• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bu günün sözü aşılamamış vajinusmus vakası yoktur sadece yanlış vaji açısı vardır :8::8: açıyı yakaladığınız anda ne mum kalır ne havuç ortada cukkk kayıverir :8:

merhaba be şuan bekarım :) ama merak edip birkaç yorumu okudum ayy bunları okuduktan sonra evlenemem sanırım :((((((((((((( çok korktum ben bilmiydum böle şeyleri ayy utandım okudum diye :43::43:

merhaba be şuan bekarım :) ama merak edip birkaç yorumu okudum ayy bunları okuduktan sonra evlenemem sanırım :((((((((((((( çok korktum ben bilmiydum böle şeyleri ayy utandım okudum diye :43::43:

iyi pohhhh yedinn:57::57::57::57::57::57::57::57:
Okumaaa be arkadaşım yaaaaaa sonraaa kendine vesvese vercen okumaa güselim yaaaa herkes aynı seyi yasıcak deil ama okumaaa bak sonra çok pişman olursun bakkkk

inann bende egsersiz yapacam şimdiii soğuktan üşeniommm kıçımmmmmmmmmmmm donuoooooooooooooooooo:84::84:

valla sen bilirsin özüm kardeş ben bu akşam yenersem seni sollamış olcam hani benden önce başladın terbiyesizlik yapmıym diorum ama sende poponu kaldırmıysn yani :66:

Back
X