeklerde bu durumdan etkileniyor :)
Aynen öyleymiş moral bozmuycam dedim ama bilmiyorum hemen başarılı oluruz diye düşünmüştüm birşey soracağım aslında bize göre penis büyük özellikle baş kısmı zaten bizi korkutan ben baş kısmını hafif aldığım esnada çıktı mesela ama baya incelmişti çok garibime gitti penis vajene göre mi şekil alıyor yada inceliyor mu giriş esnasında anlayamadım

yanni aslında bizim vajinamız genişliyor o indiği için küçük gözükmüştür

baş kısmı büyük olsa da yumuşak olur, orası da yumuşak bir dokuda bu zaten girişi kolay olsun diye böyle yaratılmış aslında birbirine uygun o yüzden endişelenme başının büyük olduğunu falan düşünüp. Bu arada vajinismus eşlerinde çok görülen bir problem bu ilaç alıp deneyebilirsiniz çok sık tekrarlarsa... duyduklarımı okuduklarımı paylaşmak istedim( hepimize başarılar..

Evet maalesef öyleymiş tekrar deneyeceğiz macunlarla falan inşallah olur

Merhaba arkadaşlar, Vajinismus sorununu bende yaşıyordum taki kadın hastalıkları uzmanı ve çocuk doktoru nazife ergen micozkadıoğlu ile tanışana kadar. Gerçekten 1 yıldır kafamda büyüttüğüm bu sorunu 2 haftada nazife hocam sayesinde atlattım. Ona gerçekten çok teşekkür ediyorum. Kendime olan güvenim sıfırdı. Bütün bilgileri ve teknikleri çok şeffaf bir şekilde konuşarak bu sorundan kurtuldum. Her soruma yanıt verdi. Aklıma takılan her konuda özgüvenimi sağlamlaştıracak konuşmalar yaptı. Gerçekten bir doktordan daha fazlası. Benim gibi bu sorunu yaşayan herkese öneriyorum. Kendinizi kutuya kapatmanıza gerek yok. Bir adım attım başardım şimdi çok mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…