• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öğretmenim öğretmenim egzersiz ödevimi yaptımmm:60::60: Ilk zorladım baktım iki parmak girmi haydaa buyur burdan yak dedim 15 gündrü ne egsersiz ne deneeme yapmısımm neysee yavaş yavaş itttirdimm baktımm oooo esnemiş bilee içerde parmaklarım horon bile oynadi daaaa uyyyiiiii:118::118::118::118::118::118::60::60::60::60::60::60::60::60: Gerçii önemlii olan akşamki p...s denemesi inşallah gene yarıya kadar alırımmmm:17::17::17::17:

len açım zaten evde bi kaşık yemek yok dün akşam hepsini yedik bitirdik bu akşma yine misafir var ne yapcamı şaşırdım eşim hesapta rejimde lazanya isteyip duru benimde totişin hiç kıpırdayası yok napcam bilmiyom size gelek misafiride alıp :66::66::66::66:

buyrun gelin kızlar ayıp ettiniz yaw bende ne zmandır lazanya yapcam yapcam her seferinde lazanya almayı unutuyorum iyimi ama fırında makarna yapayım ben yarına harika yaparım kıymalı falan :1::1::1:

öğretmenim öğretmenim egzersiz ödevimi yaptımmm:60::60: Ilk zorladım baktım iki parmak girmi haydaa buyur burdan yak dedim 15 gündrü ne egsersiz ne deneeme yapmısımm neysee yavaş yavaş itttirdimm baktımm oooo esnemiş bilee içerde parmaklarım horon bile oynadi daaaa uyyyiiiii:118::118::118::118::118::118::60::60::60::60::60::60::60::60: Gerçii önemlii olan akşamki p...s denemesi inşallah gene yarıya kadar alırımmmm:17::17::17::17:

uy uy ha uşagum ha ha :32::32::32::32::32::32::32:

len açım zaten evde bi kaşık yemek yok dün akşam hepsini yedik bitirdik bu akşma yine misafir var ne yapcamı şaşırdım eşim hesapta rejimde lazanya isteyip duru benimde totişin hiç kıpırdayası yok napcam bilmiyom size gelek misafiride alıp :66::66::66::66:

yaaaa çalışan insanların evineee misafirmi gider yaaaa hemde haftaaa içi..... Kov gitsin boşverrr:60::60::60:

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
:emir_bebek:
2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
:emir_bebek:
3- Bahar07
:49:
TEMMUZ/2011 Kız
4- Mutlu_umutlu :49:
5- G_y :49:
6- Zerr :49:
23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre
8- Yasmin3561 :49:
Erkek
9- Füsuncuk
10- Narcicegi16 :49:
11- Bocuss
12- Selmatem :49:
13- Ada_439
14- Nazlı1982
:49: 01/10/2011
15- Elisaist
:49: 19/10/2011
16- Gulcn :49:
17- Gülcel
18- Yaseminimmm
:49: 30/09/2011

16 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz
:71:

Son düzenleme:
Pandommmmmmmmmmmmmmmm nerelerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldinnn...bırak geçmişi okumayııı geleceğe bak anam sennnn:60::60::60:

ooooooooooo yakında halay var gıbı gorunuyo:53::53::53::64::64::64::64::64::64::64:

selam kızlar, nasılsınız??
1 gün giremeyince geçmişi nasıl okuyacağımı bilemiyorum..
venüsten avatarı değiştirmiş, yenen oldu mu?? kim yendi? şimdiden tebriklerimi sunuyorum yenen arkadaşa..
eğer vizede sorun çıkmazsa yarın kocişle tatile çıkıyoruz.. hem umre hem tatil..15 gün yokum muhtemelen...hepimiz için dua edicem..kayınvalidemlerde bulunduğum zamanlarda internete girip gelişmelere bakarım ve inşallah bende güzel haberlerle gelirim..hepinizi özliycemm..:5:

venüsten avatarı değiştirmiş, yenen oldu mu?? kim yendi? şimdiden tebriklerimi sunuyorum yenen arkadaşa..
eğer vizede sorun çıkmazsa yarın kocişle tatile çıkıyoruz.. hem umre hem tatil..15 gün yokum muhtemelen...hepimiz için dua edicem..kayınvalidemlerde bulunduğum zamanlarda internete girip gelişmelere bakarım ve inşallah bende güzel haberlerle gelirim..hepinizi özliycemm..:5:

güzel haberlerini dört gözle beklioruz bizde seni özlicez canımmm:2::2::2::2:

canım kabe de adıma nıyetıme dua edermısın bana ve arkadaslara

Venüsten avatarı değiştirmiş, yenen oldu mu?? Kim yendi? şimdiden tebriklerimi sunuyorum yenen arkadaşa..
Eğer vizede sorun çıkmazsa yarın kocişle tatile çıkıyoruz.. Hem umre hem tatil..15 gün yokum muhtemelen...hepimiz için dua edicem..kayınvalidemlerde bulunduğum zamanlarda internete girip gelişmelere bakarım ve inşallah bende güzel haberlerle gelirim..hepinizi özliycemm..:5:

ayyyy bizde bu yazz allah nasip ederse umreye gidecezzzz....pandommm dualarında bizide unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

okuyamadım valla :) yolculuğa gidicez de canım hazırlıklarla uğraşıyorum..
sen maşallah ödevlerini yapıyosun.. hadi güzel haberlerde yakındır inşallah..

allah kabul etsın darısı basımıza ben gııtım mukemmel bırsey tekrar tekrar gıtmık ıstıyorum ahhhhhh canım cektı masaallah ınsaallah sorun cıkmaz da kazasız belasız gıder gelırsınız esın le mı gıdıyo canım

Back
X