- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #42.741
nasıl ama kızlara kalll geldi gaiba kimse cevap vermiyoramaan sabahlar olmasınnn
güle güle uygula canım fantazini ama bizde garaj yoooook

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl ama kızlara kalll geldi gaiba kimse cevap vermiyoramaan sabahlar olmasınnn
kızlar ben çalıştım ama sela vakti girmişti duş alıp hepicikimize dualar ettim inşallah bu hayırlı günün hayrına olur
benim vajı bi garip bi boş zamanın olunca küsüyo almıyo dün iki mumu almayan o kısacık zaman da bugün lap diye aldı ne istiyo anlamıyorum ki sela veriliyo çıkcam diyince hop diye çekti
iki tane posta mumu aldım ay bigün bu mumların bu işlere yarıcanı düşünebilirmiydik
ohhhhh maşallah bebişim korkutun bazen vajiyi kız posta mumu nasıl oluyor posta güvercini gibi bişeymi
of millet üflüyor biz napıyk bu arada duş ısınana kadar orda tuttum baya ateşliymişim yamulmuş şimdi ara verdim kelebekimin fantazisini bekliyorum ama akşam kocişle denicez büyük mum denerim artık tembel değilim ben![]()
kızlar şimdi bizim ev müstakil kendimize ait kapalı garajımız var arabada nasıl olur![]()
güle güle uygula canım fantazini ama bizde garaj yoooook![]()
güle güle uygula canım fantazini ama bizde garaj yoooook![]()
aferin tembel değilsinde fırıncısın sadece
anammmmmm bizim evin otoparkı çok sakat walla bi yanda cami var çarpılırız heralde bi yandada ana okulu resil oluruzçocuklar cama yapışır heralde zaten arabamızda yok
ama ben karar verdim araba olunca sevgililer ormanında bi siftah yapacaz
gel annem kiraya vereyim![]()
kızlar şimdi bizim ev müstakil kendimize ait kapalı garajımız var arabada nasıl olur![]()
Vay vay vaaaayy ateşli kelebeğime bak senVallahi bence süper fikir,eşininde gözünü döndürcen anlaşılan..Tabi sende uçarsın,bir bakmışız gökyüzünde bir kelebek..Mekanda bol hatunda,hayal gücüde geniş....Daha ne fantaziler çıkar senden..
![]()
özlemcim ben de yenersem alırız kocişleri gideriz kelebeke 1akşam sen evde kalırsın biz gezeriz bi akşam bizhem sana olan sözümü yarım da olsa yapmış olurum
tabi misafir misafiri ev sahibesi kelebek hiç birimiziolmazsa
şimdi sana kira bedeli cimbomgüle fantezi haracı oooo vazgeçtim ben evimde yaparım beleşe![]()
Vay vay vaaaayy ateşli kelebeğime bak senVallahi bence süper fikir,eşininde gözünü döndürcen anlaşılan..Tabi sende uçarsın,bir bakmışız gökyüzünde bir kelebek..Mekanda bol hatunda,hayal gücüde geniş....Daha ne fantaziler çıkar senden..
![]()
kaca veriyon kiraya kız . insan para almaz be sen nasıl arkadassın
yok bizimki müsait cam var küçük perde var :))) ayyy çok hevecan yaptım hemen denemelyim regl sonrası![]()
number telebekkelebek number 1 bu konuda![]()
anam bu kız işsiz kalınca yeni iş metodları bulup bize satacak gibi evde müstakil garaj da var herşeye uygun![]()
sen de gelirsen olur tatlım gideriz zaten kelebek de evhanımı oldu ağırlar artık bizisen de sözünü tutmuş olursun bu da sayılır kabulumdür
![]()
3 tane fantazim var biri venüsün dünden beri herkese sordugu 2. merdivende 3. arabada . tavan arasındada yapsakmı kihe bide duşta varrr abowwwwwwwwwww kociş kafayı yicek adam iyiki beklemişim dicek 3.5 yıl
![]()
3 tane fantazim var biri venüsün dünden beri herkese sordugu 2. merdivende 3. arabada . tavan arasındada yapsakmı kihe bide duşta varrr abowwwwwwwwwww kociş kafayı yicek adam iyiki beklemişim dicek 3.5 yıl
![]()
kelebek number 1 bu konuda![]()