- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #27.301
evet canım bende yıllardır çekiyorum ama bu defa çok kötüyüm. bir ara kanama olmuştu ödüm patlamıştı ama geçmişti. ekmek yiyorum sanırım ondan düzelmiyor. haftasonu gelsin bol bol kayısı kaynatıp yicem. işin kötüsü bu kabızlık aileden gelen ırsi bişi. bizimkilerde de var. ya vajiyi yendim bu kez benim canım çekmeye başladı herifi ama bu defa da popodan arızalıyız pööfff işte ben bu kadar şanssızım :95:
canımcım yarında bi şey yapamazsan eğer benim son kullandığım bi ilaç var onu yazarım sana alırsın o zaman rahatlarsın...çok ilaç denedim 1 yıldır bu ilacı kullanıyorum artık kanama olmadan hallediyorum....dikkat et sık sık tekrarlamasın 3 günü geçtiğinde hemen müdahele et....
canım bide geçenlerde makarna salatası yapmıştım mayonezi biraz fazla olmuş ama yedim bağırsaklarım bozuldu belki işine yarar yağlı olduğu için
evet canım bende yıllardır çekiyorum ama bu defa çok kötüyüm. bir ara kanama olmuştu ödüm patlamıştı ama geçmişti. ekmek yiyorum sanırım ondan düzelmiyor. haftasonu gelsin bol bol kayısı kaynatıp yicem. işin kötüsü bu kabızlık aileden gelen ırsi bişi. bizimkilerde de var. ya vajiyi yendim bu kez benim canım çekmeye başladı herifi ama bu defa da popodan arızalıyız pööfff işte ben bu kadar şanssızım :95:
oooo benim neler neler oldu acillik oldum anlatmayayım baya bi kötüydü :83:aynen canım bizimde sülale boyu basur sorunu yaşayan var ameliyat olan bir sürü seyler deneyenler var ama hala çekiyorlar bi kısmı...ihmal etmeye gelmez ben aylarca ekmek yemedim şimdide çok çok az yiyorum bol sebze bol meyve tüketmeyi unutma...
peki biri bana egzersizleri nasıl ve ne sıklıkta yapacağımı yazmayacak mıııı kızlaaaaaaarrr( noyuuuuyyyyyyyy
teşekkürler canım Allah razı olsun... anestol kremi egzersizlerdede kullanmalımıyım yoksa sadece jellemi yapmalıyım? egzersizlere başlayınca ilişki denemesi yapsammı yapmasammı?
canım egzersizler sırasında doktor kesinlikle ilşki önermiyor...bizde doktor bize p....s denemesi yapın diyene kadar yapmamıştık...jel ile bir dene son çare olarak eğer yapamazsan o tür bir uyuşturucu krem kullanırsın bebişim....
canım ben her akşam yarım saat 45 dk. yapıyordum ve bunları yazıyordum kaç defa giriş yaptım kasılma oldumu vs. sonra ilerlemelerimi karşılaştırıyordum ilk 10 dk yavaş hareket ederek ruhen ve bedenen kendimi rahat bırakıyordum son 10 dk da egzersizi sorunsuz yapıyordum...parmak ne kadar itici geliyor yapmadan önce ama sonrasında inanamıyorsunuz bu kadarmı kolaymış diyoruz....kendine güven ben bu işi başaracağım de kısa zamanda ilerlersin...sen kendine göre ayarlayacaksın egzersizlerini çünkü 1 haftada tüm egzersiz aşamalarını yapıp başaranlar var...mesela ilk parmak denemesinde tamamını hiç sorunsuz yapabiliyosan tekrar tekrar aynısını tekrarlamana gerek yok hemen diğer aşamaya geç...sana bağlı yani herşey....tamam tatlım inanın ne önerirseniz yapcam ve başarcamm daha fazla beklemicem... parmak egzersizini ne sıklıkta yapmalıyım? ve daha başka önerileriniz varsa seve seve beklioruuuuuuuuuuuummmm
canım ben her akşam yarım saat 45 dk. yapıyordum ve bunları yazıyordum kaç defa giriş yaptım kasılma oldumu vs. sonra ilerlemelerimi karşılaştırıyordum ilk 10 dk yavaş hareket ederek ruhen ve bedenen kendimi rahat bırakıyordum son 10 dk da egzersizi sorunsuz yapıyordum...parmak ne kadar itici geliyor yapmadan önce ama sonrasında inanamıyorsunuz bu kadarmı kolaymış diyoruz....kendine güven ben bu işi başaracağım de kısa zamanda ilerlersin...sen kendine göre ayarlayacaksın egzersizlerini çünkü 1 haftada tüm egzersiz aşamalarını yapıp başaranlar var...mesela ilk parmak denemesinde tamamını hiç sorunsuz yapabiliyosan tekrar tekrar aynısını tekrarlamana gerek yok hemen diğer aşamaya geç...sana bağlı yani herşey....
kızlar adetim bittikden sonraki ilk egzersizimi yapdım bır parmak gayet ıyı yapıorum bıraz ıcım gıcıklanıyo ama mumu yapamıyorum adetımden once bır parmak ı cocuk oyuncagı gıbı yapmısdım bakkal mumunuda 5 cm kadar almısdım ama sımdı bakkal mumunu yapamıyorum ne yapmam lazım
nazlı1982 canım özelden mesajını aldım ama daha yeni üye olduğum için cevap atamadım. ilgilendiğin içn çok teşekkür ederim arkadaşım
selam bn izmirli 87 naz 08 le konusuoruz ama sana özelden mesaj atamıyoruz msn adreslerimizi neden
canım tebrikler başarmışsın :)) bravooo :)) kısa sürede hallettin :)) birincisinden sonra ikincisi güle oynaya olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?