• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar nasılsınınz bakalım,ben regl oldum egzersizlere ara vermek zorundayım maalesef :58:
ya bu arada p..... in yarısının veya biraz fdaha fazlasının girmesi de normal bir ilişki sayılmaz mı_ yani normal kadınlardan da bu tür ilişki yaşayan bu şekilde hamile kalan yok mudur ki,illla tamamının mı girmesi lazım :44: ya da ben kendimi teselli mi ediyorum :1:
bir de yenen arkadaşlara bişey sorucam ilişkişden sonra eşiniz çekildiği an spermlerin bir kısmı dışarı akmış oluyor mu sizinde,yoksa bizde sadece yarısı girdiği için mi öyle oluyor bunu merak ediyorum??

ertesi gün bile spermler geri akabiliyor canım zaten hamile kalmak için sadece bir damlası bile yetiyor
o şekildede hamile kalınır tabiki ben dışarıdan hamile kaldım tabi ben düşük yaptım bebeğim yok
ama ilk önce bu iişi tamamen çözmelisin

yarısını alıyorsan ne güzel işte bak çok az kalmışş o duruma geldiğinde bekleyin ve sen sürekli nefes alıp ver ve ıkın içine alacak hepsini zamanla emin ol
hepsini aldıktan sora sıkıntında olmıcak hiç kasmamaya falan başlıcan

tatlım süpersin son aşamadasın yaaaaa harikaaaaaaa hatta benim gözümde başarmış sayıyorum seni:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

teşekkür ederim canım sağol cesarete ve teselliye ihtiyacım vardı,mum sonuna kadar giriyor ama p..... te hala yerinde sayıyorum,bazen umutsuzluğa kapılıyorum. bebek de istiyorum regl olunca bu ayda olmadı deyip üzüldüm :43:

merhaba kızlar nasılsınınz bakalım,ben regl oldum egzersizlere ara vermek zorundayım maalesef :58:
ya bu arada p..... in yarısının veya biraz fdaha fazlasının girmesi de normal bir ilişki sayılmaz mı_ yani normal kadınlardan da bu tür ilişki yaşayan bu şekilde hamile kalan yok mudur ki,illla tamamının mı girmesi lazım :44: ya da ben kendimi teselli mi ediyorum :1:
bir de yenen arkadaşlara bişey sorucam ilişkişden sonra eşiniz çekildiği an spermlerin bir kısmı dışarı akmış oluyor mu sizinde,yoksa bizde sadece yarısı girdiği için mi öyle oluyor bunu merak ediyorum??

aynııı bennnn bende bunu çok merak ediorum..eşim bana dedi p...s kucuk olanlar zaten bu tür ilişkiye girio bizimde oldu sayılır işteee dio...bende yarsına alıorum boşaldı 1 keresindeeee yataktan kaldırmadı beni ertesi günnn kalktımda geldiiii sprem bende bunu merak ediom kıslarrr jasmin cvp lamış yenen arkadaşlar sizdede mi oluooo ertesi gün sperm çıkıomuuuuu:53::53::53::53::53:...

EGZERSİZ ÖNCESİ NEFES VE GEVŞEME EGZERSİZLERİ

Nefes alma egzersizleri gevşeme çalışmalarının en temel uygulamalarından biridir. Gevşemenin sağlanmasında etkin bir rol oynar. Nefes alma tekniklerini uygularken burundan nefes alıp, ağızdan nefes vermek gerekir.
Nefes Alma Teknikleri üç safhadan oluşur:
1 Yavaş Nefes Alma
2 Nefes Tutma
3 Nefes Verme
Önce ağır ağır ve derin birkaç kez soluk alıp vermeye baş¬layın... Bunu yaparken sizi çevreleyen havanın kozmik bir enerji sağlayan sıvı olduğunu ve soluk alırken ciğerlerinize ak¬tığını düşünün...
Artık özel bir teknikle nefes alıp vermeye başlayabilirsi¬niz:
İçinizden yavaşça 7'ye kadar sayarak soluk alın ve içiniz¬den 3'e kadar sayarak soluğunuzu tutun... Gerilmeyi hissedin ve bu durumu koruyun... Sonra aynı tempoda 5'e kadar saya¬rak soluğunuzu yavaşça vermeye başlayın... Soluğunuzu ver¬dikçe sizi kapsayan gevşeme durumuna geçtiğinizi hissedecek¬siniz. Bunu 7 kez tekrar edin ve sonra kendi temponuza dönün.
Gevşemeyi ve buna karşılık gerilimin yerini alan derin hu¬zuru hissedin... Gitgide gevşediğinizi, soluk alıp verdikçe şu¬urunuzun kendi içinize, enerjinizin ve düşüncenizin çıktığı kaynağa döndüğünü hissedin.
Soluk alıp verme çalışmalarını yaparken ciğerlerinizin üst bölümlerini de kullanmaya özen gösterin.
Kendinizi içinizden hissedin ve ağır ağır düzenli bir şekil¬de nefes almaya devam edin... Bu düzenli soluk alış verişi, sizi beşikteymiş gibi ağır ağır sallamaya ve sakinleştirmeye devam edecektir.

