• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar eskileri okuyorum karışık karışık yazıldığı için bir kişinin başarı öyküsünü takip etmek pek mümkün olmuyo, yenipte hala buraya devam eden arkadaşlar bize yeniden kaç ayda nasıl egzersiz yaparak başardıklarını yazabilirmi bence hepimize cesaret olur, çünkü kimi zaman moral bozup yarım bırakıyoruz, kimi zaman başka başka sebepler çıkıp dengemiz bozuluyo vazgeçiyoruz, birebir diyaloğlar çok faydalı evet ama ben bu başarı hikayelerininde bize gaz vereceğini düşünüyorum, hatta venüs bunlarıda toparlayıp arada yayınlayabilir bak yeni bi iş çıkardım ona:)

doğru söylüyosun tatlım,hepimiizn başarısında önemli yeri var elbette başaranların hikayelerinin.ilk ben paylaşayım o halde arkadaşlarda devamını getirir.

ben 6 ay sonunda 1 ay egzersiz yaparak yendim.ilk yaptığım vajiye aynayla bakmak oldu herkes gibi banada çok itici gelmişti ve ben deliği bulamamıştım ilk sefer:17::17:sonra buldum tabi bu defada gördüğüme pişman oldum çünkü küçücük bir delikti ve benim beynimdeki burdan bişe geçmez uydurmasını destekliyordu..bu arada bu siteden önce terapiste gitmiştim ikinci seansta parmak egzersizi verince bırakmıştım..malesef buraya geldiğimdede karşılaştım parmak egzersizi ile...baktım işin özü egzersiz kurtuluş burdan geçiyor..sonra burda herkes ben gibi ve buna rağmen egzersiz yapabiliyo..okudum okudum ve okudukça cesaret aldım..tabi sadece okumak biryere kadar götürüyodu insanı derdimi yazdım saolsun arkadaşlar yetişti imdadıma ne yapmam ve nasıl yapmam gerektiği konusunda telkinler verdiler..ilk parmak deneyimim orta parmakla oldu.ucu değse kasılma panik ..sonra devam ettim üzerine gitim ve ilk boğum oldu sonunda:))sonra ikinci boğum için terler döktüm olmadı ağladım sızlandım herkes yapar ama ben yapamam dedimm..ama oda oldu..onunla cesaretim arttı çünkü artık ne yapacağımı ne yöne ittirceğimi biliyordumm.dar bir alan vardı ondan sonrası koca bir boşluk.zamanla o dar sandığım yerin kasmamdan ibaret olduğunu anladım tabii.sonra egzersizleri sırası ile işaret parmağı,iki parmak,eş parmağı,mum ve en son p... boyutunda aparatla bitirdim bu işi.özetlemek çok daha l-kolay geliyor insana ama egzersiz yaparken yazdıklarımı bulsam onlarıda eklerdim buraya.başlarda hiçte kolay olmuyor ama bir başlayıp ilkini yaptığın zamanda artık sen bile kendini durduramıyosunn.

işte böle şekerlerr:71::71::71:

Son düzenleme:
selam kızlar.benimde 11 martta doktor ulusoydan randevum var.giden kişilerlede konuşuyorum doktor beyin uyguladığı tedavi yönetimini biliyorum ama son zamanlarda kafam çok karıştı.orda yenenlerde zorluk çekiyomuş hemen 1,5 günün sonunda normale dönmüyomuş zaten eve gidincede 10 gün adet öncesi 10 gün adet sonra aparatla çalışılıyomuş.bunu doktor kendisi söyledi.çok saçma geldi hem hallediyoruz hem neden gidince aparatla çalışıyoruz.5000 lirayı 1,5 günde hallettiği için vericez uğraşmamak için yani ama zorlanma acı oluyosa ben zaten yaşıyorum onları.zaten p...le deniyoruz bilmiyorum giden herkes zorlanmışmıdır ama tedavisi fiyatı kadar abartılıcak mucizevi bişey değil sanırım.başka doktor önerisi olan varsa yazarsa çok sevinirim...herkese hayırlı kandiller...

