- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #39.241
ben kaçar şekerler hepinizi kocaman muccckkluyorummmAllaha emanet olun ,iyi geceler
![]()
iyi geceler canlarım çok öpuyorum sizii![]()
iyigeceler canlarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kaçar şekerler hepinizi kocaman muccckkluyorummmAllaha emanet olun ,iyi geceler
![]()
iyi geceler canlarım çok öpuyorum sizii![]()
minnoslarimmmm ben bici bicimida yaptim simdi yatiyommmm
allaha emanet olun iyi geceler vaji gencligi![]()
ewwt canım haklısın ya öle yapim bari napakevet şimdi okudum ya regl sorunun varmış doktora bir gitsen aslında içinde rahat eder. aslında regl çözücü şeyler var mesela maydanoz yiyebiliyorsan yada çayını içebiliyorsan yapsan çok iyi geliyor bide dereotu ile çay yapınca içince onunda faydası varmış . :44:
cumaya randevu aldım gıdıcem bakalım ne olacak.hayıt tohumu varmış kkdan oğrendım hem adetı düzenlıomuş hemde yumurtalıklara cok faydalıymış ama önce bı drye gorunuyum dedım onlareıda sonra yapıcam artık![]()
gunayyydinnnnnnnnnn
gunumuz aydin olsun insallah kizlar.rabbim hayirli haberler duyabilmeyi nasip eylesin insallah.
![]()
Venus bacim yazdigimi okudunmu ?
VAlla ne iyi olur yaaa artik bende biktim inanin ya bazen diyorum haydi ama olmuyor kiziyorum aciyacaksa acisin ama bitsin bu aci 4 yildir cektigim kadar olamaz ya diyorum olmuyor olmyor iste :84::84::84::84::84:
çok sıkıcı bi gün egzersiz de yapamıyorum çok az pembemsi bi leke geldi 3 günüm daha vardı amaaavenüs ne aşamada olduğumu sormuş, iki parmağa alışıyorum bi gün hiç acımıyo sonuna kadar alabiliyoken iki gün çok acıyarak ancak bir boğum alabiliyorum, gündüz işte olduğum için kegel egzersizini yapamıyorum çünkü hiç zaman yok bi öğle arası anca yemek yiyorum ev eksikleri için dolaşıyoruz, akşamda yemek kahve faslı vesselam anca parmak egzersizine zaman kalıyo, nolacak yahu bu halimiz
kizlar az once iki parmak uc bogum yaptim dibine kadar soktum parmagiminicinde parmaklarimi actim kapadim hic bisey hissetmedim.sonra su beyaz mumlar varya onu soktum cikardim soktum cikardim
elhamdulillah rabbime bu asamaya kadar geldim simdilik.![]()
evet canım çok şükür benimde oldu iki hafta öncesen naptın nasıl gidiyor ?
ya kızlar ben mantar oldum krem kullanıodum ama regl zamanında krem kullanılıyormu acaba :44: bugün üçüncü günüm fazla gelmiyor ama :44:
gunayyydinnnnnnnnnn
gunumuz aydin olsun insallah kizlar.rabbim hayirli haberler duyabilmeyi nasip eylesin insallah.
![]()
kizlar az once iki parmak uc bogum yaptim dibine kadar soktum parmagiminicinde parmaklarimi actim kapadim hic bisey hissetmedim.sonra su beyaz mumlar varya onu soktum cikardim soktum cikardim
elhamdulillah rabbime bu asamaya kadar geldim simdilik.![]()
ayyyyy telebeiiiiimmmmmm doktoramı gitti kuduruk şaziye kesin hamişartık fantazi yapamayacak bi süre bütün fantezilerim bana kalacak
ohhh yandannnn
![]()
boğum ne demek arkadaşlar?
acıkta bana bırak kuzummm ne bu iştahhh![]()
gunayyydinnnnnnnnnn
![]()
günaydın tatlım sen görmeyeli neler yapmışsın öyle yawsen direk pe..se geç ya yaparsın sen sende bu azim varken olur zaten farkındasın acımıycağının içinin boş olduğunun.çok yakında halay çekicez demekki
bu arada yeni gelen arkadaşlar ne kadar hızlı öyle maşallah kızlaryine arka arkaya halaylar çekilicek anlaşılan:92::92:
![]()
kelebekciiiim hamilesin sanırım canım, çok sevindim yaa. Allah hayırlısını nasip etsin
canım ayrıca 2.çizginin silik çıkması hamileliğinin yeni olduğunu gösteriyodur. düşün tehlikesi falan değildir inşallah.. hem daha regli günün bile geçmemişki, bebek varsa daha yeni yeni o silik çizgiyi gösteren hormonu salgılamaya başlamışsındır.. hayırlısı olsun canım benim![]()