Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay halt yemişim :17:
telebeğim Rabbim gönlüne göre versin biz hiç bişey yapamamışken ay hamilemiyim diyip ilaç içmeden biay beklediğimi bilirim hasta yapabilmiş olsak bide gününde gelen şey gecikse neler yaşardım hele biay gecikmişti benim sinirlerde son haddindeydi kocişle testin başında bekleyişimiz vardı tam komedi
midye cim komşumuz da tüp bebiş denemelerinde acısı zorluğu onunda adamın canlı saysı azdı ama dibine kadar gidip içinden bulup çıkartıyolarmış ve onlarda keçiboynuzu kürü yapmışlardı sen bizorluğu atlattın buda zor bi süreç ama bizde böyle deneniyoruz inşallah olur canım

venüscüm sıkıştırma beni çok üşümüşüm ısınıp acık denicem ama akşama :69:

döne döne aylardır yattığına say bebişim :69: hadi ısın bakalım biraz :54:

merhaba süperiz bu gün 4 arkadaşımız birden vajinusmustan kutuldu haftasonu eğlence var topicte karşılıklık göbek etces akşama :66: sen nasılsın canım ?

cok sevındım cnm:64::64:benıde senden başka gören olmamış:5:sorunum yok dıye mı:59:
bende ıyıym cnm çalışıyorum yoğunum bıraz
sımdık cıkıyorum ıyı akşamlar

uğur böcüüüüüü hoşgeldin :3:
ama pekte merak etmeyin burayı sonradan da olan bihastalık ve psikolojik olurda başınızdan bişey geçer hala orda anlayamadı arkadaşlar bunun ne olduğunu anlamaya da çalışmasınlar yaşamayan bilmez :43:

cok sevındım cnm:64::64:benıde senden başka gören olmamış:5:sorunum yok dıye mı:59:
bende ıyıym cnm çalışıyorum yoğunum bıraz
sımdık cıkıyorum ıyı akşamlar

canım zamanla alışacaklar arkadaşlar sana hepsi çok cana yakındır ama olaylar yüzünden o topiktekilere biraz temkinli yaklaşıyorlar :34: iyi akşamlar bebişim....

ay halt yemişim :17:
telebeğim Rabbim gönlüne göre versin biz hiç bişey yapamamışken ay hamilemiyim diyip ilaç içmeden biay beklediğimi bilirim hasta yapabilmiş olsak bide gününde gelen şey gecikse neler yaşardım hele biay gecikmişti benim sinirlerde son haddindeydi kocişle testin başında bekleyişimiz vardı tam komedi
midye cim komşumuz da tüp bebiş denemelerinde acısı zorluğu onunda adamın canlı saysı azdı ama dibine kadar gidip içinden bulup çıkartıyolarmış ve onlarda keçiboynuzu kürü yapmışlardı sen bizorluğu atlattın buda zor bi süreç ama bizde böyle deneniyoruz inşallah olur canım

venüscüm sıkıştırma beni çok üşümüşüm ısınıp acık denicem ama akşama :69:

iyiakşamlar meleklerim hepinizi çok seviyorum bye:81::81:

ben çıkayım böcük te gitmiş konuşmayayım ben belki de gerçekten niyeti iyidir
venüscüm yemek yapıp çalışıcam inanın evde olmak daha zor herşeyi ertelemeye alışıyoruz
çalışınca kim yapıcak hemen yapayım deyip daha titiz ve daha pratiktim ama şimdi yay zamana

venüscümm kızıyorsun yaa bize ben regl olana kadar pe..s denemesi yapcam reglden sonra söz parmak ya da mum denemelerıne devam etcem çok tatlısınnn öpüyrm seni tanımadann :16:

kıslaarr su vajınusmus yusunden eşimin performansı düştüüü ne yidiremmm onaaa kuvvet macunumuu neee:60::60::60::60::60::60::60::60: nerde eski azgınlığıı gerçi arada bi gelio aamaa eskisi gibi deilll :60::60::60::60:

ecrinecrin ve green TEBRİKLER kızlar allah bir ömür boyu mutluluklar versin size inşallah artık inandınız dimi acı yok hiç kötü birşey yok sizlere bol kaynatmalı geceler dilerim sizleri seviyorum...:65::65::65::65::65::65::nazar::nazar::nazar::nazar::kkk::kkk::71:

iyiakşamlar meleklerim hepinizi çok seviyorum bye:81::81:

iyi akşamlar balım :9:

ben çıkayım böcük te gitmiş konuşmayayım ben belki de gerçekten niyeti iyidir
venüscüm yemek yapıp çalışıcam inanın evde olmak daha zor herşeyi ertelemeye alışıyoruz
çalışınca kim yapıcak hemen yapayım deyip daha titiz ve daha pratiktim ama şimdi yay zamana

canım kendi kendini motive et program yap ertleme bebişim nolllur biz çok erteledik sen erteleme çok pişmanın ertelediğime keşke üstüne düşseymişim :13:

venüscümm kızıyorsun yaa bize ben regl olana kadar pe..s denemesi yapcam reglden sonra söz parmak ya da mum denemelerıne devam etcem çok tatlısınnn öpüyrm seni tanımadann :16:

tamam bebişim ama pes etmeyin hazır herkes yenmeye başladı sizlerde çıkın aradan yawww yenileri hazırlayacaz daha hep beraber :13:

Hoşgeldin ayparcım...çok geçmiş olsun yaa...Allah acil şifalar versin..:70:

valla canım lanetlendimmi ne bilmiyom geçen ay büyük kız voleybol oynuyor okul takımında antramanda ayağını kırdı onun alçısı çıktı küçük kız merdivenlerden düştü yani kaynatmaya fırsat vermiyorlar ..inşallah bir an önce geçer kızı taşımaktan et kesiği oldum...

valla canım lanetlendimmi ne bilmiyom geçen ay büyük kız voleybol oynuyor okul takımında antramanda ayağını kırdı onun alçısı çıktı küçük kız merdivenlerden düştü yani kaynatmaya fırsat vermiyorlar ..inşallah bir an önce geçer kızı taşımaktan et kesiği oldum...

geçmiş olsun canım bazen her şey üst üste gelir senin kızlara nazar değmiş bence evden çıkarken oku öyle çıksınlar dışarı :nazar: ayyy bizde bu günleri göcesmi acaba :31:

Canım yaaa....geçmş olsun üst üste gelmiş hepsi,inşallah en kısa zamanda iyileşir kızın..Sonrada bol bol kaynatırsınız..:16:

Back
X