yani 21,5 gündemi halloluyor, nill87 sen hala buradamısın umarım yazımı okursun giden herkes %100 sonuç alıyormumuymuş bu konuda bilgin varmı, giden arkadaşların başarmışlarmı

selam kızlar.benimde 11 martta doktor ulusoydan randevum var.giden kişilerlede konuşuyorum doktor beyin uyguladığı tedavi yönetimini biliyorum ama son zamanlarda kafam çok karıştı.orda yenenlerde zorluk çekiyomuş hemen 1,5 günün sonunda normale dönmüyomuş zaten eve gidincede 10 gün adet öncesi 10 gün adet sonra aparatla çalışılıyomuş.bunu doktor kendisi söyledi.çok saçma geldi hem hallediyoruz hem neden gidince aparatla çalışıyoruz.5000 lirayı 1,5 günde hallettiği için vericez uğraşmamak için yani ama zorlanma acı oluyosa ben zaten yaşıyorum onları.zaten p...le deniyoruz bilmiyorum giden herkes zorlanmışmıdır ama tedavisi fiyatı kadar abartılıcak mucizevi bişey değil sanırım.başka doktor önerisi olan varsa yazarsa çok sevinirim...herkese hayırlı kandiller...

[ı]doğru söylüyosun tatlım,hepimiizn başarısında önemli yeri var elbette başaranların hikayelerinin.ilk ben paylaşayım o halde arkadaşlarda devamını getirir.

Ben 6 ay sonunda 1 ay egzersiz yaparak yendim.ilk yaptığım vajiye aynayla bakmak oldu herkes gibi banada çok itici gelmişti ve ben deliği bulamamıştım ilk sefer:17::17:sonra buldum tabi bu defada gördüğüme pişman oldum çünkü küçücük bir delikti ve benim beynimdeki burdan bişe geçmez uydurmasını destekliyordu..bu arada bu siteden önce terapiste gitmiştim ikinci seansta parmak egzersizi verince bırakmıştım..malesef buraya geldiğimdede karşılaştım parmak egzersizi ile...baktım işin özü egzersiz kurtuluş burdan geçiyor..sonra burda herkes ben gibi ve buna rağmen egzersiz yapabiliyo..okudum okudum ve okudukça cesaret aldım..tabi sadece okumak biryere kadar götürüyodu insanı derdimi yazdım saolsun arkadaşlar yetişti imdadıma ne yapmam ve nasıl yapmam gerektiği konusunda telkinler verdiler..ilk parmak deneyimim orta parmakla oldu.ucu değse kasılma panik ..sonra devam ettim üzerine gitim ve ilk boğum oldu sonunda:))sonra ikinci boğum için terler döktüm olmadı ağladım sızlandım herkes yapar ama ben yapamam dedimm..ama oda oldu..onunla cesaretim arttı çünkü artık ne yapacağımı ne yöne ittirceğimi biliyordumm.dar bir alan vardı ondan sonrası koca bir boşluk.zamanla o dar sandığım yerin kasmamdan ibaret olduğunu anladım tabii.sonra egzersizleri sırası ile işaret parmağı,iki parmak,eş parmağı,mum ve en son p... Boyutunda aparatla bitirdim bu işi.özetlemek çok daha l-kolay geliyor insana ama egzersiz yaparken yazdıklarımı bulsam onlarıda eklerdim buraya.başlarda hiçte kolay olmuyor ama bir başlayıp ilkini yaptığın zamanda artık sen bile kendini durduramıyosunn.

Işte böle şekerlerr:71::71::71:[/ı]
peki o penis boyutundaki aparat dilatör dediğiniz şey dimi, şimdi ben kesinlikle kendi parmağımla yapamadım ama eşimin iki parmağını alıyorum, ama egzersizlerimi iki gün üst üste yapıyorum ondan sonraki üç günde mutlaka aksilikle çıkıyo,buna bahane diyebilirsin ama cidden mesela eşim bir haftadır gripti son üç gündürde ben yatıyorum ettimi sana 10 gün, vesselam egzersizleri devamlı yapsamda penis denemeye çok korkuyorum çok itici geliyor yahu

