- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #43.401
Mumu denedikten sonra şişkinlik olmuş,streç yada prez.. geçirdin mi? Çünkü mumdandada mikrop kapmış olabilirsin...Bende tam tersiydim mumla çok rahat yapıyordum,kayıp gidiyordu sonuna kadar şaşırıyordum..Parmağı ve eş parmağınıda mecburen denemiştim ama bana en kolayı mum gelmişti...Sanırım buda kişiden kişiye değişiyor..Aparatın ne olduğu o kadar önemli değil zaten ister parmak,ister mum,ister dilatör hiç farketmez...önemli olan beynimize oraya birşeylerin rahatlıkla girebildiğini göstermek ve aslında vajininne kadar geniş ve esnek olduğunu kabul ettirmek...
BEN EVDEKİ BEYAZ KLASİK MUMLARDAN DENEDİM TERSİNDEN DEĞİL DÜZ YÖNLÜ DENEDİM AMA ONDADA 1cm den sonra SİVRİ KÖŞELER VAR ONLAR ZEDELEDİ, VALLA NEBİLİM ŞU AN HALA ŞİŞLİK VAR, VE ARTIK SİNİRLERİM BOZULMAYA BAŞLADI BUGÜN ÇOK MUTSUZUM ONDANMI BÖYLE KONUŞUYORUMKİŞişlik olması ilginç geldi...Ben mumla çok egzersiz yaptım,parmakla çok az yaptım ama şişlik gibi birşey hissetmedim...Bunun sebebi mantar,enfeksiyon olabilir...mikrop kapmış olabilirsin yada arkadaşların dediği gibi yönünü ayarlayamamış olabilirsin ve zorlamışsındır ama parmak yapabiliyorsan yönünü biliyorsundur...buda olmayabilir..mumun sivri köşeleri derken,mumu tersten mi denemeye çalıştın acaba?ben denemiştimde zorlanmıştım ilk zamanlar...mumun ince olan kısmında içeri doğru ilerlet..