Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sen de iyi ki varsın,Adıyaman’da özel doktordan mı aldın tedaviyi ?
Evet hatta kızlık zarıma makas bile atıldı afedersin uyuşturdu o bölgeyi ben uyanınca ağırdan ağladim daha çok o ağrı ile gidip eşinle birlikte ol dedi e hal böyleyken şimdi bu ağrı yaşıyorsam dedim eşimle nasıl birlikte olucam dedim daha kötü oldu benim için o yüzden çok korkuyorum

Oooo bu tedavi değilki.. Vajinusmus tedavisi bu değil..

Nazife hoca nerede İstanbul mu
İstanbul canım,sen telefonla ara ,Online tedavi hakkında bilgi al ,anlat durumunu hocam online tedaviye uygun muyum de sor ,bir görüş sonra tekrar haberleşelim buraya yaz olur mu,özelden de yazabilirsin görüşme sonucunu.

Abla ben burayı çok kullanmayı bilmiuorum bildirim gelince giriyorum sadece sorun değil bari herkese umut olmuş oluruz

Abla ben burayı çok kullanmayı bilmiuorum bildirim gelince giriyorum sadece sorun değil bari herkese umut olmuş oluruz
Tabiki öyle,burdan yazmak daha güzel sadece doktor ismi reklam gibi anlaşılmasın diye canım.

Biz Allah için doğru olanı söyleriz abla rabbim safi adı ile herkese şifa olsun inşallah istemeyen gitmez zaten reklam değil tavsiye
Yarın haber ver olur mu ,ara mutlaka canım.Psikolog fikrini de ertele ,asıl tedavi dilatör çalışması ile yapılan tedavi unutma.

Sende iyiki varsın iyikilerin en güzeli yapıcam abla soyadı ne doktorun ki arım bakim instagramdan
Ben de Nazife hoca da yendim ama muayenehanesine giderek 5 seansta atlattım. Kendisini arayıp süreçle ilgili bilgi alın, kendiniz konuşun. İçinize sinerse muhakkak destek alın.

Selam kızlar, emla kremin vajinaya zararı olurmu yani bunu kullanıp yanma mantar problemi yaşayan oldumu? Ben ucunu alabiliyorum ama o batma hissinden dolayı tamamını alamadım daha penisin

Selam kızlar, emla kremin vajinaya zararı olurmu yani bunu kullanıp yanma mantar problemi yaşayan oldumu? Ben ucunu alabiliyorum ama o batma hissinden dolayı tamamını alamadım daha penisin
Merhaba bir zararı yok ölçüsünde kullandığın sürece,ilk yanma hissi oluyor ,bu arada penisin ucunu alıyorum dediğin yerde durup vazgeçmeyip kegel egzersizi yaparak esneyip o an penisi tekrar içeri almayı denemelisin.

Selam, ben bir çok kez kullandım dediğiniz belirtiler olmadı. Anlık yanma oldu sadece.

Arkadaşlar merhaba ben vajinusmusu taze yenmiş biri olarak artık bebek sahibi olmak istiyorum. Ve çalışmalara başladık regle 5 gün var gece ilk yaptığım test sonucum negatif gördüm ben aslında çok çok dikkatli bakınca bir çizgide var gibi yada ben öyle görmek istiyorum ikinci foto da sabahki hali çizgi bir tık daha belirgin gibi dikkatli bakanlar görecektir sizce kuruma çizgisimidir çok sabırsız davrandım regle 5 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…