• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ewwt canım haklısın ya öle yapim bari napak :1: evet şimdi okudum ya regl sorunun varmış doktora bir gitsen aslında içinde rahat eder. aslında regl çözücü şeyler var mesela maydanoz yiyebiliyorsan yada çayını içebiliyorsan yapsan çok iyi geliyor bide dereotu ile çay yapınca içince onunda faydası varmış . :44:

cumaya randevu aldım gıdıcem bakalım ne olacak.hayıt tohumu varmış kkdan oğrendım hem adetı düzenlıomuş hemde yumurtalıklara cok faydalıymış ama önce bı drye gorunuyum dedım onlareıda sonra yapıcam artık:68:

cumaya randevu aldım gıdıcem bakalım ne olacak.hayıt tohumu varmış kkdan oğrendım hem adetı düzenlıomuş hemde yumurtalıklara cok faydalıymış ama önce bı drye gorunuyum dedım onlareıda sonra yapıcam artık:68:

anladım canım onu duymamıştım bak :44: evet haklısın tabiki ilk bir doktora görün o şekilde duruma göre bakarsın artıkın :70:

Venus bacim yazdigimi okudunmu ?

canım nerde ne yazdın görmedimki ????

VAlla ne iyi olur yaaa artik bende biktim inanin ya bazen diyorum haydi ama olmuyor kiziyorum aciyacaksa acisin ama bitsin bu aci 4 yildir cektigim kadar olamaz ya diyorum olmuyor olmyor iste :84::84::84::84::84:

canım bilnç altının oyunları bunlar hepimiz yaşadık bunları ama bi noktada artık dur demen gerek bak herkes tek tek ilerliyor yerinde oturup beklemekle olmuyor bebişim acı yokki hala neden acı endişesi duyuyorsun acı olsa millet başarır başarmaz üst üste 4 defa yapabilirmiydi sence ??? canım artık bi ucundan yakala ve başla...biliyosun başlamak bitirmenin yarısıdır sen başlamadığın sürece hep böyle kurup duracaksın kafandan acı olmadığını görmen lazımki acırsa acısın gibi düşünceler silinsin :16:hırs yapman için başlaman lazım başladığın zaman diyeceksinki yuhhh bana bunda ne varki niye bu kadar bekledim keşke daha önce başlasaymışım diyeceksin...

çok sıkıcı bi gün egzersiz de yapamıyorum çok az pembemsi bi leke geldi 3 günüm daha vardı amaaa:( venüs ne aşamada olduğumu sormuş, iki parmağa alışıyorum bi gün hiç acımıyo sonuna kadar alabiliyoken iki gün çok acıyarak ancak bir boğum alabiliyorum, gündüz işte olduğum için kegel egzersizini yapamıyorum çünkü hiç zaman yok bi öğle arası anca yemek yiyorum ev eksikleri için dolaşıyoruz, akşamda yemek kahve faslı vesselam anca parmak egzersizine zaman kalıyo, nolacak yahu bu halimiz

dilekcim bunlar bilinç altının git gelleri çok normal bunlar zamanla bunlarıda atlatmayı öğreneceksin psikolojik olarak rahat olmadığımız zaman fiziksel olarak parmak girişine izin vermiyoruz bizdeki nasıl bi psikolojiyse artık en ufak bi şey bile etkileyebiliyor...sen güçlü kadınsın istediğin zaman hiç sorunsuz parmak egzersizi yapabiliyorsun bunu yapabilecğini biliyosun kendine güven yawrum acı falan yok korktuğumuz hiç bi şeyin aslı astarı yok ilişki zevk veren bişey hiç bir ilişki başka bi sorun olmadığı sürece acı vermez yanma yapmaz...lütfen kendine bi iyilik yap ve bu işe umutla sarıl morelini yüksek tut SİZLERİN BU İŞİ YAPAN KADINLARDAN HİÇ BİR FARKINIZ YOK !!! SİZDE BAŞARACAKSINIZ :nazar:

kizlar az once iki parmak uc bogum yaptim dibine kadar soktum parmagimin:1:icinde parmaklarimi actim kapadim hic bisey hissetmedim.sonra su beyaz mumlar varya onu soktum cikardim soktum cikardim:9:
elhamdulillah rabbime bu asamaya kadar geldim simdilik.:62:

