E
Ece1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.721
merhaba kızlar,çoktandır forumunuz takip ediyorum ama yeni üye oldum..bende 1 yıllık evliyim ve hala olmadı,burdan okuyarak parmak egzersizlerine başladım,1 parmak yapabiliyorum eşimin bir parmağını da alabiliyorum ama p... aşamasına geçince olmuyor.ya orası çok küçük değilmi...lütfen bana da yardım edin...
kizlarrr bizde yaptikkk :sm_cool:
sanirim kizlik zarim yirtildi
penis sonuna kadar girdiii ama kan gelmediii nedenkii ????
Herkeste gelmez canim benden de gelmemişti
Ay kizlar çok sevindim hepnize kutlama smileyleri atiamm
Önce hepinizi alkişliyorummm
Sonra maşşallah diyip nazar boncuklarınızı takıyorummmmm
Bir kutlama birasiiiii
Kocişinizle hep böyle : Şeniz olun inşallah
En son da sevinçten kuduruyorumm
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
gozun aydin bitanem cok sevindikzemuszemuskaydirigubbakcemile5
ece 1 teşekkür ederim bugün iki parmak deniycem ama ben bişe sürmeden deniyorum emla falan yazmışlar arkadaşlar ben bazen vazelin kullanıyorum bi problem olurmu,beni çok rahatlattın sağol..
bir sitede okumuştum haydar dümene giden vajinumuslar yaşadıklarını yazıyorlardı; bayan önce klozet gibi bir yere oturuyormuş o yerden sıcak buhar geliyormuş (zannediyorum içinde başka maddelerde olabilr) neyse o bölge rahatlıyor ve sonra bir odaya girip eşler birlikte olabiliyorlarmış tabi bütün sır o buharda gizli siz de bir araştırın isterseniz...
ben :smiley-cool:ne sırrı ayol bütün siteler yazıo :) sıcak suyun içine 1 yemek kaşığı vazelin koyup üzerine oturuyorsunuz su buharı vaji kaslarını rahatlatıyor..tabi bunla birlikte reçetede yazanları uyguluyosunuz haydar dümen reçetesi die google yazarsanız çıkar reçete ..böyle yenenlerde varr zemuszemus
Oo çok güzel başlamişsin egzersizlere öyle tek parmaktan penise hooop geçivericek olsak kimse uğraşmazdi ki canim. Sen başladın ya gerisi zamanla gelicektir. Sen yılmadan egzersizlere devam et. 2 parmakta rahatladıktan sonra hem 3 parmak egzersizi hem penis denemesine geçersin. Sonra bir bakmişsin oluvermiş.
Ya bi de kızlar Allah tarafndan mı nedir anlamadım ama en umutsuz anımızda bi anda oluveriyo. Bende de öyle olmuştu. Kızlar yapamıyoruz diye yazarken bi baktım oldu diyivermişler. Çok garip :S
selma kızlar ... surmelı oncelıkle tebrık edıyorum canım benım ya ıste bu kadar nıttı sukur zemuszemus veee kızlar aksam ben uste olarak hepsını alabıldım sukur ALLAHıma ama alt pozısyonda olmuyo ya nıye anlamıyorum fisfisfiscanım yanıyor ve olmuyor dar gıbı ama aksma ben uste olarak hepsı oldu :sm_cool: umarım otekındede rahat yapabılrım ama hala rahat degılım offffffffffffffff pes etmıyorum kızlar olucak bu kadar yapmıısm heytttttttt kım tutar benı ıhsaalh ya
selam arkadaslar sımdı uye oldum buraya benımde sorunum vajınusmus 5 yıllık evlıyım banada yardımcı olurmusunuz dogru yere yazıyorumdur umarım
seheryelii ve emoş geçmiş olsun sizede yazıları okuyun sayfaları falan çok şey çıkaracanıza eminim
başlamadıysanız bir an önce parmak egzersizlerine başlayın derim....
korktukça ertelersin erteledikçe hiç cesaret edemessin zamanla,sağol denizcek.ben okudum çok da cesaretlendim tam egzersizlere başlıycaktım ama adetim geldi.onun geçmesini bekliycem mecbur.cesaretlendim diyorum ama korkuyorum yine de birazcık
korktukça ertelersin erteledikçe hiç cesaret edemessin zamanla,
regl döneminden sonra hemen başla parmak egzersizlerine,
başlarda itici gelebilir ama 2 3 denedikten sonra çok kolay, istersen çok kısa bi zamanda yol alabilirsin ve kurtulursun inşallah canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?