[FONT=georgia,serif]
Yaşam, bana bir şeyler mi anlatmak istiyorsun? [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Çünkü... [/FONT]
[FONT=georgia,serif]
Başarısızlık ben bir başarısızım demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Henüz başaramadım demektir. [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Başarısızlık[/FONT][FONT=georgia,serif] ben hiçbir şey gerçekleştiremedim demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Bir şeyler öğrendim demektir. [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Başarısızlık[/FONT][FONT=georgia,serif] aptallaştım demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Deneyerek yaşamak için gerekli inanca sahibim demektir. [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Başarısızlık[/FONT][FONT=georgia,serif] ümitsizliğe kapıldım demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Deneme cesaretini gösterdim demektir. [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Başarısızlık [/FONT][FONT=georgia,serif]istediklerime sahip olamayacağım demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Değişik tarzda bir şeyler yapmalıyım demektir. [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Başarısızlık [/FONT][FONT=georgia,serif]ben aşağılığım demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Mükemmel değilim demektir. [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Başarısızlık[/FONT][FONT=georgia,serif] zamanımı boşa harcadım demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Yeniden başlamak için bir nedenim var demektir. [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Başarısızlık[/FONT][FONT=georgia,serif][/FONT][FONT=georgia,serif]vazgeçmeliyim demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Daha sıkı çalışmalıyım demektir. [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Başarısızlık[/FONT][FONT=georgia,serif][/FONT][FONT=georgia,serif]asla başaramayacağım demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Daha sabırlı olmalıyım demektir. [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Başarısızlık[/FONT][FONT=georgia,serif][/FONT][FONT=georgia,serif]benden ümidini kestin demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Bir bildiğin var demektir. [/FONT]
[FONT=georgia,serif]John J. Maxwell [/FONT]
[FONT=georgia,serif][/FONT]