Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sizlere ne oldu böle....aylarca sadece okudum bu sayfaları....herkezcikler bunalımda...galiba..
buraya yazdığınız herşey kimileri için (en azından benim için güç deposu)bazılarınızı günlerce takip ettim
ilerlemelerine tanık oldum..dr ve sizler sayesinde tam olmasada ilerlediğimi sanıyorummmm...
uğursuzluk mu getirdim ne?

yok canım ya ne uğursuzluğu demekki herkesin moral bozukluğu bir araya gelmiş.kudurtmaya çalışıyoz milleti.sende dene bakalım kudurtalım miletiiii içimiz kıyıldı yaaa.vuralım vajinin dibine amannn

valla sen kızılcık sopası istiyosun he sen hiç dr. gittinmi cncm

bazennn çok kudururuzzzz eğlenirizzzz hepberaber bazende böleee suskun oluruzzzzzzz.....kudurukların evinde kayaananalrı var oyusdennnn kuduramıolarrrrrrr giremiolarrrr dönüşümüzzz muhteşem olecek inşallahhhh

öle deme kız ne uğursuzluğu buraya gelen her kişi daha çok güç getiriyor destek getiriyor ..

denk gelmiştir bazen oluo böle üstüste bişiler ama hep beraber atlatıyoruz çok şükür bunlarıda Allahın izni ile. . .

canım ya sen bizlere bakma (okuyanlarda )herkezin dayanma noktası aynı değil biyerde okuduğumda vajıliler iğne olmaktanda korkar canları tatlıdır denmişti ben hiç iğne olmadım aşı zamanlarıda başdönmesi mide bulantılarıyla yatardım denemelerde acı yok sadece beceri işi ben biraz beceriksiz ve dayanıksız olabilirim kendime kızıyorum aslında bişey yok orda ve genişletilmeyi bekliyor ama olmayınca yapamıyorum diyip herşeyi topluyorum ama bıraz dişini sıkıp beceren için gerçekten kolay gözüküyor enazından muma geçmek sonrası için yani p i düşünemiyorum daha oda plastik gibi oynak kolay olur inşallah :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…