peki o penis boyutundaki aparat dilatör dediğiniz şey dimi, şimdi ben kesinlikle kendi parmağımla yapamadım ama eşimin iki parmağını alıyorum, ama egzersizlerimi iki gün üst üste yapıyorum ondan sonraki üç günde mutlaka aksilikle çıkıyo,buna bahane diyebilirsin ama cidden mesela eşim bir haftadır gripti son üç gündürde ben yatıyorum ettimi sana 10 gün, vesselam egzersizleri devamlı yapsamda penis denemeye çok korkuyorum çok itici geliyor yahu

tatlım ben niye p.. boyutuna kadar getirdim işi sanıyosun p... ödüm kopuyorduu..o olursa offf neler olurdu kimbilir diye düşünüyodummm.artık en sonn yapacak tek şey olduğunu söledi arkadaşlar oda p.. boyutunda aparat ile denemekti.eyvah dedimm ama eğer gerçekten kurtulmak istiyorsam başkada çarem yoktu hem diğerleri olmuştu buda olacaktı elbett.denedim olduu ikncisini egzersizi p... denemsinden önce yaptım sonra p... geçtim ve mutlu sonn..p... olunca beynimdeki felaket senaryolarıda dibi boyladı tabii.acı yok kırmızı yokk hatta tamamen aldığımda hissetmedim bile p...içerdemi diyee.
tatlım olabilri tabi aksilikler hayat devam ediyor sonuçtaa sen aralardan sonra yaptığın egzersizi yap önce sonra yeni egzersize geçç ve p.. hiç korkma :34::34:

inşallah canım. başa dönmekten korkuyorum sadece.daha yeni başladım ya egzersize şaşkınım sankii :)

tatlım bizimde korkumuzdu hep başa dönersem ya yapamzsam diye ama yok tatlım birkere yaptınmı geriye gitmiyosun aksine ileri gidiyosun.ama bak arada takılabilrisin yaptığını yapamayabilrisn bu tamamen pskolojinle alakalı o an mutlaka bişeye takmşındır .sonra denediğinde olduğunda anlıyosun onuda.o yüzden bu konuda hiç endişen olmasın.bu saatten sonra sen ileri gideceksin tatlım:34:

[ı]tatlım ben niye p.. Boyutuna kadar getirdim işi sanıyosun p... ödüm kopuyorduu..o olursa offf neler olurdu kimbilir diye düşünüyodummm.artık en sonn yapacak tek şey olduğunu söledi arkadaşlar oda p.. Boyutunda aparat ile denemekti.eyvah dedimm ama eğer gerçekten kurtulmak istiyorsam başkada çarem yoktu hem diğerleri olmuştu buda olacaktı elbett.denedim olduu ikncisini egzersizi p... Denemsinden önce yaptım sonra p... Geçtim ve mutlu sonn..p... Olunca beynimdeki felaket senaryolarıda dibi boyladı tabii.acı yok kırmızı yokk hatta tamamen aldığımda hissetmedim bile p...içerdemi diyee.
Tatlım olabilri tabi aksilikler hayat devam ediyor sonuçtaa sen aralardan sonra yaptığın egzersizi yap önce sonra yeni egzersize geçç ve p.. Hiç korkma :34::34:[/ı]

ya aslında başlayınca sonu geliyor yinede bizim azmimize bağlı herşey, ben aylarca parmaktan çok korktum doktor bunu yapacaksın dediğinde dokuz köye bağırtım gitti " ölürümde yapamam" diyordum aradan 3-4 ay geçti ben bir gece yarım saatte bir parmağı içime aldım ama ilk alışım çok komikti, okadar sızladıki bacağım popom felç oldum sandım, eşimin parmağı tabi bu parmak, çocuğun parmağı zonkladı içinde kaldı ben korkudan kıpırdatma dedikçe kıpkırmızı oldu 10 dakika içinde kalmıştı, sonra yeniden denedik ve çok kolay girdi acımadı, ama egzersizler aksayınca şevkim kırıldı hele hasta oldum şimdi en kolay yol ne ise yapmak istiyorum haydar dümene bisürü para döktüm yeni bi doktora gitme planları yapmıyo değilim açıkçası

