- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #44.401
neden gelmiyo venüss odamı yok artıkk![]()
geliyorda bu sayfaya girmicek sanırım bir müddet en azından

sanırım biraz kızdı haklı tabi çok çabalıyor ama dinlemeyenler oluyo

ama emeği çok büyük inşallah gelir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden gelmiyo venüss odamı yok artıkk![]()
sanırım biraz kızdı haklı tabi çok çabalıyor ama dinlemeyenler oluyo![]()
ama emeği çok büyük inşallah gelir![]()
sanırım biraz kızdı haklı tabi çok çabalıyor ama dinlemeyenler oluyo![]()
ama emeği çok büyük inşallah gelir![]()
yaaaaa gelsinnnnnn....beni bi duysaydı ya.....keşkeeeee.....öffffff....sıkılıyorummmmm...işte böyle olunca
kime kızdı niye kızdı ne den kızdı acep...ya banamı kızdı acaba ?bilen varsa söylesin ya.....
![]()
gülse tebrikler ne güzel sizleri görünce banada heves geliyor.ne kadar zamanda yendin?darısı bizlerin başına inş.dua et bizler için
anladım cnm inşallah gelirr ösledikk valla.. bu arada nasılsın görüşmeyelii
canımm kişisel değil sanırım genel bir durum anladığım kadarıylan
kızz gelir inşallah yaa bence mesaj atın özelden dönmesi için de .
hmmmm...o zaman ısrarcı olalımmmmm...hep birlikte kıyamas bize gelir belkide....
iiinnşallah canımm. ben iyiyim çok şükür canım tşk ederim sen nasılsın . naptın gittinmi annenlere
hepinize iyi geceler diliyorummmmmm.....öpüyorummmmm....ve dualar ediyorummmm...
allaha emanet olun kıslaaaaarrrr....![]()
hepinize iyi geceler diliyorummmmmm.....öpüyorummmmm....ve dualar ediyorummmm...
allaha emanet olun kıslaaaaarrrr....![]()
bende iyiyim cnm efet geldim annemdeyim c.tesi dönücem inşallah kocamıda ösledim gidim de şu g noktamı bulalım![]()
canım p...s denemesini nasıl yapıyorsun başından sonuna detaylı anlat bakalım bi yerde bi sorun var demektir...![]()
aaa gittinmii iyi olmuş evde durup napcaktın demi
kocan dönmüşmü eve kız sendemi g noktası arayonbende bulamadım henüz
![]()
ya canım , benim altta olduğum pozisyonda deniyoruz,çok rahatım başlangıçta ama o ana gelince heyecanlanıyorum,biraz sıkıyorum sanki kendimi. ama dikkat ettim mumla yaparkende kendimi sıksamda giriyor, p... niye girmiyor? mumla çalışır gibi yavaş yavaş yapmasını söylüyorum eşime o şekilde yapıyoruz. egzersizden öncesine göre az bişey fark var,önceden yarısı giriyodu sanırım şimdi ondan bir-iki cm daha fazla giriyor.ne zaman tamamı girecek,ne yapmam lazım?bu şekilde yapmam doğru mu nerde hata yapıyorum? :44:
oda bugün döndü bende c.teside karar verdim gelmişken hasret gidereyim dedim.. efet ya birde g çıktı.. ben zamanla olur sanıyodum ama oda ayrı bi dertmiş yahuu zoru başardık bunuda buluruz herhalde![]()
iyi etmişin canımm özlemişindir tabii hasret giderin
buluruz canım buluruz g noktasınıda elbet kaçmaz bizdenvajiden sonraki sorunumuzda bunlar napcan
evet cnm ama dediğin gibi bulcaz artık.. cnm iyi geceler yatıyorum çok uykum geldiii iyi bak kendinee![]()