• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

denedim ama kafam rahatken yapsam sanırım olacak burası hakikaten benim psikoljimi falan bayağı bir düzeltti

canım kesinlikle öyle egzersizlerde psikolojinin nasıl olduğu çok önemli.kafan rahat olmalı moralli ve istekli olmalısınn,sonrası kendiliğinden gelişiyor zatenn.onun içinn yavaş yavaş yap egzersizlerini bir sonraki aparat için rahat yaptığını birkaçkez yapmak diğer egzersizi kolaylaştırıypr sen zaten yapıyosunn ben bilgi olsun diğer arkadaşlara diyede tekrarlayım dedimm..olacak caımm allahın izniyle yaşadığın acı tecrübelrde geride kalacak inşallh.:34::34:

tamamen ticaret tıp etiği falan düşündükleri yok zaten 4000 5000 sanki basit rakamlar bunlar kredi çekecektim vazgeçtim samimi gelmedi açıkcası sende sakın bırakma sende dilatörde varmış ben bulamadım mumla deneyeceğim...

vajinusmus sanırım dr ların en çok işine gelen rahatsızlık,1 aylıkken birine gittim bana 6000-7000 civarı bi rakam söyledi... ağzım açık kalmıştı... sonra 3000 e halledince hiç para harcamamışım gibi geldi bana :27: ucuza kapattık güyaaa:52: :52: devlet hastanelerinde bedavaya bunun tedavisi yapılıyo diye duymuştum... ne kadar doğru bilmiyorum ama araştırmakta fayda var, :54:

vajinusmus sanırım dr ların en çok işine gelen rahatsızlık,1 aylıkken birine gittim bana 6000-7000 civarı bi rakam söyledi... ağzım açık kalmıştı... sonra 3000 e halledince hiç para harcamamışım gibi geldi bana :27: ucuza kapattık güyaaa:52: :52: devlet hastanelerinde bedavaya bunun tedavisi yapılıyo diye duymuştum... ne kadar doğru bilmiyorum ama araştırmakta fayda var, :54:

doğru biliyorsun sanırım devlet hastanelerini bende duydym

egzersiz yapan arkadaşlar her şey sizde bitiyor doktor biraz daha zorlayıcı oluyor ama herşeyi yapan sizsizniz doktora gitsenizde gitmesenizde egzersizi yapacak olan sizsiniz lütfen bu konuda kararlı olun inanın bana korkulacak hiç bir şey yok tabi şu anda benim dediklerim size çok uzak gelior en azından bazılarına ama yenen herkesin dediği tek kelime şu bu kadar basitmiymiş yemin ederim o kadar basit :69: bunu büyüten bizleriz bakın egzersize başlamadan önce egzersiz ne kadar zor geliyordu ama yapınca anlıyosunuzki hiçte sizin sandığınız gibi içerde kıyametler kopmuyor lütfen hepiniz bu işe kafa yorun azmedin hırs yapın inat yapın ama lütfen şu işi halledin kendinize güvenin biz istedikten sonra herşeyi yaparız buna inanın lütfen :84:

ben parmak falan hiçbir şey alamıyordum

hmmmm, seninle konuşup rahatlatma olayına filan da girmemiş sanırım direk dilatörlerden başlamış...yanlış tedavi uygulamış, bunu bilmeli ama suan için tabiki ilk öncelik senin vajiyi yenmen... Allah kolaylık versin canım,inşallah en kısa zamanda kurtulursun...

hmmmm, seninle konuşup rahatlatma olayına filan da girmemiş sanırım direk dilatörlerden başlamış...yanlış tedavi uygulamış, bunu bilmeli ama suan için tabiki ilk öncelik senin vajiyi yenmen... Allah kolaylık versin canım,inşallah en kısa zamanda kurtulursun...

olmak zorunda ama sanırım ilk önce venüstenin dediğini yapıp tedavimi ya bitirmeye zorlarım yada para iadesi alırım çünkü ben kendi naşıma çözdüm sayılır

istanbul da olanlar için cinsel işlev bozukluğu varmış sanırım buradan okumuştum yine ama hangi devlet hastanesi hatırlamıyorum ankara da araştırdım bulamadım....

olmak zorunda ama sanırım ilk önce venüstenin dediğini yapıp tedavimi ya bitirmeye zorlarım yada para iadesi alırım çünkü ben kendi naşıma çözdüm sayılır

walla ankarada olsam beraber giderdik paralamaya :29: hemen yarın ara sakın ama sakın ihmal etme madem o kadar para alıyor çözecek çözmek zorunda hiç vakit kaybetme peşine düş...

egzersiz yapan arkadaşlar her şey sizde bitiyor doktor biraz daha zorlayıcı oluyor ama herşeyi yapan sizsizniz doktora gitsenizde gitmesenizde egzersizi yapacak olan sizsiniz lütfen bu konuda kararlı olun inanın bana korkulacak hiç bir şey yok tabi şu anda benim dediklerim size çok uzak gelior en azından bazılarına ama yenen herkesin dediği tek kelime şu bu kadar basitmiymiş yemin ederim o kadar basit :69: bunu büyüten bizleriz bakın egzersize başlamadan önce egzersiz ne kadar zor geliyordu ama yapınca anlıyosunuzki hiçte sizin sandığınız gibi içerde kıyametler kopmuyor lütfen hepiniz bu işe kafa yorun azmedin hırs yapın inat yapın ama lütfen şu işi halledin kendinize güvenin biz istedikten sonra herşeyi yaparız buna inanın lütfen :84:

çook haklısın sadece 1 kere girmesine izin verince anlıyosunuzki orası puzzle gibi tam birbirine göre yaratılmış,anahtar kilit uyumu gibi:27:acıyacak hiç bi tarafı yok... insanlar bunu zevk almak için yapıyo ama bizim bu çok korumacı beynimize laf anlatmak çok zor... acımıycak,cidden acımıyo yaa valla:30:... buna inanınca hiç bi sorun kalmıyo..

cnm ya bende orda çözdüm ama çokkk şaşırdım ....çok memnun kalmıştımmmm ve hala çok memnunum
...ve hala tele çıkar yardım etmeye çalışır ama şaşkınlıkla okudum yazdıklarını...
çokkkk üsüldümmm...

bencede bırakma bunun peşini,en azından demesinler buraya gelipde başaramayan olmadı filan diye,yapamıyolarsa o garantiyi vermiycekler bu kadar basit...

istanbul da olanlar için cinsel işlev bozukluğu varmış sanırım buradan okumuştum yine ama hangi devlet hastanesi hatırlamıyorum ankara da araştırdım bulamadım....
istanbulda bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde var bu birim ama randevusu çok uzak , geçen hafta randevu için aradım 25 temmuza gün verebileceklerini söyledi ben de ümidi kestim ordan

buradaki terapistlere bakabilrsiniz ben seansı 150 tl ye buradan bi terapiste gittim ama istanbuldayım...

CETAD Eitimini Tamamlam Terapistler

ben de bu listeden bi terapiste gittim. ama sadece bir seans. gerçi kadın iyiyidi, ama ben parmak egzersizi verince soğudum bidaha gitmedim. aslında demişti o da sen çabuk ilerlersin die. o yüzden ilk seansta parmak egzersizine geçiyorum demişti. ama ben erteledim.
sonra anladımki bu olay parmaktan geçiyomuş :) ozaman 1-2 seans daha gitseydim belki halletmiş olucaktım.
neyse hayırlısı napalım :):1:

Back
X