• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[/COLOR][/B][/COLOR][/B]
benim de elti adayım var ama kesin evlenicekler gibi.ben daha şimdiden tahammül edemiyorum bi de evlenseler nolur bilmem.ben büyük gelinim afra tafra anlamam valla alırım ayağımın altına:60::60::60:
benim elti adayımda bursalı bulg. göçmeni hemşo sizin kızlar
kızlar burada kar yağışı çok fena olmaya başladı akşam trafik felç olucak gibi sağ salim evimize gidebilsek bari :6:şimdiden her yer bembeyaz bizim evin olduğu yeri düşünemiyorum bile :P
aman kayma dikkat et :5::5::5:
ben de geldim ekip tamam oldu mu şimdi:1::66::66:
laaaa ben yokum bi venüs farketmiş :2::2::2::2::2::2:
karda kışta kimse kaynatamıyoya ondan duruldu ortalık :8: jartiyer gül ortada yok o finkliyodur mersinde hava güzeldir heralde telebein kaynanası geldi bende üşüyorum burda kaynatamıyoz :16:
fingirdek şaziye yok serende yok kaç gündür nerde ki
hoşbulduk tatlım.aaa olmadı ama böle hareket lazım,atraksiyon ,fantaziii lazımmm.hemen ekip kurula kadınlar kudura ayyy bizim günümüz bugünnnn:66::66:
k.valide vardı kızlar gitti bende geldim kocişim yolda inş. mahsur kalmaz sağsalim gelir :14::14::14:
elti melti diip de yaralarımı açmayın nennnn....biri bize düğünde küstü gitti ne hikmetse....2side eskişehirde tatilden tatile geliolar kaynanamlara okadar iştee

bulgaristan göçmeniyiz üjjjj bejizzzzzz :60::60::60::60::60:bursa adım başı tanıdıktırda bizim sülale orda zaten :62::62::62::62::62:

buyrun hatunlar kahvelerimizde geldi :76:
bensiz kahvemi içtiniz :47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Bende şok oldum yaa..:53: Hakikaten çok yakınız semt olarak,bu kadarını bende tahmin etmezdim..Bursaya gelde çek bizi sorguya,hiç sorun değil canım..:70::70:

benim teyzem dayım amcalarım halam kuzenlerim ve bizim bütün köy akrabalar hepsi orda maşallah adım başı tanıdık :66: araba alalımda gelces :70:

anam tanışsak nolur yawwww bu kadar özel bişeyi kimse kimseye anlatmaz hiç merak etmeyin :32:

ok bebişim merak etme sen sıkı takipteyim :4:

kan çekiyo demekki havasındanmıdır suyundanmıdır artık :7:

kız sattıda kşme sattı bende hemşonum ayol :27: yoksa sen beni beğenmiyomusun
:35:

kısssss beğenmemmi ben seni yaaaa....şaka yapıyorum...:71::71::71::71:

kızlarrr bendeee bursadayımmmm :53: ne çok bursalı varmış burda ya acaba biyerde karşılaşmışmıyızdırr çok merak ediyorumm :1: bu arada herkesin KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUNN :71: :71: :71: :71: :71: öpüyorummm hepiniziii...

Back
X