Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ecrinn tebrik ederim canım, neden ağlıyosun anlamadım?? mutlu ol kız ne güzel işte, en son bizimde öle oldu. bana daha da çok inanç geldi olacağına dair.. o kadar olduysa devamı daha kolay olur Allahın izniyle.. hiç üzülme canım..

Tatlım yaa çok az bir kısım kaldiya bayagida uğraştık ileriye gidemedik diye üzüldüm o anda ama şimdi iyiyim. Çok sukur Halime az kaldı azzz olacak inşallah. Canım yarın belki gorusemeyiz şimdiden hayırlı yolculuklar tatlım. Rabbim ibadetlerinizi kabul etsin inşallah. Dualarında bizleri de unutma canım. :71:

ay kızlar bana bişi oldu egzersizlerim başarısız geçiyo 1saattir egzersiz yapmaya çalışıyorum olmuyo olmuyo ne oldu anlamadım daha önce yapıyordum son aparatı sonuna kadar almıştım şimdi niye böyle ........eşim artık bana güvenmiyo olmicak boşuna uğraşma diyor her vajili yapar ama sen asla diyo evliliğim gittikçe dahada sarsılıyor allahım yardım :14:

ay kızlar bana bişi oldu egzersizlerim başarısız geçiyo 1saattir egzersiz yapmaya çalışıyorum olmuyo olmuyo ne oldu anlamadım daha önce yapıyordum son aparatı sonuna kadar almıştım şimdi niye böyle ........eşim artık bana güvenmiyo olmicak boşuna uğraşma diyor her vajili yapar ama sen asla diyo evliliğim gittikçe dahada sarsılıyor allahım yardım :14:

canım noldu nerede takılıosun. bozma morelini nolur eşler böle işte benimkide çok umutsuz bakıyordu bana son zamanlarda hiç destek olmuyordu. bakma sen ümitsizliğe kapılma hemen nolur olacak Allahın izni ile. çok böle stres falanmı yaşıyorsun acaba gerginlik falanmı var üstünde ki :44::44:
ben gergin olduğum zamanlarda yapamıyordum bida bida dene mutlaka bir önceki aparatla deneyip sonrakine tekrar geç istersen . sıcak buhara tut kendini çok rahatlatıyor emin ol ben öle alışmıştım iki parmağıma. lütfen ümitsiz olma bu kadar gelmişken zaten olmama durumu yok olacak Allahın izni ile..

dualarımdasın canım

kızlar merhaba inşallah en kısa zamanda hepiniz başarırsınız evlenmeden öncede okumuştum bu topiği acaba bendede varmı olurmu diye düşünüyordum ilk zamanlar insan kendini çok kasıyor ama kayganlaştırıcıyla denediniz mi hiç ?? birde parmak egzersizlerinin iyi geleceğini düşünüyorum kayganlaştırıcıyla çok rahat oluyor çünkü

Canım yaa...önce bir sakin ol,nasıl yapamazmışsın yaa...bal gibide yapacaksın,eşin böyle dedi diye hemen bunu kabullenme..Sen son aparatı sonuna kadar aldığını gördün mü? Tamam o zaman işte yapacaksın...dünkü olaydan dolayı tedirginlik yapmış olabilirsin..Aynı şeyleri benimde eşim bana söylemişti,hemde son aşamaya geldiğimde...ona ne mi dedim?Bu şekilde konuşacaksan,mümkünse konuşma dedim...Belki beni gaza getirmek istiyorsun ama bu benim moralimi bozmaktan başka bir işe yaramıyor dedim..Ben bunu yapacağım ve sen ozaman göreceksin dedim...Onun için eşinin söylediklerine takılmamaya çalış..Onlarıda anlamak lazım,bizimle birlikte onlarında psikolojileri alt üst oluyor...kimse istemez böyle olsun ama bu ne onların nede bizim suçumuz değil...Sen bunu başaracaksın ve ilerde eşinle bu yaşadıklarını unutacaksın,bende aynen böyle olmuştu..şimdi hayal gibi geliyor..Yapman gereken buraya girip kendini motive etmek ve egzersizlere devam etmek...tabi olacağına önce kendin inanacaksın..Birde son yaptığın egzersiz denemelerini hiç yaşamamışsın gibi düşün,son aşamadasın yaa..Tabiki BAŞARACAKSIIIIIIIIN....