ya aslında başlayınca sonu geliyor yinede bizim azmimize bağlı herşey, ben aylarca parmaktan çok korktum doktor bunu yapacaksın dediğinde dokuz köye bağırtım gitti " ölürümde yapamam" diyordum aradan 3-4 ay geçti ben bir gece yarım saatte bir parmağı içime aldım ama ilk alışım çok komikti, okadar sızladıki bacağım popom felç oldum sandım, eşimin parmağı tabi bu parmak, çocuğun parmağı zonkladı içinde kaldı ben korkudan kıpırdatma dedikçe kıpkırmızı oldu 10 dakika içinde kalmıştı, sonra yeniden denedik ve çok kolay girdi acımadı, ama egzersizler aksayınca şevkim kırıldı hele hasta oldum şimdi en kolay yol ne ise yapmak istiyorum haydar dümene bisürü para döktüm yeni bi doktora gitme planları yapmıyo değilim açıkçası

tatlım bence asıl hatayı bunca yol almışken işin ucunu bırakıp doktor aramakla yapıyosun.sen en zor olanı yapmışın kolay kısmı için doktora gidecek ona kendi yaptığın başarı için para ödeyeceksinn..biraz azimm ve zamanla bitirecekken bu işii yanlış yapıyosun derim şahsi fikrim tabi katılmama lüksün elbette var..ne kaldı ki geriye yapamyacağın kendi parmağın eş parmağınn olmuşşş.birazdaha yapacaksınn en baştan değil kaldığın yerden ki bu çok daha kolay olacak...seni tutan böle gereksiz bir yola iten tek sebep beyninin hala sana hükmediyor olmasıı.aldırma tatlım ona yaptığını yappp çözüm sadece sensin ve bunun farkındasınn..genede doktor dersen senin bileceğin işşş...

[ı]tatlım bence asıl hatayı bunca yol almışken işin ucunu bırakıp doktor aramakla yapıyosun.sen en zor olanı yapmışın kolay kısmı için doktora gidecek ona kendi yaptığın başarı için para ödeyeceksinn..biraz azimm ve zamanla bitirecekken bu işii yanlış yapıyosun derim şahsi fikrim tabi katılmama lüksün elbette var..ne kaldı ki geriye yapamyacağın kendi parmağın eş parmağınn olmuşşş.birazdaha yapacaksınn en baştan değil kaldığın yerden ki bu çok daha kolay olacak...seni tutan böle gereksiz bir yola iten tek sebep beyninin hala sana hükmediyor olmasıı.aldırma tatlım ona yaptığını yappp çözüm sadece sensin ve bunun farkındasınn..genede doktor dersen senin bileceğin işşş...[/ı]

ya çok haklısın ama hep bir bahane çıkıyor egzersizlerde, doğru konuşmak gerekirse okadar parayı verirsem sıkıntısına daha kolay katlanırım gibi geliyor, beni biraz itmek lazım, tek korkum oraya gidincede sonuçsuz geri dönmek ben diğer doktora tamam çözüldü ya diyerek gitmiştim, masada tecavüze uğrar gibi vibratör yiyince taksimin ortasında eşime sarılıp hüngür hüngür ağlamıştım herşeyin hayırlısı artık bakalım

ya çok haklısın ama hep bir bahane çıkıyor egzersizlerde, doğru konuşmak gerekirse okadar parayı verirsem sıkıntısına daha kolay katlanırım gibi geliyor, beni biraz itmek lazım, tek korkum oraya gidincede sonuçsuz geri dönmek ben diğer doktora tamam çözüldü ya diyerek gitmiştim, masada tecavüze uğrar gibi vibratör yiyince taksimin ortasında eşime sarılıp hüngür hüngür ağlamıştım herşeyin hayırlısı artık bakalım

