Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam canim ben dedigin doktoru bilmiyorum ama dr.ulusoy da 1,5 gunde cozuyor gidenlerde var cozup geldiler ama inanki burda yaptigindan baska bisey yapmyiorsun.

vala guzelim ben hic denemedim bilmiyorum nasil olur.ama arkadas sozluymus heralde denediki biliyor.ben su sebepten yazdim (en son ki kavgayi biliyorsun zaten)bizim durumumuzu yasamayanlarin buraya gelip soyle yapin boyle yapin demeleri yuzunden.ama arkadas denemistir beki bilmem belkii olabilir.

evet cnm haklısın çoğu dalga amaçlı bı tarafından uyduruyor onun için abes gelmei normal ben duyduğum için yöntemi abes gelmedi :)) ama fayda ettmedi yani banada:1:

selam canim ben dedigin doktoru bilmiyorum ama dr.ulusoy da 1,5 gunde cozuyor gidenlerde var cozup geldiler ama inanki burda yaptigindan baska bisey yapmyiorsun.

vala guzelim ben hic denemedim bilmiyorum nasil olur.ama arkadas sozluymus heralde denediki biliyor.ben su sebepten yazdim (en son ki kavgayi biliyorsun zaten)bizim durumumuzu yasamayanlarin buraya gelip soyle yapin boyle yapin demeleri yuzunden.ama arkadas denemistir beki bilmem belkii olabilir.

evet cnm haklısın çoğu dalga amaçlı bı tarafından uyduruyor onun için abes gelmesi normal ben duyduğum için yöntemi abes gelmedi :)) ama fayda da ettmedi yani :1:

"sen tom,ben jerry"mişim gibi davran bana...
eninde sonunda yakala.Tam agzına atacakken atma.Yeme beni sakın,kıyama!

"tabaktaki son patates kızartması" gibi davran bana...
Gözün hep bende olsun,kimseyle paylaşma!

ben geldim kızlar özümcüm valla özledik kız seni merakta ettik:97: hım bide dün gece yazmış o kişi p.. inikken içine tıkmış :97:nasıl girdiyse anlamadım bide gidip gelirken büyüdü yazmış e zaten gidip gelemezsinki nasıl durcak içinde ilginç dogrusu :44::44:

kızlarrr çokk hastayımmm dün doktora gittim benm karnımdan elleriyle baktı idrar ve kan tahlili istedi ama ben grip die gittim :) sonra raporlara baktı bişey yok dedi meğer hamilelikten şüphelenmiş :)
bende dedim biz daha deneyeli 2 hafta oluyo bebek için olsa bile bebek 3-4 günlük falndır ki bukadar çbk tutmaz die düşünüyorum sizce olabilirmi ????
kasıklarım belim ağrıyo hastalığım yeni bitti ama ne oluyo bana yaaa :):)

bu işler nasip işi tutar mı tutar belli olmaz hayırlısı olsun cncm
askummmm hattayimmm ama bennn:25:
minnos yaa su tahlilin sonucu ciksa hayirlisyla ben oluyom meraktan kiz sen nasil duruyon anladim ayollll:84::84::84:bu arada bugun benim yumurtlama gunum hep geliyor geciyor yumurtaciklar:50:

bende duramıyorum ama napım bide yoksa bosuna gitcem üzülcem falan bekliyom işte az kaldı 2 güncük daha sbret :8::8::8::8::8:
saol canım zaten ilaç kullanıyorum 2 haftadır doktor kontrolünde doktora gittim yumurtlaman çok ii gidiyo dedi :1: eşinde sorun yoksa tutar dedi bakalım birde yumurtlama döneminde kasıklarda ve belde ağrı olurmuş insanın içini ateş basar gibi olurmuş göğüslerde de şişme olurmuş doktor dedi sizde böle takip edebilirsiniz :)
allah bebek isteyen herkese nasip etsin inş. :) :emir_bebek:

amin canım inşallah Allah bizlere de nasip etsin :49:

kizlarr bu arada ozumcumun cezasi bitmedimi acaba hala yaaa :50::50::50:

leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn beni banlıyanın bennn:60::60::60: ben ne dedim yaww bbeni 4 gün banlamışlar yawww ogün saten kaynanamlara sinirlenmiştimmmm ne dedimi hatırlamıom bile bugün bakacam bi ah ettimi hatırlıom oda fasa fisoooo asla kimseye ah etmem ne kadar kötü olursalarda olsunlar ne kadar dalga geçmiş olursalarda olsunnlar aslaaa bu hastalığı yaşamalarını istememmmmmm derler yaa Allah düşmanımınn bile başına vermesin die aynen öleee.... ne yazdımkii beni banlamışlarr sinirliydinm bide o gün okuycam bugün neler yazmışımmm bide ben kimseye ordakilerin hiç birini kötü içerik die bildirmedim amannn dedimmmm neyse ne var ne yokkkk:60::60::60::60::60::60: dün sabah bi girim dediim baktım giremiom banlamışlar sonraa internet gitti bosuldu bi daha akşam eşim geldi yaptı o kurtlar vadisini islerken geçmişi okudummm:60::60::60::60: ama dün beni görmeliydinizzz evde dört döndümm çıldırdımmm buraya giremedim dieeee iyice bağımlılık yapmışşşş yawwwww:60::60::60::60:

