- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.701
o zaman ön sevişmeyimi uzun tutmamız lazımkine?
vallahı dogru dıyosun :roflol::roflol:daha dıkkatlı yazıcam ok:kedi::roflol:baharcım yanlış anlama sana gülüyorum aklıma geliyor her elma yazdığında kıss elma değil emladelikafadulden şimdi arkadaşlar gitcek eczaneye bize elma verin dicekler.canım benim öpüyorum seni bahar
tabiki öle lazım ama bunuda eşler pek istemiyo onların gevşeme zamanı gelince olaya bodoslama dalıyolar o zamanda iş bitmiş oluyo zaten sen istediğin kadar uzun tut yada tutmaya çalış:umursamaz:
haklısın canım ya.eşler aceleci davranıolar.
vallahı dogru dıyosun :roflol::roflol:daha dıkkatlı yazıcam ok:kedi:
valla biraz ayıp olcak ama şahsen benimki biraz öyle
ilk denemeden sonra bir türlü tutturamıyoruz deli olcam yaaaaaa mafoldumben
benimkide öyle canım.elinden gelse karşıdan atlayacak.
işin kötüsü bide regl oldum off 1 haftada onu bekle şimdi Çok üzgünüm çoook
aynen canım pazar günü yapacam dedim.alışayım istiyorum.aaa bir baktım regl gelmiş.işin şu tarafı daha bir hafta önce bitmişti.
evet vajı gıırısne baktıgımızda et parcası var yanı bu herkezde boyle korkmana gerek yk yanı sorun ykmerhaba arkadaşlar hepinizin azimleri o kadar takdir edilecek bir durumki.. sizlere birşey sormak istiyorum vajina girişinde herhangi bir et parçası var mı. yoksa sadece delik mi görmemiz gerekiyor. vajinamda ağrı hissettim. aynada bakınca et parçası gördüm. bu daha önce var mıydı yok muydu bilemedim birden..
valla ne olcak bu halimiz bilmiyorum çok daralmaya başladım artık ben bu durumdam
canım bizde işallah birgün ferahlarız.aynıları bended mevcut düğün telaşı derken birde ölüm karıştı yakın akrabalardan vajinusmustu valla bunaldım yani.sudan çıkmış balık gibi oldum.
canlarım merhebe ev hanımı olmama rağmen ev işlerini bitiripte bir türlü oturamıyorum pcnin başına biraz püsürmü oldum ne ee nasılsınız bakam neler oluyor topiğimizde hani dün pazardı hiç başaran yokmu g-y,bembeyazev ,cara bekliyoruz kızlar karlarperisi cnm inan acele ediyon kız ne çabuk unutuyon düne kadar ilşkiye girem diye uğraşıyoduk emin ol cnm benim ;zamanla zevk alma işide olacak hemde çok uzun sürmeyecek bende çok eski değilim bu konuda bende 1.5 yıllık evliyim düşün yani bunun 9 ayı vaji ile geçti ben hemen hamile kaldım mayısta allah izin verirse 2 yıl olacak evliliğim şubatta yendim nisanda hamile kaldım ekimde düşük yaptım herşey çok hızlı oldu ama inan yendikten sonra vajiye hiç takmadım sanki hep ilişki yaşayabiliyomuş gbi davrandım yok ağrımmı var yok yanmammı var hiç kendimi dinlemedim birinde yanma olduysa takmadım diğerinde bunu yendim arkadaşlar ilşki yaşarken kendinizi sakın tartıp durmayın bırakın herşeyi düşünmeyi inanın daha iyi olduğunu göreceksiniz bırakın acırsa acısın nefeslere devam edin insanlar hayatta ne acılar ne tedavisi mümkün olmayan hastalıklar geçiriyor bizim hastalığımız inanın hergün dializ makinasına bağlanan bir insandan kanser olmuş bir hastadan daha kötü değil akadaşlar bizim kendi elimizde ne olur yakınmayalım sadece azim ve sabır bizim işimiz inanın buna öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
dostlar saolsun canım.allahım büyük tabi ki kurtulcaz.hımmm başınız sağolsun canım
umarım bizde şu illetten bir gün tam anlamıyla kurtulcaz yani
dostlar saolsun canım.allahım büyük tabi ki kurtulcaz.
yaa sen bugün doktora gitmicekmiydin?benmi yanlış hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?