kimse varmi orda cok dertliyim 1den cikarsam sasirmayin esim gelebilir

kızlar günaydın,

dün akşam eşim p.. denemesi yapmak istedi.ben de ona, henüz o kadar genişlemediğini,birden o aşamaya geçemeyeceğimizi anlattım.o da "sorun değil,olmazsa da daha önceki gibi devam ederiz" dedi.neyse p.. denemesi yaptık.tabiki olmadı :1: ama o sorun değil..zaten şimdilik parmak aşamasındayım da..başka bi sorun var.ben egzersizlere başlamadan önce,şubat ayında p...almaya uğraşırken,p..kafası içerideyken eşim içime boşalmıştı ve ben nolur nolmaz diye norlevo içmiştim ertesi sabah.dünki denememizde de eşim yine git gellerden sonra boşaldı fakat ben tekrar norlevo içmedim :44: içmek de istemiyorum çünkü 2 ay üst üste içmek doğru değil diye düşünüyorum.sonuçta hormon içeriyorlar ve üst üste içmek de etkisini azaltacaktır zaten.ama bi yandan da ya hamilelik olursa diye korkuyorum.ben o kadar şanssızımdır ki daha vajiyi yenemeden hamile kalmayı da başarırım kesin :( napacağıma karar veremedim sizin de fikrinizi almak istedim :25:

tatlım bizimde korkumuzdu hep başa dönersem ya yapamzsam diye ama yok tatlım birkere yaptınmı geriye gitmiyosun aksine ileri gidiyosun.ama bak arada takılabilrisin yaptığını yapamayabilrisn bu tamamen pskolojinle alakalı o an mutlaka bişeye takmşındır .sonra denediğinde olduğunda anlıyosun onuda.o yüzden bu konuda hiç endişen olmasın.bu saatten sonra sen ileri gideceksin tatlım:34:

:66::66::66::66::66::66:

sağol cnmm :69:
hala doğru yere mi yaptım die düşünüyorumm..
nie bu kadar kendime güvenemiyorum bu konuda bilmiyorum..
canım dogru yerdir merak etme sonucta aynayla bakıp yapmışsın tebrik ederim cnm seni azmin için bir kere başladınmı gerisi geliyor merak etme tatllm egz. düzenli yap eger zorlanmıyorsan muma geçebilirsin tatlım zorlanmadan yapıyorsanız tavsiyem oyalanmadan bir sonraki kalınlıga geçin cnm araya bişeyler girmeden kısa sürede çözmek için burcucum seni azimli görüyorum kısa zamanda olacak bu iş.:71::71::71::71:
merhaba arkadaşlar ben geldim:54: nasılsınız bakalım topiğe giremeyince bayağı birikmiş biraz olsun okuyabildim geçmişi umarım herkes iyidir ben uzun zamandır giremiyorum en son gözüm rahatsızlanınca ara vermiştim ben ilçede yaşıyorum burda dr. olmadığı için ile gittim kontrole gidincede biraz annemlerde kaldım gelince işti güçtü derken bitürlü fırsat bulup giremedim bugünde çalışıyorum buralarda olucam venüs beni tembeller listesine geçirmiş:5::5::5:e haklı tabi ama bikerem bende bu hırsla burda bulamamıştım hazır gitmişken ultrason jeli aldım hemde hızımı alamayıp 2 kutu birden artık elimde kalırsa bende venüs gibi kontrole giderken doktora yanımda götürcem:66::60:ama tabikide bu zaman zarfında tekrardan regl oldum bişey yapamadım pzt. bitiyo egzersize başlayacağım kulak çubuğundan ama olsun bi bakarsınız penis te olmuş:10::10:
başla canım başla bu hastalık zaten erteleme hastalıgı bende ertelemekten 3.5 yılımı boşa geçridim ama 2 ay oldu yeneli bunun için mi dedim sanki yeniden doğmuş gibiyim ne olur sizde mücadele edin azmedin egz. başlayın çünkü çaba göstermeden kendiliğinden mücize olmuyor boşuna vakit kaybetmeyin.
3 sene olacak nisanda.kocam bana tapıyor ve eskiden sorun etmiyordu ev arkadaşım benim diyordu..ama tipik artık çocuk istiyoruz ve bizim için sorun olmaya başladı...gerçekten bir gün bende yendim diyebilecekmiyim???

