• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynayla bakıyorum yaparken iki taraflı aynalardan aldım bi tarafı kocaman gösteren ama bikaç günüdür yapamadım. ucunu sokuyorum ama orda tıkandım üstünd ebeklettim çubuğu alışayım die biraz önceden bakmaya korkuyodum, şimdi bunu yapabiliyorum çok şükür.
bazen kendi kendime bunları hiç denemeden eşimle denesem zorlasam acaba olurmu diyorum??
sizce böyle şansım olur mu

:9::9::9::9:

cnm vazelin mantar yapar su bazlı kayganlasıtırıcları tavsiye ediyoruz ultarson jeli zararsız ve ucuz . egz. yaparken p... denemesi yapma cnm dr. tavsiye etmiyor egz. yapdınmı hiç cnm

cnm o halde hemen ayna alıp vajini inceliyorsun delik nerde ıkınınca açılıyo onu gör okey sonraki aşamalarıda sölücez ama bizi dinlersen çok kısa zmaanda çözersin buarada forumu oku yenen ark. görünce cesaret gelecek cnmcm

ıkınınca açılmıyor işte, iki parmağı yapmama rağmen ıkınınca açılmıyor heralde ıkınmayı bilmiyorum

sen parmağını girişe yerletşri sonra ıkın giriyo zaten parmak

ya tam aksine ben nefesimi tutuyorum bişey hissetmemek için nefes verip ıkınınca daha zor giriyor öğle ama cidden, yanlış bişeyler yaptığım kesin ama nasıl rahat hissedersen öyle denilince ben nefes almadan daha rahat yapıyorum sonuçta giriyor yani

ıkınınca açılmıyor işte, iki parmağı yapmama rağmen ıkınınca açılmıyor heralde ıkınmayı bilmiyorum

canım o anda nefes egzersizi yap hiç bi şekilde rahat edemiyorsanda vaji etrafında gezin bir süre sonra hafiften uyarılıyorsun ve vaji kendiliğinden açılıyor deneye deneye kolayını bulacaksın mutlaka çünkü herkes aynı şekilde ilerleyemiyor kimisi ıkınıp rahat oluyo kimisi aynada gördükçe açılıyor kimisi nefesle senin vajininde mutlaka zayıf bi noktası var onuda deneye deneye bulacaksın bebişim ben ilk zamanlar nefesi yapamıyodum ıkınmayı yapamıyodum kendimi saman kafa hissediyodum ama sonra bi baktım ben oralarda gezinince daha rahat ilerliyorum bunun üzerine gittim tabi zamanla ıkınmayı nefesi hepsini öğreniyosun olucak yawrum gayet iyi gidiyosun :nazar:

ilk araba kullanmaya başladığımda devamlı dikiz aynasına bakmamı söylemişti hocam ama ben sadece yola bakabiliyordum ALLAHA EMANET kullandım zamanla alıştım, bi süre böyle devam ederim nasılsa zamanla alışır inşallah ozaman erken gelir

püffffffffffffffffff canımı istetdiniz ......beaaaaaaaaaaaaaa şimcik kim yapçekkkkkk bana kahveeee.....

[URL=http://img576.imageshack.us/i/imagescajfn9a2.jpg/][/URL]

kıyamam ben hemşoma gönderdim bacım birazdan gelir aç kapıyı
:9::9:

kııııısssss hemde pzt kadar yanlısımmmmmm.....viraneyimmmmm..yarın kendimi alışverişe vurcammm..
:1::1::1::1::1::1:

oo senin işin daha kötüymüş yaw olsun canm bizi alışveriş paklar zaten herşeyi unutuverirsin valla:8:

canım o anda nefes egzersizi yap hiç bi şekilde rahat edemiyorsanda vaji etrafında gezin bir süre sonra hafiften uyarılıyorsun ve vaji kendiliğinden açılıyor deneye deneye kolayını bulacaksın mutlaka çünkü herkes aynı şekilde ilerleyemiyor kimisi ıkınıp rahat oluyo kimisi aynada gördükçe açılıyor kimisi nefesle senin vajininde mutlaka zayıf bi noktası var onuda deneye deneye bulacaksın bebişim ben ilk zamanlar nefesi yapamıyodum ıkınmayı yapamıyodum kendimi saman kafa hissediyodum ama sonra bi baktım ben oralarda gezinince daha rahat ilerliyorum bunun üzerine gittim tabi zamanla ıkınmayı nefesi hepsini öğreniyosun olucak yawrum gayet iyi gidiyosun :nazar:

ya ben kaç gündür egzersiz yapamıyorum kolum kanadım kalmaz oldu çok halsizim, vajiyi dinliyorum sıkışmış gibi yani kendini büzmüş gibi kuruluk var sil baştana dönmem inşallah çok üzülürüm valla

hmmmmm nefis görünüyo kokusu buraya kadar geldi:66:len bütün kocasızlar buraya mı toplandı bu akşam:9:sen,midye,sempati kocişleriniz nerde?

afiyet şeker olsunnnn bebişimmmm :69: benimki işte sorun çıkmış pclerde onlarla uğraşıyo
:52:

püffffffffffffffffff canımı istetdiniz ......beaaaaaaaaaaaaaa şimcik kim yapçekkkkkk bana kahveeee.....

benim bildiiiim taze gelinler kave yapar yawww sen ne tembel bi gelinsinnnn senin yapıp bize ikram etmen lazımdı yarın akşam senden kaveler ona göre :29:

ilk araba kullanmaya başladığımda devamlı dikiz aynasına bakmamı söylemişti hocam ama ben sadece yola bakabiliyordum ALLAHA EMANET kullandım zamanla alıştım, bi süre böyle devam ederim nasılsa zamanla alışır inşallah ozaman erken gelir

heh işte yawrum aynen onun gibi ilk zamanlar araba seni kontrol ediyo gibi ama sonra sonra sen ona hakim oluyosun kontrol sana geçiyo vajide öyle bebişimmmm kesinlikle :9:

heh işte yawrum aynen onun gibi ilk zamanlar araba seni kontrol ediyo gibi ama sonra sonra sen ona hakim oluyosun kontrol sana geçiyo vajide öyle bebişimmmm kesinlikle :9:
[/QUOTE]

ama arada motor bozuluyo galiba benim bozuldu sanırım:43:

ama arada motor bozuluyo galiba benim bozuldu sanırım:43:[/QUOTE]

kız niye bozulsun durup dururken motor aaaaaa bence senin morelin bozumuş :32:

afiyet şeker olsunnnn bebişimmmm :69: Benimki işte sorun çıkmış pclerde onlarla uğraşıyo
:52:

benim bildiiiim taze gelinler kave yapar yawww sen ne tembel bi gelinsinnnn senin yapıp bize ikram etmen lazımdı yarın akşam senden kaveler ona göre :29:

bebişim depresif bi haldemisin bu aralar ???

yooook çok hastayım ya sorma, eşimde diyo ya şu masumluğa bak sen herzaman hasta olsana diyo, arkadaşlarım bana cadı der hiç alışık değiliz dilek lütfen kendine gel diyorlar hastayım hastayım hastayım ben:43::43::43:

Back
X