• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkürler canım sen şimdi ne durumdasın pe..... aldıktan sonra zevk alıyomusun? artık rahatmısın?

canım yendikten sonra 4 yada 5 kez yapabildik işte şimdi regl oldum .daha acemiyim zevk adına bişe hissetmiyorum gel gitlere alışmaya çalışıyorum ama bir sorun yok çok şükür.ama regl bitsin azimliyim artık tadını çıkarayım diyorummm:1::1::1:

iyiyiz tatlıımmm sen nasılsın görüşmeyeliiiii:52:[/QUObılgısayar ın geldımı ozledık senı kızzzzzzzzzzz butun kızlar bıraraya toplandık toplandık:24::24::24::24::24::24::24:

ayyy bende özledim toplaştık valla ne iyi ettikkk.herkseinde maşallahı var yaaaa ne güzel olmuş böle burası çok şükür herkes egzersiz yapıyo yüzü gülüyorrr ohh ohhhh:52::52::52:

makas biraz zor oluyor ama dene yinede bu arada elini içerde küs yap aç vaji duvarlarına dokun sürekli sağa sola yukarı aşağı oynat iyice bi alışsın...ben 3 parmağı hiç denemedim doktorun egzersizinde 2 parmak benim parmağım ve 2 eş parmağı ile tamamlanıyordu egzersizler...en son p...si deneyin kızlar egzersiz sırasında deneme yapmayın azcık sabredin tüm aşamalar bitsin en son pe...se gelcek sıra....

Ne bileyim buradan okuduğum kadarıyla üç parmak deneyenler de var. O yüzden ben de deneyim dedim ama yapamadım. İnsan iki parmağı başarınca sanki p...s de olcakmış gibi geliyo heyecanlanıyo. hemen denemek istiyo. Ama haklısın biraz alıştırma yapmakta fayda var. bakalım akşama çalışacam inşallah. durmak yok başarana kadar devam. valla ben çok ümitlendim daha bir hafta oldu neredeyse aranıza katılalı ama sayenizde çok yol katettim galiba diye düşünüyorum.

dikkat dikkat tüm ilgilelere duyrulur...

çok acil vajili bi sayfa için acil taze geline ihtiyaç vardır :66: vajiyi yenmek isteyenlerin acilen kk ya başvurmaları önemle duyrulur....vajiyi yenen arkadaşlarında bi zahmet sayfaya gelip yardımcı olmalarını rica ederiz.

şimdi yurttan sesler ile programımıza devam ediyoruz
:62::62::62::62:

canım yendikten sonra 4 yada 5 kez yapabildik işte şimdi regl oldum .daha acemiyim zevk adına bişe hissetmiyorum gel gitlere alışmaya çalışıyorum ama bir sorun yok çok şükür.ama regl bitsin azimliyim artık tadını çıkarayım diyorummm:1::1::1:

ooooooooooh çıkar tabi tatlım maşallaaaahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bebiş haberlerinide alcaz inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepmizzzzz eegzersilerde iyi gidioruz Allah bozmasın .....durmak yok yolaa devammmmm:92::92::92::92::92:

ooooooooooh çıkar tabi tatlım maşallaaaahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bebiş haberlerinide alcaz inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

zevk peşinde koşup bebiş henüz düşünmeyen bir ben varım heralde:17::17:gerçi kocişe diyorum yapabildiğimiz kadarıyla bizde bir bebiş yaparız artık diyorum ama oda şimdilik tadını çıkarmak derdinde hayırlısı canımmm yaaa hepimize inşallah..:34::34:

Back
X