canım noldu nerede takılıosun. bozma morelini nolur eşler böle işte benimkide çok umutsuz bakıyordu bana son zamanlarda hiç destek olmuyordu. bakma sen ümitsizliğe kapılma hemen nolur olacak Allahın izni ile. çok böle stres falanmı yaşıyorsun acaba gerginlik falanmı var üstünde ki :44::44:
ben gergin olduğum zamanlarda yapamıyordum bida bida dene mutlaka bir önceki aparatla deneyip sonrakine tekrar geç istersen . sıcak buhara tut kendini çok rahatlatıyor emin ol ben öle alışmıştım iki parmağıma. lütfen ümitsiz olma bu kadar gelmişken zaten olmama durumu yok olacak Allahın izni ile..

dualarımdasın canım

İNŞŞŞ.......... CANIM çok gerginim zaman geçiyo ben yerimde sayıyorum hiç brşey yolunda değil mutsuzum :14:kendime zaman ayıramıyorum ............kayınvalidemlerle oturuyorumm evlendimden beri.......eşim öğretmen atama durmlarından sebep böyle oldu geçen yaz kendi evimiize geçicektik malesef uzadı .gerginim rahat değilim ....çok nazlı büyüdüm şuan başka bir ailenin düzenine ayak uydurmak ta çok zorlanıyorum bu vaji canımı çok yakıyo bebek sorularından bıktım yalnız kalmak istiyorum

Canım yaa...önce bir sakin ol,nasıl yapamazmışsın yaa...bal gibide yapacaksın,eşin böyle dedi diye hemen bunu kabullenme..Sen son aparatı sonuna kadar aldığını gördün mü? Tamam o zaman işte yapacaksın...dünkü olaydan dolayı tedirginlik yapmış olabilirsin..Aynı şeyleri benimde eşim bana söylemişti,hemde son aşamaya geldiğimde...ona ne mi dedim?Bu şekilde konuşacaksan,mümkünse konuşma dedim...Belki beni gaza getirmek istiyorsun ama bu benim moralimi bozmaktan başka bir işe yaramıyor dedim..Ben bunu yapacağım ve sen ozaman göreceksin dedim...Onun için eşinin söylediklerine takılmamaya çalış..Onlarıda anlamak lazım,bizimle birlikte onlarında psikolojileri alt üst oluyor...kimse istemez böyle olsun ama bu ne onların nede bizim suçumuz değil...Sen bunu başaracaksın ve ilerde eşinle bu yaşadıklarını unutacaksın,bende aynen böyle olmuştu..şimdi hayal gibi geliyor..Yapman gereken buraya girip kendini motive etmek ve egzersizlere devam etmek...tabi olacağına önce kendin inanacaksın..Birde son yaptığın egzersiz denemelerini hiç yaşamamışsın gibi düşün,son aşamadasın yaa..Tabiki BAŞARACAKSIIIIIIIIN....

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn .............dualarınızı eksik etmeyin .........toparlanmam lazım allahım ğüç istiyorum:14:

İNŞŞŞ.......... CANIM çok gerginim zaman geçiyo ben yerimde sayıyorum hiç brşey yolunda değil mutsuzum :14:kendime zaman ayıramıyorum ............kayınvalidemlerle oturuyorumm evlendimden beri.......eşim öğretmen atama durmlarından sebep böyle oldu geçen yaz kendi evimiize geçicektik malesef uzadı .gerginim rahat değilim ....çok nazlı büyüdüm şuan başka bir ailenin düzenine ayak uydurmak ta çok zorlanıyorum bu vaji canımı çok yakıyo bebek sorularından bıktım yalnız kalmak istiyorum

ahhh canım benim ya çok iyi anlıyorum seni kayınvalide falan olunca rahat edemiyor insan gerçekten
ama ne olur umutsuzluğa kapılma senin imtihanın bu yönden zorlu oluyordur belki ama sen aşmasını da bilirsin eminimki . bu kadar gelmişken sadece son adımı atmak kaldı buda olacaktır sen sakın üzülme nolur işte bu sıkıntılar üzüntüler falan geriyor hep seni anladığım kadarıyla.
inşallah biran önce kendi evinize yerleşirsiniz canım. ama genede kendinde odana çekil kimseyi kafana takma zaten kafaya taktıkça kendimize ediyoruz malesef olan bize oluyor .
herşeyden önce sen değerlisin unutma etrafındakileri boşver kimsenin seni üzmesine izin verme nolur.
rahat olmaya çalış biraz kafanı dinle odana çekil eminim oolacaktır Allahın izni ile canım.
eşinde seni anlayacaktır bazen sinir hali laflar söylenebiliyor oda görecek olduğunu sende bu kadar gelmişken inancını kaybetme herşey çok güzel olacak inşallah .
dua edelim Rabbimin dermanını vermediği sıkıntı yoktur .

