• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anammm saat 1 e gelmıs mıdye kacar:34:
sıze ıyı geceler bayanlar opuyorum yarın ınsallah guzel haberler gelır

elbettttt hepimize rabbim yaşatsın bunları,,bi an önce herkes gibi herkez kadar olalım fazla deil
azıcık mutlu olalım hep diliyorum rabbimden...bizi bunla sınasın daha büyük dertler vermesin...

eğer bu işi başarırsam burası ve sizlerin sayesinde olcak hiç doktora gitmeden sizin telkinlerniz sayesinde. Allah başka dertler vermesin en büyük sorunumuz olsun yeter ki en azından çözümsüz değil

eğer bu işi başarırsam burası ve sizlerin sayesinde olcak hiç doktora gitmeden sizin telkinlerniz sayesinde. Allah başka dertler vermesin en büyük sorunumuz olsun yeter ki en azından çözümsüz değil

evet canım burda yardım eden arkadaslardan Allah razı olsun drsuz bu ısı hallettık cok sukur o parayla da balayına gıderızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz heyoooooooooooooo yarına burayı ınlet ok beklıyorummmmmmmmmmmmmmmmm

Arkidesler ben simdi bu gun esimin p.. icimde hissettim ve o an esim hemen cikartti sonrada yapmadik ama ben dusda ikiparmagimi sokmaya calistim girmedi :-( Aksami tekrar denedik esimle girdimi girmedimi anlamadim ebn ya ufff ama parmagim girmiyor esimede sordum oda bilmiyorum dedi girdi dedi karamsar kaldim ben :-(

canım tam olarak girmiş olsaydı eşin anlardı bunu.tam olmamış demekki.tatlım hemen öle bir seferde parmağı girdiremezsin aşama aşama yapabilirisin bunu.önce tek parmakilk boğum ardından kinci boğum ,sonra iki parmak şeklinde devam edcek :34:

canım tam olarak girmiş olsaydı eşin anlardı bunu.tam olmamış demekki.tatlım hemen öle bir seferde parmağı girdiremezsin aşama aşama yapabilirisin bunu.önce tek parmakilk boğum ardından kinci boğum ,sonra iki parmak şeklinde devam edcek :34:

Canim bir parmagi süper rahat sokuyorum oynatiyorumda icinde iste ikiye gectim ve durdum esim oldu diyor ama bilemiyorum iste gecende denedigimizde girdi demisti ama ben madem icime aldiysam neden hala korkuyorum anlayamadim bacim ya bende eger yenersem bu site sayesinde yenecegim ve piskologuma sende o sayfaya gir örnek al benden sonralara yardim et diyecegim :-)

hoşbuldumm canım nasılsınn deneme yapmışsınız hadi inşallah olacak canım içinde hissetmişmiydin nasıl anlamadınız kız belki bir kısmı girmiştir canım

BEn girdi diye bagirdim esimde o an cekti ama tammi girdi azmi girdi cözemedim ben esimde gecende böyle olmustu jasmin artik bitsin bende yenmek istiyorum anlamak istiyorum kadinligimi artik korkusuz olmak istiyorummmm midye icin cok sevindim darisi basimiza insallah amin

ya arkadaşlar ben p... yi 2 cm alıyorum almasına da ilerletemiyorum çünki bacağımı sonuna kadar açamıyorum ellerimle bacağımı tutsam aceba başarılı olabilirmiyim ,tam p.... girceği zaman bacaklarımdan birini aşağı indiriyorum ve bu yüzden girmiyo o kazık sanırım:1::1:

ya arkadaşlar ben p... yi 2 cm alıyorum almasına da ilerletemiyorum çünki bacağımı sonuna kadar açamıyorum ellerimle bacağımı tutsam aceba başarılı olabilirmiyim ,tam p.... girceği zaman bacaklarımdan birini aşağı indiriyorum ve bu yüzden girmiyo o kazık sanırım:1::1:

Canim ben bacagimi aciyorumda ellerimle tutup havayada kaldiriyorum hani ama girmiyor sanirsam böyle asya dogru kayiyor sanki yada ben duygusuz oldum ciktim bu vaji yuzunden :-(

nasıl mutlu oldum canım benım sagolasın onceden sadece okurken bu harflerle kendı adımı hayal ederdım cok sukur Rabbıme gercek oldu

ne demek canımm benmmm mutlu olmana sevindim:16: aynenn bende hayal ederdimm hepp darısı tüm vajili arkadaşlarımıza bundan sonra başaranları yazarız hep..

BEn girdi diye bagirdim esimde o an cekti ama tammi girdi azmi girdi cözemedim ben esimde gecende böyle olmustu jasmin artik bitsin bende yenmek istiyorum anlamak istiyorum kadinligimi artik korkusuz olmak istiyorummmm midye icin cok sevindim darisi basimiza insallah amin

bitecek inşallah canım emin ol olmayacak bişey değil. bağırırken ne hissettin rahasızlıkmıydı acımı oldu noldu başı girmiştir o zaman ama olacak öle öle emin ol egzersizleri aksatmadan hele devam et bak kısa sürede yeneceksin bu durumu Allahın izni ile canımm :70:

Back
X