- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #43.841
[/COLOR][/B][/COLOR][/B]

benim elti adayımda bursalı bulg. göçmeni hemşo sizin kızlarbenim de elti adayım var ama kesin evlenicekler gibi.ben daha şimdiden tahammül edemiyorum bi de evlenseler nolur bilmem.ben büyük gelinim afra tafra anlamam valla alırım ayağımın altına![]()
aman kayma dikkat etkızlar burada kar yağışı çok fena olmaya başladı akşam trafik felç olucak gibi sağ salim evimize gidebilsek barişimdiden her yer bembeyaz bizim evin olduğu yeri düşünemiyorum bile

laaaa ben yokum bi venüs farketmiş :2::2::2::2::2::2:ben de geldim ekip tamam oldu mu şimdi![]()
fingirdek şaziye yok serende yok kaç gündür nerde kikarda kışta kimse kaynatamıyoya ondan duruldu ortalıkjartiyer gül ortada yok o finkliyodur mersinde hava güzeldir heralde telebein kaynanası geldi bende üşüyorum burda kaynatamıyoz
![]()
k.valide vardı kızlar gitti bende geldim kocişim yolda inş. mahsur kalmaz sağsalim gelirhoşbulduk tatlım.aaa olmadı ama böle hareket lazım,atraksiyon ,fantaziii lazımmm.hemen ekip kurula kadınlar kudura ayyy bizim günümüz bugünnnn![]()

elti melti diip de yaralarımı açmayın nennnn....biri bize düğünde küstü gitti ne hikmetse....2side eskişehirde tatilden tatile geliolar kaynanamlara okadar iştee
bulgaristan göçmeniyiz üjjjj bejizzzzzzbursa adım başı tanıdıktırda bizim sülale orda zaten
bensiz kahvemi içtiniz