- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.321
hemen yapayım ozaman tatlım.çok saol bitanemm.sen nasılsınn?
ii beni yalnız bırakmayınhastayım ama kafa çalışıyor regli bitimine fantezi hazırlıyorum
Kızlar hamileyim zannediyordum ama değilmişim........üzüldüm..............
inşallah canım sağol...ollsun canım ya hayırlısı herşeyin üzülme birdahakine olur allahın izni ile
sizlere ne oldu böle....aylarca sadece okudum bu sayfaları....herkezcikler bunalımda...galiba..
buraya yazdığınız herşey kimileri için (en azından benim için güç deposu)bazılarınızı günlerce takip ettim
ilerlemelerine tanık oldum..dr ve sizler sayesinde tam olmasada ilerlediğimi sanıyorummmm...
uğursuzluk mu getirdim ne?
ozummmmmmm benim de ruh halimi yansıtıyo kapım çaldı banyo yapcam diyip gitmedim ama ne yapabildim ki duşa gireyim küçük mum girdi (pasta mumu) ikisi birarada girmiyor ki bi serçe parmak yapmıyolar offffffffffff
vajı resimleri arattım benimki mi garip diye offfffff onlarda yok tuhaf yerlerde de drek yapıyolar göstermiyor gerçi ben okadarını bile izleyemezdim acık baktım yine midem ağrıyo canım sıkıldı bende ağlamaya gözyaşıda kalmamış çok eskiden filim gibi vardı ben ne izlerdim ağlarken offfffff kendi derdim yokmuş gibi bilseydim ozaman lar kendime ağlardım
hiç fena bir fikir değil:):) çook sevndm canımm . sen gene dök bida gelmesinler die
anaaammm bizeee de öğret kıız
Kelebekle aynı kaderi paylaşıyoruz yani....
sizlere ne oldu böle....aylarca sadece okudum bu sayfaları....herkezcikler bunalımda...galiba..
buraya yazdığınız herşey kimileri için (en azından benim için güç deposu)bazılarınızı günlerce takip ettim
ilerlemelerine tanık oldum..dr ve sizler sayesinde tam olmasada ilerlediğimi sanıyorummmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?