Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam arkadaslar bu gece p... denemesı yaptık yarısına kadar alabıldım gerısı gelemedı malesef hem esım heyecanlandı hem ben acıdıgı ıcın ıstemedım. ne bıleyım ılk defa denedık elendıgımden berı ılk defa yarısına kadar aldım sevınsem mı bılemedım aslında olumlu bı gelısme ama esımle tartıstık olmayınca, moralımız bozuldu sanırım p..kalınlıgına hazır degılım

Bizdede öyle olmuştu hatta söylemesi ayıp eşim heyecanlanınca yumuşamıştı;)) bende korkmuştum daha hazır değiliz canım biz

aynen canım dedıgın gıbı oldu esımde kendınden dolayı olmayınca sınırlendı sertlık gıtmeseydı olacaktı galıba hayırlısı yılmak yok yarın devam ne yalan soyleyeyım bıraz moralım bozuldu acı olmasını beklemıyordum mumu falan hıc hıssetmıyordum dedıgın gıbı hazır degılız

aynen canım dedıgın gıbı oldu esımde kendınden dolayı olmayınca sınırlendı sertlık gıtmeseydı olacaktı galıba hayırlısı yılmak yok yarın devam ne yalan soyleyeyım bıraz moralım bozuldu acı olmasını beklemıyordum mumu falan hıc hıssetmıyordum dedıgın gıbı hazır degılız

canım acı olmazdır jel kullandınızmı bol bol. bozma morelini canım benm ya bak yarısını almışsın sonuna gelmişsin çoğumuz ilk başta hemen yapamadıkki oda egzersiz gibi demekki yavaş yavaş oalcak rahat ol sen bozma morelini. egzersizinide yap denemeden önce p...s boyutu yapmışmıydın.
acımadan olacak emin ol sıkma canını :70:

biliyomusun öyle moralim bozulmuştuki ben bir hafta egzersiz yapmamıştım çünkü vazgeçtim olmayacağını düşündüm ama yılma bence çünkü sorunların yaşananların ortak olduğunu ben burda okudukça gördüm, ozaman sizden bihaberdim, demmekki herkes aynı şeyi yaşıyo ama sonuç başarı oluyo bunu unutma

canım acı olmazdır jel kullandınızmı bol bol. bozma morelini canım benm ya bak yarısını almışsın sonuna gelmişsin çoğumuz ilk başta hemen yapamadıkki oda egzersiz gibi demekki yavaş yavaş oalcak rahat ol sen bozma morelini. egzersizinide yap denemeden önce p...s boyutu yapmışmıydın.
acımadan olacak emin ol sıkma canını :70:

yok canım p..boyunu yapmamıstım belkıde ondan onu acele ettık buyuk beyaz mumdan yapıyordum neyse bakalım bunada cok sukur sımdıye kadar olan en cıddı denememız devam etcez artık:66:

Ya bu arada bişe söylemek istiyorum burada herkes benim kader arkadaşımdır ama aramızda köstebek varmı diye ara sıra düşünüyorum valla, adliyeci olunca şüpheci oluyor insan gözdağı vermek gibi olmasın ama;))

biliyomusun öyle moralim bozulmuştuki ben bir hafta egzersiz yapmamıştım çünkü vazgeçtim olmayacağını düşündüm ama yılma bence çünkü sorunların yaşananların ortak olduğunu ben burda okudukça gördüm, ozaman sizden bihaberdim, demmekki herkes aynı şeyi yaşıyo ama sonuç başarı oluyo bunu unutma

yok canım benım ınsallah hayırlısıyla olacak bu ıs vazgecmek yok bu kadar caba bosa gıtmemelı ben artık akıllandım eskısı gıbı degılım 15-20 dk surdu moral bozuklugu hemen atlattım hatta esımı tesellı ettım o kadar yanı:34:
ınsallah hep bırlıkte kurtulcaz bu ılletten bırbırımıze destek olalım gerısı gelır yenen arkadaslar var arkamızda nasılsa sırtımız yere gelmez:kkk:

yok canım p..boyunu yapmamıstım belkıde ondan onu acele ettık buyuk beyaz mumdan yapıyordum neyse bakalım bunada cok sukur sımdıye kadar olan en cıddı denememız devam etcez artık:66:

evet canım biraz o mumu kalınlaştırıp devam edebilirsin biz aceleciyiz zaten bende bir parmaktan sonra hemen denemek istemiştim :9: valla genede süper ilerleme devam canım çok güzel gidiyosunuz maşallah :nazar::nazar::nazar:

kız bende onu düşünüyordum dar olan yere geçiyor hani dimi orası demekki bende tam anlamadım dar biyere giriyor türkçe anatomi bulamadım inceliycem yok hiç biyerde :9: ama nasıl gevşetiyor dimii

Evet canım orası iste bende merak ettim. Sen araştır bacım ben hattayimmm

Kizzzz dilekser köstebek ne demek Kizzzz Fransız kaldım ben gene;))

ne kostebegı kız alemsın:1:
yalnız aksam bı arkadasın yazdıkları bıraz maytap gecıyor gıbı geldı bana ama bız sertlesmıs halıyle yapamıyoruz o olayı asmıs sonuk halını tıkmısta ıcınde buyumustu falan falan bana komık ve garıp geldı sonuk halıyle yapmak bu kadar kolaysa bız neden kac senedır bu dertle ugrasıyoruz valla ınandırıcılı yok gıbı

evet canım biraz o mumu kalınlaştırıp devam edebilirsin biz aceleciyiz zaten bende bir parmaktan sonra hemen denemek istemiştim :9: valla genede süper ilerleme devam canım çok güzel gidiyosunuz maşallah :nazar::nazar::nazar:

dogru soyluyorsun canım benım 3,5 yıl olmamıs surda bı kac gune dayanamıyoruz:1:
sagolasın destegın ıcın :54:

Evet canım orası iste bende merak ettim. Sen araştır bacım ben hattayimmm

Kizzzz dilekser köstebek ne demek Kizzzz Fransız kaldım ben gene;))

kızz o hani başlangıçtaki dar dediğimiz yer varya bir iki cm ilerisi orası imiş anladığım kadarıylan oranın dar olmasının bir sebebide hani hemen kapanıyor ya vaji enfeksiyon kapmamak için imiş

canım gerçekten yılmayın yaşayan ve kurtulan birisi olarak söylüyorum birgün bu illeti yeneceksiniz emin olun

Back
X