hoşgeldin cnmcm özledik yaw :9::9::9:
ben geldim kızlar özümcüm valla özledik kız seni merakta ettik:97: hım bide dün gece yazmış o kişi p.. inikken içine tıkmış :97:nasıl girdiyse anlamadım bide gidip gelirken büyüdü yazmış e zaten gidip gelemezsinki nasıl durcak içinde ilginç dogrusu :44::44:

yaw iki dk.çıktım yine muhabbetin belini kırmısınız yetişemiyorum hızınıza biranda 4 sayfa geride kalmışım napıynuzzz :53::53::53::53:

hoşgeldin cncm bende anlamadım valla. senin canın yanıyosa mantardan olabilir nasıl oldun kaşıntın var mı?

"sen tom,ben jerry"mişim gibi davran bana...
eninde sonunda yakala.Tam agzına atacakken atma.Yeme beni sakın,kıyama!

"tabaktaki son patates kızartması" gibi davran bana...
Gözün hep bende olsun,kimseyle paylaşma!

vavvvvvvvvvvvvvvvvvvv ne güzelmişşşşşşşşş bak canım patates kızartması istedi ne olcek şimdi yaw üçüzmü var la bende bukadar şeyi aynı anda isityorum :9::9::9::9::9:

bu işler nasip işi tutar mı tutar belli olmaz hayırlısı olsun cncm

bende duramıyorum ama napım bide yoksa bosuna gitcem üzülcem falan bekliyom işte az kaldı 2 güncük daha sbret :8::8::8::8::8:

hoşgeldin cnmcm özledik yaw :9::9::9:

yaw iki dk.çıktım yine muhabbetin belini kırmısınız yetişemiyorum hızınıza biranda 4 sayfa geride kalmışım napıynuzzz :53::53::53::53:

napacan bu hatunların hepsi kurtlandı artık:1: halay filanda yok:64: kaç gündür varsa yoksa çene yarıştırıyrz
:124::124::124::124:

bana kimse cevap vermiyecek mi???? aylık evliyim ama hala ilişkiye giremedik

cnm öncelikle aramıza hoşgeldin. bende 3.5 yıllık evliyim ve buradaki ark. sayseinde çözdüm, çözeli 2 ay oldu. sende şanslısın burda oldugun için biçok ark. dr. okadar para vermekten kurtuldu dr. aynı şekilde çözüyor cnmcm. bence forumu oku . başaran ark. görünce seninde cesaretin gelecek. yolun çok başındasın 5 aylık evli olman yani. ben 3.5 yıl bekledim. bu %100 çözümü olan psikolojik bir sorun. bilimsel olarak parmak egz. yada dilatörle tedavisi amaç oraya bişeyin girebildiğini beyne kabullendirmek tatlım. oyüzden ilk olarak bir ayna alarak vaji nerdeymiş bi incele sonrada biz sana yardımcı oluruz. yavaş yavaş egz. başlarsın cnm. forumu okumanı tavsiye ederim.

valla dün oyurdugum sandalye batıyodu:122::122::122: ama bugün bişey yok ne hikmetse çok şükür p.. boyutunda mumuda hala alamdım :59:

cnm ark. dediği gibi küçükten büyüge dogru başla esniyo zati o sırada hemen p.. boyutunu deneme. bi 10 dk. küçüklerle yap. açıyı dogru ayarlıyosun dimi. kayg. sürüyosun. nerde takılıyosun hiçmi girmiyor p... boyutundaki.

hoşbulduk kıslarrrrrrr.....bende sizi ösledim kudurdum dün buraya giremiom dieee:60::60: kıslar ben msn kullanmıorum ama buraya üye olmak için açtım..ilk uyeliği ablamın msn sile açtım haberi bile yok burdan meal geliomu acaba onaaaa:60::60::60: şimdi niki alabiilmek için açtım mecburen :60::60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
hoşbulduk kıslarrrrrrr.....bende sizi ösledim kudurdum dün buraya giremiom dieee:60::60: kıslar ben msn kullanmıorum ama buraya üye olmak için açtım..ilk uyeliği ablamın msn sile açtım haberi bile yok burdan meal geliomu acaba onaaaa:60::60::60: şimdi niki alabiilmek için açtım mecburen oz1sn2@hotmail.com :60::60::60::60::60::60:

kızım burdan ne veriyosun msnini herkes görcek özelden at yavrus sil onu.

Back
X