- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #27.761
arkadaşlar vaji ile ilgili olarak biliyosunuz herhangi bir dr gittiğinizde bol bol telkin veriliyor ve ruhen rahatlamamız, kendimize güvenmemiz sağlanıyor...boş yere para verip telkin almaktansa bedava kendi kendinize telkin verebilirsiniz
arkadaşlar vaji ile ilgili olarak biliyosunuz herhangi bir dr gittiğinizde bol bol telkin veriliyor ve ruhen rahatlamamız, kendimize güvenmemiz sağlanıyor...boş yere para verip telkin almaktansa bedava kendi kendinize telkin verebilirsiniz
bir hafta sabredebilirmim bilmiyorum bu akşam yada yarın yapsam belli olurmu? 20 sinde olmam lazımdı bugün 24 ü tık yok.. içime bir korku düştü şimdi :18:
haklısın canımcım bizim gibiler öyle dr telkiniyle yenemiyo biliyo bence bu sitede birebir yaşayanlarla ve onların yenme hikayeleri bizi iyi ediyo ben çokkkk dr gittim ama tık yoktu para zaman ve canım hep moral kaybettim ama burası baöbaşka bir dünya allah herkesten razı olsun ben kendimi bile tanımıyormuşum önceden ama burdaki fikir alışverişi sayesinde çok şey öğreniyoruz başarsak bile dertleşebiliyoruz canlarım iyiki varsınız insanın tanımadığı birilerini sevmesi enterasan ama hepinizi çok seviyorum ve kendime çok yakın hissediyorum..
selam canım ben vajiliyken bile havadan kaptım hem bir değil iki değil üç tane dikkat et hap falan kullan canım ben nasıl olsa olmaz diye hiç kullanmadım ama sonu böyle oldu...
kızlar sitenin bu haline alışamadım ben
Bu arada "TÜM MESLEKTAŞLARIMIN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?