• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

malesef öyle :24: hemde benim gibi birinin bile değerini bilemedi ya şimdi oturup ağlasın haline :36:

anacım bana yaptığı tüm fesatlıklara rağmen hep nasıl olsa anlar hatasını dedim ama odun olduğu için hala anlamadı herkesi benden kıskanıp kendine çevirmeye çalışırken şimdi tek başına kaldı ki ben parmağımı bile kıpırdatmadım yorumsuz kaldım kendi kazdığı kuyuya düştü :10:

bunların hepsimi aynı yawwww...karı evleneli 1 yıl ancak oldu...sırf benden önce olsun diye hamile kaldı...inanamazsın ya..kocişle gülüyosss kıs kısss manyak biz istesekte hamile kalamıyoruz ki...
insan bilmiyooo tabiii...hep güleris aramaızda...ben ilk gelinim kıdem bastım varmış... onunki ilk torun muş dahaaa çok sevilcekmiş...insan bunun için nası hamile kalır yaww..bu ne cahillik ...oda kadın ama
bu zihhniyeti pek anlamıyorum..kıskandığı kişi kayınvalidem zati kendisini sevmem ben al senin olsun
diyorus...karıda bizi sevmiyo ben ne yapayım ayolll...özel bi çabamız yok ammaaa...

Bugün kendimi çok kötü hissediyorum mutlu değilim. İçimden çok ağlamak geliyor Eşimle tartıştık şimdi de telefonunu tamamen kapatmış acil bişey olsa ulaşamayacağım beyefendiye yedi beni zaten yedi bi gün ya kanser ya da delirip akıl hastanesine yatacağım. Benim suçum neydi ya ben kime ne yaptın da böyle şeyler yaşıyorum bi gün melek gibi durup dururken bi bakmışsın ki içine şeytan kaçmış zaten sürekli nöbetlerde göremiyorum çok özlüyorum kaşla göz arasında yine yaptı yapacağını... Onun en değerli varlığı arabası bişey söyleyeyim mi inanın ki arabasını benden daha çok seviyor saniyelerden geri gelmiyor ya nefret ettim artık hiç bişey yapmak gelmiyor içimden :(((((((((( galiba daha fazla sürdüremeyeceğim insan hergün gözyaşı dökermi o da yetmezmiş gibi küfürleri hakaretleri sıralıyor çok mutsuzum arkadaşlarrrrrrr çokkkkkkk :(((((((8

canım eşinin tutarsızlıkları vajiden mi kaynaklanıyo ben anlayamadım.bi gün iyi bi gün kötü.üstelik siz daha yeni evlisiniz.seni hergün ağlatmaya kimin hakkı var ki?evlilik oturana kadar tartışmalar çok normal bizde de çok fazla oluyodu ama küfür,hakaret tarzı çirkin şeyler asla olmadı sonuçta severek evlenen insanlarda böyle bi sorun oluyorsa temelde bi hata vardır bence.cinsellik belki evlilik için,erkekler için çok şey ifade ediyo olabilir ama kesinlikle sevginin üstünde tutulamaz.sonuçta vajiden dolayı sen eşinden daha çok üzüntü sıkıntı yaşıyorsun.bence biraz silkelen ne yapmak istediğine karar ver.eşini en iyi sen tanırsın.bu hırsla bence daha çok egsersizlere sarılman lazım bir an önce başar ki sorunun kaynağı vaji mi değil mi anlayasın.

benım yok olunca bakalım nasıl olcak ama genelde bi çekişme oluyr hep

kısss hemde nası çekişiyo hemde kim için en komik olanı bu....kayınvalide...
zati çoğu kişi sevmezki ...ne alaka yani...sevmediğimiz insan için yarışıyosun...
yahu bu konu nerden açıldı ....şimcik gene durmayacakkkk..
kocam bu durumlarda 1 dk dur motoru soğut diyorrr...

zati çoğu kişi sevmezki ...ne alaka yani...sevmediğimiz insan için yarışıyosun...

anladım çok dertlısın ayyy vallaaa inş. eltim olsunda kaynanamla birbirlerini sevsinlerde be den uzak dursunlar,rahat bıraksınlar diyorumda sonra bende kıskanırmışım

ben sevmiyorummmmmm kendisini bööööö işte uyuz karı....ohhh rahatladım vallaaaa..hihiiiii

akşam olsada evimize gitsek...kendimi motive etmeye çalışıyorummmmm...

benim de elti adayım var ama kesin evlenicekler gibi.ben daha şimdiden tahammül edemiyorum bi de evlenseler nolur bilmem.ben büyük gelinim afra tafra anlamam valla alırım ayağımın altına:60::60::60:

anladım çok dertlısın ayyy vallaaa inş. eltim olsunda kaynanamla birbirlerini sevsinlerde be den uzak dursunlar,rahat bıraksınlar diyorumda sonra bende kıskanırmışım

yok beeeee...kıskanmazsın...bence...aklı başında olan niye kıskansın...kocam olmasa vallaaa
hiç umrum olmazzzz....uzak olmaları yetiyoda artıyor aslında....herkesin kendi anası babası var
sonuçta...insanı uyuz eden şey bu kadar samimiyetsizliğe sahte bi gülücükle karşılık vermek...

canım eşinin tutarsızlıkları vajiden mi kaynaklanıyo ben anlayamadım.bi gün iyi bi gün kötü.üstelik siz daha yeni evlisiniz.seni hergün ağlatmaya kimin hakkı var ki?evlilik oturana kadar tartışmalar çok normal bizde de çok fazla oluyodu ama küfür,hakaret tarzı çirkin şeyler asla olmadı sonuçta severek evlenen insanlarda böyle bi sorun oluyorsa temelde bi hata vardır bence.cinsellik belki evlilik için,erkekler için çok şey ifade ediyo olabilir ama kesinlikle sevginin üstünde tutulamaz.sonuçta vajiden dolayı sen eşinden daha çok üzüntü sıkıntı yaşıyorsun.bence biraz silkelen ne yapmak istediğine karar ver.eşini en iyi sen tanırsın.bu hırsla bence daha çok egsersizlere sarılman lazım bir an önce başar ki sorunun kaynağı vaji mi değil mi anlayasın.

sardunya çok üzüldüm canım,insanın en büyük zenginliği sağlığıdır sakın kendini bırakma eşinle iki medeni insan gibi konuşun bu dünyaya bi kere geliyosunuz ve evlilik bir kader birliğidir sana bunu yapmaya hakkı yok bu hastalığı sen bilerek isteyerek yaşamıyosun bunu yenmen eşinden gelen destekler sayesinde daha kolay olucak ona bunları güzel bi şekilde söyle anlayışına ihtiyacın olduğunu söyle bitanem...

Anam sen baya bi dertlisin :66::66::66::66::66:ben kaynanamı seviyom kayınpederide seviyorum ama onunla iyi olsalarda severdim :62:tek zoruma giden şey onun her yaptığı şey cahilliğine veriliyor ben hata yapsam aynı anlayış bana gösterilirmiydi diye düşünüyorum bende :73:

kızlar burada kar yağışı çok fena olmaya başladı akşam trafik felç olucak gibi sağ salim evimize gidebilsek bari :6:şimdiden her yer bembeyaz bizim evin olduğu yeri düşünemiyorum bile :P

Son düzenleme:
Back
X