Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aman maşallah yaa herkes kendine gelmiş ne güzell:nazar::nazar::nazar::nazar:.ayy kızlarr fantaziniz bol; geceleriniz uçuşta geçsin heppp.parmaklar cupp kayıp gitsin p... hemen sıra gelsinnn:62::62::62::62::62::62::62::62::62:ohhh ohhh oturmayamı geldik canım :62::62::62::62::62:
:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:
yok hacıııı annemde süper yapıyomuş yiyenler diyo ben onun tipine gıcığım bi kere uzaylı gibi duruyo :8:yok barbunyayıda sevmem fasulyenin kardeşi daha fasulyeye yeni alıştım ona daha vakit var :66:

kız esk. dede he hacım derler :9::9::9::9::9::9: bakliyat özürlü seni :9::9::9: kızlar hani arabada yapcaz ya selektör yapıp kornada basayımmı :32::32::32::32::32::32::32:

:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

kız esk. dede he hacım derler :9::9::9::9::9::9: bakliyat özürlü seni :9::9::9: kızlar hani arabada yapcaz ya selektör yapıp kornada basayımmı :32::32::32::32::32::32::32:

kız bak 5de ziyaretci var yakın oturuyorlarsa kelebek yaptı diye anlarlar :1:

of millet çalışıyo ben yenenlerle çene yapıom ama sabah yaptım tatil verdim kendime
hem akşam da acık kocam çalışsın hep ben hep ben :27:

kızlar tekrar mrb:) o gün en son yazdıktan sonra eve gittiğimde aynayla deliği bulup deneyecektim.ama aynaya baktığımda iyice göremedim:( ben de yine pamuklu çubuğu bolca kremleyip denedim.bir yerlere sokuyorum galiba ama çıkardığımda, bu sefer bir önceki kadar olmasa da çok hafif bir kırmızı vardı:( pembelik gibi diyelim.ertesi günü de regl oldum.şuan deneyemiyorum tabi:( acaba o gelen kırmızılık regl olacak olmamla mı alakalıydı yoksa hala yanlış yere mi ittiriyorum? ama sokacak başka bi yerde yok ki,o zaman ben bu çubuğu nereye sokuyordum yahu :D

cnm harikasın öncelikle seni tebrik ediyorum şimdi mumun etrafına pamuk sar birazcık kalnlastır streçle ve kremle öle dene. oda girince pamugu dahada kalınlastrı ben öle yapmıstım taki p... boyutuna gelene kadar hadi kolay gelsin az kaldı halaya cnmcm :92::92::92::92::71::71::71::71::29::29::29::29:

teşekkür ederim canım sizlerin katkısıyla başardım.Allah razı olsun.bu mumla bir iki gün daha çalışayım bari tadını çıkarayım :1: sonra dediğin gibi yaparım. valla bu haydar dümen falan isim yapmış doktorlar halt etmiş kadınlar kulübünün yanında :90:

kızlar tekrar mrb:) o gün en son yazdıktan sonra eve gittiğimde aynayla deliği bulup deneyecektim.ama aynaya baktığımda iyice göremedim:( ben de yine pamuklu çubuğu bolca kremleyip denedim.bir yerlere sokuyorum galiba ama çıkardığımda, bu sefer bir önceki kadar olmasa da çok hafif bir kırmızı vardı:( pembelik gibi diyelim.ertesi günü de regl oldum.şuan deneyemiyorum tabi:( acaba o gelen kırmızılık regl olacak olmamla mı alakalıydı yoksa hala yanlış yere mi ittiriyorum? ama sokacak başka bi yerde yok ki,o zaman ben bu çubuğu nereye sokuyordum yahu :D

canım doğru yere sokuyosundur muhtemelen öbür tarafa girmez diye düşünüyorum.regl öncesi olduğu için olabilir

çok sevindim eğer egzersizlere başlayıp uygularsanız bu iş bitmiş demektir..ben de kısa süre yaşadım bu durumu ......öselden isteyen arkadaşlarıma neler yaptıklarımı anlatabilirm..bu arada anestol çok az tesirli bi ilaç................yerel anestesik yani...emla krem alın ve bi fındık tanesi kadar içine sıkın arkadaşlar ve bi hafta mühlet verin kendiize her gün azar azar deneyin...........haa çok kötü durumda olanlar isee ilk öncee eşinizle aranızdaki sıcak teması kesmeyin, mesela bi gün boyunda eşinizle kucaklaşın , sırtnı okşayın , aklınıza o an olacak diye düşünmeyin..sonra da o egzersizlerre geçin önce siz sonra da eşiniz yapsın bunu,,,en son aşama ilişki...egzersizler oluyorsaaa ilişki olmuş bilin ,,bol şanslarr .............

bu vaji olayını nasıl atlattınız lütfen bana yardımcı olun. :(

teşekkür ederim canım sizlerin katkısıyla başardım.Allah razı olsun.bu mumla bir iki gün daha çalışayım bari tadını çıkarayım :1: sonra dediğin gibi yaparım. valla bu haydar dümen falan isim yapmış doktorlar halt etmiş kadınlar kulübünün yanında :90:
evet cnm bende kk sayesinde dr. para vermeden yendim çok şükür sizlerde yeneceksiniz.

bu vaji olayını nasıl atlattınız lütfen bana yardımcı olun. :(

cnm kendinden bahset kac yıllık evlisin denerken ne hissediyorsun yazarsan yardımcı olallım

Back
X