Zihninizi tamamen kendi haline bırakın... Şimdiye kadar hiç tatmadığınız büyük bir huzur duygusunun içinizden sizi sarmalamasına izin verin. Bir kaç dakika sonra a ritmi ile, be¬yin ritmleriniz tamamen uyum sağlamış olacak. Bu güne kadar hiç tatmadığınız bir huzur ve rahatlık hali içinde olacaksınız.
Bu arada kendinize:
"Gevşiyorum... gevşiyorum..." diye içinizden telkininde bulunun. Gevşemenin şuuruna varın. Bir süre sonra enerji ve düşüncenizin kaynağı ile tam bir uyum içinde olacaksınız.
Artık uyku ile uyanıklık arasındaki şuur halinin içindesi¬niz. Her "Gevşiyorum..." diye düşündüğünüz an, vücudunuz, beyniniz, tüm benliğiniz gevşemeye hızla devam edecek...

ertesi gün bile spermler geri akabiliyor canım zaten hamile kalmak için sadece bir damlası bile yetiyor
o şekildede hamile kalınır tabiki ben dışarıdan hamile kaldım tabi ben düşük yaptım bebeğim yok
ama ilk önce bu iişi tamamen çözmelisin

yarısını alıyorsan ne güzel işte bak çok az kalmışş o duruma geldiğinde bekleyin ve sen sürekli nefes alıp ver ve ıkın içine alacak hepsini zamanla emin ol
hepsini aldıktan sora sıkıntında olmıcak hiç kasmamaya falan başlıcan

inşallah canım çok sabırsızlanıyorum,burda başaranları görünce bende bir an önce başarmak istoyrum.. bakalım inanıyorum başaracğıma çoğu gitti azı aldı

aynılarını bizde düşündük ama malesef fayda etmiyr

olacak illaki yeterki egzersizlerini yap

noldu egzersizleri yaptınmı canım

Dün gece uyuyakalmışım jasminin geçirdiğim kötü günler sonrası uykusuz kalmıştım bir de yemek derdi falan filan yorgundum çok fazla elimden geleni yapacağım merak etme :) söz

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkes memnun kaldığı kayganlaştırıcıyı yazarmıııııııı markasıyla birlikteeeee kimler ne kayganlaştırıcı kullanıooo....ben uni bby vazelini kullanıodum artı ultrason jeliniiii ama uni bby vazelin kalmamış aldım yerdeeeeeeeeeeeeeeeeee ne yapcam ben şimdiiiiiii bayağı kayganlaştırıoduuu:53::53::53::53::53::53:

aynııı bennnn bende bunu çok merak ediorum..eşim bana dedi p...s kucuk olanlar zaten bu tür ilişkiye girio bizimde oldu sayılır işteee dio...bende yarsına alıorum boşaldı 1 keresindeeee yataktan kaldırmadı beni ertesi günnn kalktımda geldiiii sprem bende bunu merak ediom kıslarrr jasmin cvp lamış yenen arkadaşlar sizdede mi oluooo ertesi gün sperm çıkıomuuuuu:53::53::53::53::53:...