selam canım hoşgeldin.. okuduğum bir kitapta, kızlık zarı kalın olanlar için bir öneri vardı. aslında kendi kendine de açılırmış ta orayı esnetmek için e vitamini içeren uygun kremler veya yağlar varmış. e vitamini kızlık zarını yumuşatıyor ve esnetiyormuş. eğer imkanın varsa sende kullanabilirsin..
bide kızlık zarının kalınlığı falan mühim değil bence, biz çok pimpirikli olduğumuz için herşeyi sorun varmış gibi algılıyoruz. herkes doktora mı gidiyo evlenmeden önce? gayette güzel yapıyolar valla :)
biz kendimize sorun arıyoruz, sen hiç kafana takma.. olcak inşallah Allahın izniyle..
[/QU

A.s Hoşbulduk...hiç duymamıştım tşk ederim hemen alırım eğer öle birşey varsa.denemediğim şey kalmadı.doktorda zaten deneyin dedi başka bişi demedi.inş.tavsiyelerinizin faydasını görücem.her gün bi bilgi daha öğrenince rahatlıyorum.inş en kısa zamanda ben ve diğer yapamayan hanımlar yaparız ve kurtuluruz.

kııııızzzzlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sükür başardım az önce yaptık hemde esım defalarca denedı sonuna kadar aldım hemde gıtgelde yaptı kac kere sevıncten gulme krızıne gırdım hem aglıyorum hem guluyorum esım korktu ben oyle olunca telaslandı. Rabbıme sukurler olsun Allah sızlerden razı olsun canlarım benım sızı cok sevıyorum:65::65::65::66::66:

canıım tebrıkler cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmm darısı dıger arkadaslara ohhh beeeeeeeeee:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92:

Demin p.....is denedik yarıdan fazlası oluyyor ama orda tıkanıyor çok az bir kısım kalıyor ama gitmiyorrr:14:

ecrın cım hıc yakısıyo mu sana daha once hıc yapazken aglardın sımdı yarısı nakadar almıssın cogu gıttı azı kaldı olmuyo dıyosun cok ayıp allahın ıznı ıle olacak ne kalmıs kı bak halay grubu tetık te beklıyoooooooo araayı acmadan tekrar tekrar yap canım :12::12::12::12:

:29::29::29::29::29:canım benım tatlım bı tanem uzulme kıyamam valla bende aglayacam yaaaaaaaa canım gunduzlerı vakıt ayıramıyosan kendıne erken kalk 1 2 saat egzersız yap canım olacaktır emınım kı bızde senınle aynı durumdaydık ama bak ne oldu oldu senınde herkresın de ıstemek karar vermek basarmanın yarısıdır canım tabı kı ıstıyorsun ama pes etmememk onemlı tamam mı bız senı hıc yalnız bırakmayacaz o kocana sole benı getırmesın oraya :47::47::47: benım arkadasım tabı kı de basarır hıh:19::19::19::19:

midyecim canım çoook tebrık ederim :64::64::64:nette sorun oldugu için fazla gıremıyordum çok güzel bi haber bu darisı bu sıkıntıyı yasayan diğer arkadaslara:74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92:

kııııızzzzlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sükür başardım az önce yaptık hemde esım defalarca denedı sonuna kadar aldım hemde gıtgelde yaptı kac kere sevıncten gulme krızıne gırdım hem aglıyorum hem guluyorum esım korktu ben oyle olunca telaslandı. Rabbıme sukurler olsun Allah sızlerden razı olsun canlarım benım sızı cok sevıyorum:65::65::65::66::66:

Tebrik ederim canım :nazar:
Allah bir daha yaşatmasın...

Back
X