• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki anladım kızlar da... öbür jeller o anki boşalmada ki spremlerimi öldürüyo yoksa genel olarak mı spermlere zarar veriyo ??????????????

vala varya senden iyi bilim adami olurdu:1:nerden geliyor aklina boyle sorular anlamiyom ki enteresan enteresan :60::60::60:
vala tam bilmiyorum bu konuyu ama o anki spermleri oldurdu acisinda bir dusuncem var:44:

kızımmm sen işi bilmiyon zırt pırt gircen tabi banyoya dicekler ulen biz burdayız diye bunlar bişey yapamadı bizim gelin duvara tırmanıyo heralde artık biz gidelim en iyisi dicekler :60::60::60:

heeee dimeee ne kadar azgın oldumuuuu onlarda anlasınnnn değilmi tememm öle yapamm:60::60::60::60::60::60::60: ay bugün geldiler bana galibaaaaa:60::60::60::60::60:

:59:

kan akarsaa gelll o kanı benim anlıma sürrr:60::60::60::60::60:böğğğğğğğğ kurbanlardaa öle yaparlar ya çocuklaraa:60::60::60::60: kıs ne kanı beeee orayı esnetionnn nerden kan akçak akacak olsaa çoktan akmıştı bileeee akıllımmmmm.......

kurbanlık koyunmuyum kız ben kalkıymda büyük aparat yapıym bari sonrada denerim yarım saate gelirim:58::58:

rana gene yok ortaliklardaaaa:19:
kizlar bakin regliler bitti atak yapmamiz lagzim hadi biraz daha gayret edelim son asamalardayiz bence bu aralar birimizden birinin hic ummadigi bir anda olacak gibime geliyor:4:

kurbanlık koyunmuyum kız ben kalkıymda büyük aparat yapıym bari sonrada denerim yarım saate gelirim:58::58:

yappp yavrummm yappp aparatlar bul evden sokkk bak anlıycan beynin tamamdır dicek ben evden havuç buldum soktum ilk yarısını bi kaç gün soktumm itiom itiom duvar girmio havuç tammıı sonra bi kaç gün sonra havucun tamamıda girdii bu tarz seyler dene sen şimdi p...s boyutundaki aparatlardan korkmassın hem kendin soktun için hemde p...s olmadı için korkmassınn bak gün geçtikçeee alışacan durmak yok yolaa devammmm:3::3::3:

yapamadımben onuu vallaa bende 17 aydır yapamadımmm:60::60::60::60::60:

yapamadımbenonu 24 günlük gelinimiz sormak istediğin aklına takılan yapmamızı istedin birşey varmıı konus anlat biraz istersen yas kaççç bu arada

valla sormak istediğim tek soru ne yapayım da yapayım. bi haydar amcanın reçetesi kaldı. onu da deneyeyim diyorum.
26 yaşındayım. kocaman oldum yapamıyorum. ufak olsam bi yerde anlaşılırdı kazık kadar oldum ya.

valla sormak istediğim tek soru ne yapayım da yapayım. bi haydar amcanın reçetesi kaldı. onu da deneyeyim diyorum.
26 yaşındayım. kocaman oldum yapamıyorum. ufak olsam bi yerde anlaşılırdı kazık kadar oldum ya.

bende 26 yaşındayım bak 2 seneyi devirdim yapamadım halaa sen erken yolalmışsın inşallah uzatmadan kurtulursun

bende 26 yaşındayım bak 2 seneyi devirdim yapamadım halaa sen erken yolalmışsın inşallah uzatmadan kurtulursun

kazık kadarmı oldunnn ozaman sen burdakii kazılları hiç görmeeee:60::60::60::60::60::60: buradakilerin bi çogu 28 29 30 yaşlardaa yaşa bakmıo bu annem tam tersi 18 yasında evleniolar ilk geceden yapıolar catır catır doğuruolarr bide bize bak :60::60::60::60: haydar amcamın reçetesini ben yaptım bibokada yaramadııı:60::60::60: hiç uyusturucu emla felan kullandınmıı ..bunlarla bu işi yapmanın inan hiç bi alakası yok tamamen beyinde bitio ben ne uyusturucular surdum olmadı sonra egseriszler başladım sadece kayganlaştırıcı ultrason jeli kullandım şimdi p...s yarısındayım bencee sen cesaretlisin baya p....s ucunu 1 hafta felan almaya çalış p..s girerse 10 dk felan bekleyin sonra kendiliğinden oluo saten ben 1 hafta p...s ucu denedim sonra p...s yarısına kendiliğinden geçtiii

canım daha önce neler yaptın ? nerede takıldın kaldın ? detaylı bi yazarmısın ? daha önce yazdıysan bile kafa kalmadı bende unutuyorum...

ben haydar amcanın reçetesiyle yapamadım ama baya uyusmustuuu yapsam yapardım ama beynim izin vermediii... herkes bir olcek die birşey yok belkisen yaparsınnn.......

kıslarrr ben varya emlayııı o uyusturucu spreyi hep bol keseden kullandım yaaa şşimdi sürsemde uyusmuooo heee pohhh ettim vajiyiii:60::60::60::60: hele hele anestol hiç uyusturmuooo beniii artıkkkkk:60::60::60::60::60: gitttiiiii gittttiiiii vajim gitttttiii gittttiiii vajimmmmm:60::60::60::60:

ben haydar amcanın reçetesiyle yapamadım ama baya uyusmustuuu yapsam yapardım ama beynim izin vermediii... herkes bir olcek die birşey yok belkisen yaparsınnn.......

kıslarrr ben varya emlayııı o uyusturucu spreyi hep bol keseden kullandım yaaa şşimdi sürsemde uyusmuooo heee pohhh ettim vajiyiii:60::60::60::60: hele hele anestol hiç uyusturmuooo beniii artıkkkkk:60::60::60::60::60: gitttiiiii gittttiiiii vajim gitttttiii gittttiiii vajimmmmm:60::60::60::60:

çok alemsin valla güldürdün beniii ben hiç denemedim yavvvv korkuyorum emla veya uyusturucu bişey kullanmaya hep düşünüyorum ama almıyorum sadece kayganlaştırıcı kullanıyorum

kullanmayın zati yawww bişey olmuyor ben hiç kullanmadan egz yaptım sadece ilk p...denemesinde kullnadım bikere okadar inanki sürme daha ii bozdun kız vajiyiiiiiiiiiii:52::52::52::52:

Güzelim biz napalım 32 yaşındayım altı yıllık evliyim. Ümidini kaybetme moralini bozma valla ben de bir hafta öncesine kadar senin gibiydim. Çoluk çocuk yapıyo da ben yapamıyorum diyodum depersif bir psikopat olmuştum neredeyse ama burası burdakiler sayesinde çok ümitlendim. Bence sen de burayı takip etmeyi bırakma gerçekten çok iyigeliyor tam anlamıyla psikolojik terapi. Düşünsene kimseyle paylaşamadım ben burda içini döküyorsun en azından o bile gevşetiyo insanı.

Back
X