• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:60::60::60: aklıma ne geldi biri bana alttan yediğin ne kadar belli oluoo kıs kilo almışsın demiştiiiiiii :60::60::60:sonra lafı cevirip hormonlar değişiooo oyusden almışsındır demiştiiiii:60::60::60::60: hee deddimm bi bilsen dedim her gece her gece alttannnn tövbe Yarabbimmmm :60::60::60:

canımm alttan parmak yedik ya durmadan demekki neyin açtığı önemli değil önemli olan o deliğin açılmasıııı.vaji safımda ne bilsin hemm neyin girdiğini,açıldımı veriyo kiloyu veriyo kiloyuu:1::1::1::1::1:

onunda ağzının fermuarı yokmuş kuşum

seninde maşallahın varrrr...kaç snedirr alttan yiyosundaaaa böle olmussun dicektim deee neyseee :60::60::60: kıs samimi oldum birisiydiii annemin amcasının geliniydiii yoksaaa nasıl sölesin bana bu lafıı ağzını cart die yırtarımmmmmm:60::60: ...alttan yesem neyseeeee garibimmmm 1.5 senedirr beklioooo :60::60::60:

seninde maşallahın varrrr...kaç snedirr alttan yiyosundaaaa böle olmussun dicektim deee neyseee :60::60::60: kıs samimi oldum birisiydiii annemin amcasının geliniydiii yoksaaa nasıl sölesin bana bu lafıı ağzını cart die yırtarımmmmmm:60::60: ...alttan yesem neyseeeee garibimmmm 1.5 senedirr beklioooo :60::60::60:

özümcüm bu arada avtarına bayıldım tatlım

BAŞARDIMMMMMMM dün ilk defa tamamı oldu gerisi gelicek inşallahhhh:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74:

Tebriklerrr.darısı diğer arkadaşların basına insallAh.

Ozummm hastalandinmi kizzz?başka başaran oldumu?ranaa özlem venus seren sempati esra jasmin kelebek........napiyosunuz minnoslar?pando geldimi umreden?özledim ulen sizi minnoslarrrrr.

bir anne, otobüste para vermemek için 4 yaşındaki kızına tembih ediyor:
- 3 yaşındayım, diyeceksin.
biletçi:
- kaç yaşındasın?
......- 3 yaşında.
- ne zaman 4 yaşında olacaksın?
- otobüsten inince!

beyza'nın tuvalet eğitimi 2.5 yaşındayken başladı ve 6 ayda tamamlandı. bu sırad...a yazlığa gitmişler, eğitim kesintisiz sürmüş. bir gün beyza inat etmiş ve bahçeden eve girmemiş. annesi de kızmış:
- dediğimi yapmıyorsun madem...bi daha bana "anne" deme!! demiş. beyza bir süre bahçede kaldıktan sonra hiç bir şey olmamış gibi eve gelmiş ve:
- "gülçin" sofra hazır mı? diye sormuş
:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Ozummm hastalandinmi kizzz?başka başaran oldumu?ranaa özlem venus seren sempati esra jasmin kelebek........napiyosunuz minnoslar?pando geldimi umreden?özledim ulen sizi minnoslarrrrr.

hastalanmadım gebelik testi aldım yapcammm çişim gelsin biiii......ben başardım demeyi çok isterdim ama maaaleseffffff cicimmmmm:95::95::95::95:

iyiyiz minnoşum sen nasılsın?misafirin geldi mi?pando gelmedi daha ama bence o da başarıp da gelicek:65:

Kızlar şimdi lavobaya gittim kilodumda hafif kan lekesi vardı ama men olmama daha var akşam çok uğraşmıştım egzersiz için acaba bi yerleri mi tahriş ettim :((

olabilir tatlımm benimde ilk zamanlar peçetey geliyordu kenarlarını tahriş etmiştim ben kocişe izin vermiyodum ben deniyordum o yüzden yanlış ittirdiğimden olmuştu sanırım...

az önce kk bakıma girdi dediii........benmi yanlış gördümm ...arkadaşlar oyusden çıktı belkideee bakımdaaaa denildideeee...millet nere gittinizzzzzz

Back
X