canım yukarıdada yazdıgım gibi ertelemeyin bende 3.5 yılımı boşa geçirdim bende bebek özlemiyle tak edince aklım başıma geldi ne olur erteleme foruma sık sık gir ve egz. yap bizler hep burdayız bütün ark. yardımcı olmaya çalışıyoruz lütfen bizi dinleyin egz. düzenli yapın ve kurtulun.

kelebekcimm çok sağol canımmm..dün akşamı gördüm ya artık ilerisi de gelicekk.. bi kaç gün daha çubukla yapim diyorum alışmak için. eskiden aynaydan bakamazdım bile şimdi inceliyorumm:)
akşam olsun denicem yine gündüz kendime ödül verdim gezmeye gidicez havada güzelll :)

sizin sayenizde hepp.. umutsuz vakaydım biliyosunuz aylarca başlamadım hiiççç. çok şüğkür atlatıcam bende

Herkese Günaydın nasılsınız ? Çok şükür ben iyiyim akşam boş durmadım hemen egzersiz yapmaya başladım önce 1 tane kulak çöpünü zorda olsa sokabildim içinde hareketler yaptım, git geller yaptım, daha sonra çıkarıp tekrar soktum :) daha daha sonra 2 tane kulak çöpünü yaşasın sokabildim yeni içinde hareketler yaptım git geller yaptım çıkarırken bir canım yandı bir daha deneyemedim hiç yapamayan için bunlar güzel gelişmeler değil mi ? çok şükür bu akşam 2 tane kulak çöpü ve mumla deneyeceğim rabbim nasip ederse :)
aferin cnm sana tebrik ederim böyle zimli ol herzaman kafana bişey takma litfen burada cıkarırken acımasının sebebi kendini kasmış olmndan kaynaklnaıyor cnmcm çıkarırkende yavaş ol ıkın yine öle çek çıkar:8::8::8:güzel haberilerini bekliyoruz cnmcm
selam arkadaşlar.... ben ayna egzersizi aşamadasındayım..... 10.03.2011 perşembe günü ilke kez baktım iyice açtım dudakları ve küçük dudakları gördüm orası popoya doğru oval bi şekilde uzanıyor içerisi karanlık :1: biraz rahatladım bi 7-8 kez falan bakmışımdır.... ilk başta zor oldu bakmam ama sonra alıştıkça baktım sürekli.... ikinci bakmamdan sonra tekrar açtım orayı zarı göreyim dedim ama göremedim :44: içerde et gibi bişiyler vardı.. küçük dudakları ellemeye çalıştım çok hassastı... hemen elime geldi.... tuaf oldum ama bakmak bile çok önemli id benim için.... eşimlede konuştum parmak egz. yaptığımda kan gelmezmiş dedim o da sen bunu yen gerisi önemli değil dedi... mutluyum azimliyim sizleri seviyorummmm.... kendimi çok yalnız hissediyordum ki burayı buldum..... hertkesten Allah razı olsun.... burada yazılan bir kelime bile benim için çok önemli..... yalnız kızlar çok kuduruyonuz heeee okumam günlerimi alıyo :1::1::1:
aferin tatlım snaa yeterince bakmışsın şimdi kulak çöpünü streçle ve jel sür onunla hemen egz. başla vakit kaybetme tatlım.
günaydın kıslarrrrrrrr:3::3::3::3: yaw pandomm gittiğinden beri hiç gelmedi deilmiiiii gelemedi demekki ne yaptı acaba merak ettim onuuuuu:53:
ıvettt pandocumu ösledik cabuk gel tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmm :43::43::43::43:inşallah yenmiş olarak gelecek içime dogdu
günaydıııııııın canlarım şuan hem regl sancısından kıvanıyorum hemde geçmişi okumaya çalışıyorum. regl sancısı içinde bi çözümünüz var mı kızlarr:78::78::78:
cnm majezik iç çikolata,muz ye muck geçmiş olsun.
mrb kızlar.. yoktum bikaç gndür.. çarşamba akşamı kanamam oldu acile gittik :( düşük tehlikesi var dediler iğne yaptılar.. annemde yatıyorum şimdi.. inşallah bişey olmaz dua edin.. bu arada bugün bulantılarımda basladı.. inşallah bişey olmadan atlatırız.. bu arada 5+4 günlüküm :49:
cnm hiç üzülme nazlımda ve benim birçok ark. oldu istirahat ve ilaçla geçiyor yatıp dinlen agır kaldırma temizlik yapma ayakta durma okey allaha emanet ol ...
cnm kendi internet sitesindede ayrıntılı anlatmış.bacaklarını kalçanı kasmamayı nefesini kullanmayı öğretiyomuş ve acısız bir şekilde oluyomuş.tabi bide kendine özel tekniği diyo onu anlatmıyo.erkek doktor olsa gitmek istemezdim ama bayan nasıl olsa bir seansta çözdükten sonra 1 saat dişimi sıkarım utanma duygusunu falan düşünmem kurtulucağımı düşünürüm napiyim.eşle gidiliyo ama seansa girmiyo eş bittikten sonra çağırıp onuda bilgilendiyo.gidersem muhakkak paylaşırım gerçekten tek seansta çözüyosa 2.000 lirayı verebilicek herkes gitsin.ben murat ulusoya gitmeyi düşünüyodum şimdi fikrim değişti.bide arada fiyat olarak çok fark var.
valla cnm ddr. söleyeceği şeyleri zaten biz ssana söylüyoruz nefes allıp vericen ıkınıcan kegel egz.yapıcan bunlar farklı bişey yok yani dünyanın heryerinde aynı bizde agrısız ilişki yaşadıkki bir kişiden daha duymadım ben acı çektigini zaten egz. orayı esnetiyoruz yinede sen bilirsin ama dr. okadar opara vermeye gerek yok yine sende bitiyor cnm herşey.

