- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #40.021
aşkım attım msj ama gitmedi bişeler bişeler diyo bak ne dicem benim için sorun değil ben yazıyorum buraya eklemek isteyen eklesin bur_briys@hotmail.com
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizdede öyle olmuştu hatta söylemesi ayıp eşim heyecanlanınca yumuşamıştı) bende korkmuştum daha hazır değiliz canım biz
kızlar kktube video ekledim şu vajinanın esnekliğine bakın nasıl boşuna korkuyorz
http://www.kadinlarkulubu.com/media.php?do=details&mid=7
aynen canım dedıgın gıbı oldu esımde kendınden dolayı olmayınca sınırlendı sertlık gıtmeseydı olacaktı galıba hayırlısı yılmak yok yarın devam ne yalan soyleyeyım bıraz moralım bozuldu acı olmasını beklemıyordum mumu falan hıc hıssetmıyordum dedıgın gıbı hazır degılız
Jasmin Video super tatlim ama bisey sorcamhani bir yer var vajinin icinde acaba orasımi hani dar olan kısım?
canım acı olmazdır jel kullandınızmı bol bol. bozma morelini canım benm ya bak yarısını almışsın sonuna gelmişsin çoğumuz ilk başta hemen yapamadıkki oda egzersiz gibi demekki yavaş yavaş oalcak rahat ol sen bozma morelini. egzersizinide yap denemeden önce p...s boyutu yapmışmıydın.
acımadan olacak emin ol sıkma canını![]()
biliyomusun öyle moralim bozulmuştuki ben bir hafta egzersiz yapmamıştım çünkü vazgeçtim olmayacağını düşündüm ama yılma bence çünkü sorunların yaşananların ortak olduğunu ben burda okudukça gördüm, ozaman sizden bihaberdim, demmekki herkes aynı şeyi yaşıyo ama sonuç başarı oluyo bunu unutma
yok canım p..boyunu yapmamıstım belkıde ondan onu acele ettık buyuk beyaz mumdan yapıyordum neyse bakalım bunada cok sukur sımdıye kadar olan en cıddı denememız devam etcez artık![]()
kız bende onu düşünüyordum dar olan yere geçiyor hani dimi orası demekki bende tam anlamadım dar biyere giriyor türkçe anatomi bulamadım inceliycem yok hiç biyerdeama nasıl gevşetiyor dimii
evet canım biraz o mumu kalınlaştırıp devam edebilirsin biz aceleciyiz zaten bende bir parmaktan sonra hemen denemek istemiştimvalla genede süper ilerleme devam canım çok güzel gidiyosunuz maşallah
![]()
Evet canım orası iste bende merak ettim. Sen araştır bacım ben hattayimmm
Kizzzz dilekser köstebek ne demek Kizzzz Fransız kaldım ben gene)
biliyomusun öyle moralim bozulmuştuki ben bir hafta egzersiz yapmamıştım çünkü vazgeçtim olmayacağını düşündüm ama yılma bence çünkü sorunların yaşananların ortak olduğunu ben burda okudukça gördüm, ozaman sizden bihaberdim, demmekki herkes aynı şeyi yaşıyo ama sonuç başarı oluyo bunu unutma