CANIMMMMM TEBRİK EDERİM :nazar: maşallah oldu bu iş bebişim hadi bakalım bu gazla devam son aşamadasın artık :16:

evet canım çok şükür benimde oldu iki hafta önce :61: sen naptın nasıl gidiyor ?

ya kızlar ben mantar oldum krem kullanıodum ama regl zamanında krem kullanılıyormu acaba :44: bugün üçüncü günüm fazla gelmiyor ama :44:

canım reglken kullansanda bi işe yaramıyor krem bende regl bekliyom bitsin hemen kremlenecem :16:bu ay sabırsızlanıyorum ya uzadıda uzadı regl :41:

ayyyyy telebeiiiiimmmmmm doktoramı gitti kuduruk şaziye kesin hamiş :66::66::66::66::66: artık fantazi yapamayacak bi süre bütün fantezilerim bana kalacak :62::62::62::62: ohhh yandannnn :60::60::60::60:

kizlar az once iki parmak uc bogum yaptim dibine kadar soktum parmagimin:1:icinde parmaklarimi actim kapadim hic bisey hissetmedim.sonra su beyaz mumlar varya onu soktum cikardim soktum cikardim:9:
elhamdulillah rabbime bu asamaya kadar geldim simdilik.:62:

canım çok sevindim tebrikler tabiki birşey hissetmiyceksin bak p....s dahada kolay hoppp diye kayıverecek p....s sırası gelmiş artık hadi bakalım halay çekmek istiyoruzzzzzz...:kkk::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

gunayyydinnnnnnnnnn :62::62::62:
gunumuz aydin olsun insallah kizlar.rabbim hayirli haberler duyabilmeyi nasip eylesin insallah.
:71::71::71::71::71:

günaydın tatlım sen görmeyeli neler yapmışsın öyle yaw:nazar:sen direk pe..se geç ya yaparsın sen sende bu azim varken olur zaten farkındasın acımıycağının içinin boş olduğunun.çok yakında halay çekicez demekki

bu arada yeni gelen arkadaşlar ne kadar hızlı öyle maşallah kızlar:nazar:yine arka arkaya halaylar çekilicek anlaşılan:92::92::64::64:

günaydın tatlım sen görmeyeli neler yapmışsın öyle yaw:nazar:sen direk pe..se geç ya yaparsın sen sende bu azim varken olur zaten farkındasın acımıycağının içinin boş olduğunun.çok yakında halay çekicez demekki

bu arada yeni gelen arkadaşlar ne kadar hızlı öyle maşallah kızlar:nazar:yine arka arkaya halaylar çekilicek anlaşılan:92::92::64::64:

öyle valla durdur durdur turnayı gözünden vurduk sanırım toplu halay çekcez inş...:71::71::71::71::71::71::71::71::52:

kelebekciiiim hamilesin sanırım canım, çok sevindim yaa. Allah hayırlısını nasip etsin :emir_bebek:
canım ayrıca 2.çizginin silik çıkması hamileliğinin yeni olduğunu gösteriyodur. düşün tehlikesi falan değildir inşallah.. hem daha regli günün bile geçmemişki, bebek varsa daha yeni yeni o silik çizgiyi gösteren hormonu salgılamaya başlamışsındır.. hayırlısı olsun canım benim :54:

saol cnm benim inş. reglimin geçmesini beklicem bakalım nazlıcım ecrincim hepinize teş. ederim hayırlısı olsun hele bi kesinleşssinde halay çekeriz yuppiiii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:

Back
X