kızlar günaydın,

dün akşam eşim p.. denemesi yapmak istedi.ben de ona, henüz o kadar genişlemediğini,birden o aşamaya geçemeyeceğimizi anlattım.o da "sorun değil,olmazsa da daha önceki gibi devam ederiz" dedi.neyse p.. denemesi yaptık.tabiki olmadı :1: ama o sorun değil..zaten şimdilik parmak aşamasındayım da..başka bi sorun var.ben egzersizlere başlamadan önce,şubat ayında p...almaya uğraşırken,p..kafası içerideyken eşim içime boşalmıştı ve ben nolur nolmaz diye norlevo içmiştim ertesi sabah.dünki denememizde de eşim yine git gellerden sonra boşaldı fakat ben tekrar norlevo içmedim :44: içmek de istemiyorum çünkü 2 ay üst üste içmek doğru değil diye düşünüyorum.sonuçta hormon içeriyorlar ve üst üste içmek de etkisini azaltacaktır zaten.ama bi yandan da ya hamilelik olursa diye korkuyorum.ben o kadar şanssızımdır ki daha vajiyi yenemeden hamile kalmayı da başarırım kesin :( napacağıma karar veremedim sizin de fikrinizi almak istedim :25:
cnm bozma moralini herşeyin hayırlısı ama vajiliyken ilaçla yda prezaervatifle korunun bu riski almayın yendikten sonrada 3-6 ay arası korunmayı öneriyorlar ilişkiye alışmak için. yumurtlama zamanın diilse ve tam birleşme olmadan hamile kalmak çok zor ihtimal cnmcm şimdi bunu kafana takma ve egzç yap bence .
kelebekcimm çok sağol canımmm..dün akşamı gördüm ya artık ilerisi de gelicekk.. bi kaç gün daha çubukla yapim diyorum alışmak için. eskiden aynaydan bakamazdım bile şimdi inceliyorumm:)
akşam olsun denicem yine gündüz kendime ödül verdim gezmeye gidicez havada güzelll :)

sizin sayenizde hepp.. umutsuz vakaydım biliyosunuz aylarca başlamadım hiiççç. çok şüğkür atlatıcam bende
gez tatlım tabiki başaracaksın egz. yaptıkça kendine güvenin gelecek ama ara verme üstüne düş. tatlım bende şimdi gezmeye çıkıyorum hepiniz Allaha emanet olun bişey sorcak olursnaız özelden de yazın akşama girebilirsem cvplarım öptüm hepinizi ii haftasonları .

Back
X