evet yarısı olunca geriside gelir zaten olmuş sayılır artık oda olacak inşallah

bir kısmı çıkabiliyor geri canım yani çok boşalma olduğu zaman çıkıyor bir kısmı benm hamile kaldığım zamanda çıkmıştı ertesi gün ama bir miktar yani hepsi değildir. zaten bir damlası yetiyormuş hamile kalmak için

inşallah canım çok sabırsızlanıyorum,burda başaranları görünce bende bir an önce başarmak istoyrum.. bakalım inanıyorum başaracğıma çoğu gitti azı aldı

tabiki çok az kalmış artıkk sende başarcan Allahın izni ile.

dualarımdasınız hepiniz dünde yasin okudum ve hepinize dua ettim inşallah başarır ve çok güzel sağlıklı bebişleriniz olur :16::16:

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkes memnun kaldığı kayganlaştırıcıyı yazarmıııııııı markasıyla birlikteeeee kimler ne kayganlaştırıcı kullanıooo....ben uni bby vazelini kullanıodum artı ultrason jeliniiii ama uni bby vazelin kalmamış aldım yerdeeeeeeeeeeeeeeeeee ne yapcam ben şimdiiiiiii bayağı kayganlaştırıoduuu:53::53::53::53::53::53:

benim arkadaşım bebek yağıyla başardı bu işi.

valla ben de öle gördüm:) sen nasıl çözdn mü problemi canım

canım bende doktora psikiyatriye hipnoza gittim heryere gittim ama olmadı en sonunda buraya geldim ve arkadaşların desteği ile öğrettikleri ile bir ayda yendim bu parmak egzersizleri ile hergün düzenli yaptım. bir haftada yenen bile oluyor burada.
herşey kendinde başlıyor kafaya bunu yapacağına inandırarak
ve buradaki motive ile de çok destek oluyor ilerlemene takıldığında yardımcı oluyorlar ben takılınca hemen bırakırdım ama Allah razı olsun arkadaşlar hep bi çare devam ettirdiler. öle kurtuldum çok şüüküür . inşallah bu sorunu yaşayan kimse kalmaz :70::70:

Dün gece uyuyakalmışım jasminin geçirdiğim kötü günler sonrası uykusuz kalmıştım bir de yemek derdi falan filan yorgundum çok fazla elimden geleni yapacağım merak etme :) söz

tamam canımm :16: bazen yoğun oluyoruz haklısın sizede hak veriyorum çalışıyorsunuz yoğun oluyorsunuz elinden geleni yapacağına inanıyorumm
ve çok dua ediyorum sanada inşallah tez zamanda çözeceksin bu sorunu..
akşamları yatmadan yapmaya çalışırsın inan hep kendinide rahat hissedersin çünkü sürekli bu stresi yaşıyorsun acaba olacakmı ilerlicemmi bende başaracammı die ..
ama olacak o günlerde gelecek yeterki işin ucunu bırakmayın :16::16::16:

kaynanamlarrrr 20 sinde gitmeyi düşünüorlarmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş artık yenmek istiorummmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:

canım bende doktora psikiyatriye hipnoza gittim heryere gittim ama olmadı en sonunda buraya geldim ve arkadaşların desteği ile öğrettikleri ile bir ayda yendim bu parmak egzersizleri ile hergün düzenli yaptım. bir haftada yenen bile oluyor burada.
herşey kendinde başlıyor kafaya bunu yapacağına inandırarak
ve buradaki motive ile de çok destek oluyor ilerlemene takıldığında yardımcı oluyorlar ben takılınca hemen bırakırdım ama Allah razı olsun arkadaşlar hep bi çare devam ettirdiler. öle kurtuldum çok şüüküür . inşallah bu sorunu yaşayan kimse kalmaz :70::70:

tamam canımm :16: bazen yoğun oluyoruz haklısın sizede hak veriyorum çalışıyorsunuz yoğun oluyorsunuz elinden geleni yapacağına inanıyorumm
akşamları yatmadan yapmaya çalışırsın inan hep kendinide rahat hissedersin çünkü sürekli bu stresi yaşıyorsun acaba olacakmı ilerlicemmi bende başaracammı die ..

ne güsel yenmişsin kendi kendine. zaten bence bu sorun kendi kendine aşılacak bi sorun. doktora gidince insan daha gerilir bence. bu sorunu yaşayan o kadar çok arkadaşım var ki şaşırıyorum yani. inşallah herkes problemini çözer en kısa zamanda.

[/QUOTE]

:))))) tamam sen arkamda olduğun sürece oldu bil.

Back
X