Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BASARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBEN BASARDDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

süpersin canım vallahi çok güzel moral odu:66::66::66::66::66::66::66::66:

kızlar hep boyle oluyor nedense uzun sure sessızlık oluyor sonrası patır patır dökülüyor oleeeeeeeeeeeey vajılı kadın kalmasın hadı kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr sıra sızde beklıyoruz canlarım herkes yapabılır baskaların yaptıgını gorunce ben acayıp gaza gelıyordum bende yapcam bı an once dıye hadı bakem beklıyoruz ecrıncım bı gun sonra ancak ınanıyorsun su anda soktasın:34::1::1::1:taze geeeeeeeeeelııınnnnnnnnnnnn

başaran arkadaşlar ne kadarda sevinçli darısı başıma diyorum ama biraz zor gibi görünüyor ne yöne doğru ve hangi pozisyonda olmak uygun ben sadece altta olduğum zaman rahat ediyorum lütfen yardım

canım kendını hangı pozısyonda rahat edıyorsan onu yap yonude ılk gırıste bıraz popoya dogru gıbı yanı asagıya dogru sonra dırek gırıyor. en guzelı kendın parmak egzersızıyle kesfet zaten farkedıyorsun yonu esınde kendı parmagıyla yaparken o da kesfeder zaten yonu

başaran arkadaşlar ne kadarda sevinçli darısı başıma diyorum ama biraz zor gibi görünüyor ne yöne doğru ve hangi pozisyonda olmak uygun ben sadece altta olduğum zaman rahat ediyorum lütfen yardım

niye zor olsun tatlım inan ki yaptıktan sonra aa bumuymuş yani diyceksin.yapana kadar gerçekten insana imkansız gibi geliyor halbuki hiç öyle bişey değilmiş.sen 2 cm alabiliyormuşsun senin işin çok daha kolay o zaman.o duvar dediğin yer senin kasılmandan dolayı oluyor.pe..si biraz ilerletince birkaç cm sonra aşağıya doğru popoya doğru ittirin dümdüz ilerletmeyin.ilerletme işini nefes verirken yap mutlaka.ben yatak ucu pozisyonunda rahatım.ama bayanın üstte olduğu pozisyonda da rahat giriş oluyor.

kizlarrr hepinize cok tesekkur ederim darisi sizlerin basina insalah.sunlari yazacagimi hayal bile edemiyordum.buraya ilk geldigim gun vajime bakamiyordum bile.amacok sukur rabbime bu gunleri yasadim.su anda gerccekten soktayim esime soruyorum habire oldumu diye.
kizlarr gercekten isteyin yillar cok cabuk geciyor istedikten sonra oluyor.ben artik elimden geldigi kadar sizlere yardimci olmaya calisacam ama su soku bir atlatabilsem:9:

kizlarrr hepinize cok tesekkur ederim darisi sizlerin basina insalah.sunlari yazacagimi hayal bile edemiyordum.buraya ilk geldigim gun vajime bakamiyordum bile.amacok sukur rabbime bu gunleri yasadim.su anda gerccekten soktayim esime soruyorum habire oldumu diye.
kizlarr gercekten isteyin yillar cok cabuk geciyor istedikten sonra oluyor.ben artik elimden geldigi kadar sizlere yardimci olmaya calisacam ama su soku bir atlatabilsem:9:

ecrinnn çoookk sevindimm... tebrikler canımmmmm... :64::64::64::64::64::64:
ayy nasıl bi duygu anlatıcan mı bizee nasıl olduğunuuu:)

Hadi anlat biraz hepimiz bekliyoruz sabırsızlıkla.kırmızı geldi mi nasıl oldu

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BASARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBEN BASARDDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

neeeeeeeeeeeee ayyyyy bitanem işte budur yaaaaaaaaaaaa tebrik ederim belliydi zaten darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ay ciddimisin sen yaaa ya tamam hadi yap demiştim ama bu kadar çabuk olucağını tahmin etmemiştim:60:canım benim yaa çooooooooooookkk sevindim çok mutlu oldum ya bitanesin sen:54:bak bu kadar kolaymış işte:65:gitti benim gelinnnnnnnn:43::43::43:canım tadını çıkar şimdi taze gelinliğin d.arısı diğer arkadaşların başına inşallah
:65::65::65::64::64::64::64::64::64::74::74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92:
evet canim evet oldu iste demekki zamanla oluyormus cok sukur rabbime.beni oyle bir gaza getirdiniz once allahiimin sonrada sizlerin sayesinde oldu.:71::71::71::71:
süpersin canım vallahi çok güzel moral odu:66::66::66::66::66::66::66::66:
canimmm seninde burdaki butun arkadaslarinda olacak insallah az kaldi inan buna :62:
. tbrikler... kırmızı geldimi....
tesekkur ederim.hayir gelmedi.

kizlar benim ustte oldugum pzisyon daydi.en basta o takildigim yere kadar geldi yaridan fazlasiydi.daha sonra ben cikarmak istedim.sonra biraz cikardim biraz geri soktum oyle oyle derken tamami girdi.kirmizi falan da gelmedi:64::64::64:

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrikkk ederimmmmmmm cok sevindimmm yaaaaaaaaa .kuzummmm ya nasıl sevındım bilemezsin suannnnnnnnnnnnn. :54::54::54::54::54::54::71::71::71::71::64::64::64::64::64::66::66::46::46::46:

kizlarrr cok tesekkur ederim hepinize ama valla ben soktayim su anda esime soruyorum habire gercekten oldumu diye inanamiyorum.´suanda yazdiklarinizi bana yazdiginiza inanamiyorum ya ben bunlari sadece hayal ederdim.
p...is denemeden once egzersizlerimi yaptim.bugun de p...is boyutunfda aparat yapmistim onu oglenleyin denedim.bide demin denedim ondan sonra p...is denedik.son asamada olanlar kesinlikle sizde oyle yapin.kirmizi da gelmedi bende anlamadim ama gelmedi:9:

kizlarrr cok tesekkur ederim hepinize ama valla ben soktayim su anda esime soruyorum habire gercekten oldumu diye inanamiyorum.´suanda yazdiklarinizi bana yazdiginiza inanamiyorum ya ben bunlari sadece hayal ederdim.
p...is denemeden once egzersizlerimi yaptim.bugun de p...is boyutunfda aparat yapmistim onu oglenleyin denedim.bide demin denedim ondan sonra p...is denedik.son asamada olanlar kesinlikle sizde oyle yapin.kirmizi da gelmedi bende anlamadim ama gelmedi:9:

.

kız dibe kadar girdimi yaniiiiii ne hissetin onu söyle.. vallaevincimden senle küstüğümü unuttum :) valla süpersin yaaa :66: bende bu sabah denedim ama olmadı gene egzersiz yaaa....

.

tekrar tebrik ederim canım allah başka dertler vermesin inşallah darısı bizim başımıza biz daha çok ağrıtcaz senin başını

Back
X