Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Özümcüm hoşgeldin,canım...Gittiğin için çok üzülmüştük,son aşamaya gelmiştin zaten..Tekrar aramıza dönmene sevindim,biz bir amaç için burdayız...En yakın zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle...:16:

Özümcüm hoşgeldin,canım...Gittiğin için çok üzülmüştük,son aşamaya gelmiştin zaten..Tekrar aramıza dönmene sevindim,biz bir amaç için burdayız...En yakın zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle...:16:

teşekkür ederim canım benimmmm aynennn biz burda bi amaç için burdayızz tabiki arada geyik yapmıor deilizz ama bunu yapmak zorundayızzz ki psikolojimiz iyiye gitsin :69::69:

benden kurtuldunuz sandınız dimeee kurtulamazsınızzzzz:27::27::27::27::27::27:

şaka bi yanaa sefiommm siziiii valla Allah razı olsunnn hepinizden biraz olsun sıkıntılarımı paylaşıp unutabildimm:69::69:

Kızlar selam herkese...nasılsınız yenen var mı gelişmeler neler biri özet geçse kısacık... başım çatlıyo sinüzitim azdı sanırım majezik içmem lazım ama içemiyorum ayağa kalkınca başım dönüyor...
Kelebek test yaptırdın mı kesinleştirdin mi artık?

Selam canım...benimde baş ağrılarım oluyor,boynumun altına sıcak koyup ısıtıyorum yada başıma şu eczanelerde satılan jeller varya nofrostun donduran kısmında duruyo,donuyor onu ince bir beze sarıp alnıma yada ağrıyan yer başımın neresindeyse oaraya koyuyorum...İyi geliyor,drun verdiği kitapçıktada bu yazıyordu ama sinüzite nasıl gelir,bilmem?

vajinismus=iyi kızz

İyi kız sendromu;

Ailesi tarafından cinsel bilgiden tamamen yoksun bırakılan, hatta cinselliğin aile tarafından kötülendiği, kızlık zarının ise korunması gereken çok önemli bir bölge olduğu gibi mesajlar verilerek yetiştirilen kızların ilerleyen yaşamlarında vajinismus, cinsel isteksizlik ve orgazm olamama problemleri ortaya çıkmaktadır. Biz, bu şekilde terbiye alarak yetiştirilen kızlarda gelişen probleme 'İyi kız olma sendromu' diyoruz. Bu durum, Türk toplumunda oldukça yaygındır. Bu problemi taşıyan kadınlarda cinsel ilişki adeta 'eşini mutlu edecek bir görev' olarak algılanmaktadır. Bu kadınlar özel hayatlarında da son derece disiplinli, titiz ve mükemmeliyetçi kişilik yapısındadır.

amaaaaaan yandaaan yandan :62::62::62: biz korkmayız vajiden majiden :66::66: tutmayın laan beni:10::10::10: yavrucuklar oldu ya p..s boyunda aparat girdi hatta benim kocişin p..s le aynı olsun die ölçtümde yapmıştım:1::1::1: anam girdi o size dedigim gerginlik kendimi sıktım için oluyomuş 2 3 defa soktum çıkarttım lan ne kan oldu ne acı:66::66::66: lan şimdi dışarıya çıkıp bagarmak vardı :62::62::62:ya içim içime sıgmıyo ya yuppiiiiiiii:66::66::66:

kizzz baslarim utune simdimi aklina geldi dun yapsaydin hadii yanliz yapamam ben egzersizi kalk beraber yapcaz:9:bu arada kurbaga ne lennnn:53::53::53:

Kızlar hazır evdeyken yapın şu egzersizleri bol bol bizim yerimize de ben ancak akşamları yapıyorum valla hadi önümüzdeki hafta başı hep birlikte güzel haberler verelim inşallah valla ben çok kararlıyım 6 yıl bekledikten sonra

amaaaaaan yandaaan yandan :62::62::62: biz korkmayız vajiden majiden :66::66: tutmayın laan beni:10::10::10: yavrucuklar oldu ya p..s boyunda aparat girdi hatta benim kocişin p..s le aynı olsun die ölçtümde yapmıştım:1::1::1: anam girdi o size dedigim gerginlik kendimi sıktım için oluyomuş 2 3 defa soktum çıkarttım lan ne kan oldu ne acı:66::66::66: lan şimdi dışarıya çıkıp bagarmak vardı :62::62::62:ya içim içime sıgmıyo ya yuppiiiiiiii:66::66::66:

işteeee bukadar tatlıımmmmm p... olayınıda bitiridin sayy kendini.benden tavsiye eşinle p.. den önce birkezdaha o aparatla yap sonra p.. geç bu iş tamamdırrrrr:66::66::66::66:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Son düzenleme:

ooo süpersin canım maşallahın var valla:nazar:alışır alışmaz geç hemen pe...se halay çekelim birazcık yaaa yetti garii:64::64::64:

Tebrik ederim canım çok iyi anlıyorum seni ben de aynı heyecanları hissettim. Sanki hemen olup bitecekmiş bu iş gibi geliyo. Şu an ben hala o durumdayım aklım hep orda eşim dalga geçiyo benle senin de aklında hep o iş var diye ama napiyim bi kurtulsak şu dertten da çocuk sahibi olsam diye sabırsızlanıyorum.

Back
X