- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #46.501
baktınızmııı leynn bnaaa baktınızmııııııısizin gibi seksi donum yok benim bildin nenemim paçalı donuuu
olmamışımmmmmmmm
![]()
kız bukadar bagrınıyosun valla hamişsen ne gülerim heeeeeeeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baktınızmııı leynn bnaaa baktınızmııııııısizin gibi seksi donum yok benim bildin nenemim paçalı donuuu
olmamışımmmmmmmm
![]()
ayyyyyyy bunu okuyunca kaynanam geldi sayfaya sandım
anammm neyse Allahtan kaynananı seviyosun
korusun rabbimmmmm ...: 54:![]()
yerim kısssss seniiii.............![]()
yime beni kuşum biğen benibak alıntı ile cevaplanın üstünde beğen diye yazıyo pembe pembe ordan beğeniceksin
ne begenmesi kız alıntın görünmüyoda
südüklü raziyelerrrrrrr napyenoz gıııııııııııı
kızlar dün baş parmağın ilk boğumu ile işe başladım yalnız ayna ile bakmadan yaptım parmak biyerlere girdi ama umarım doğru yolu bulmuştur![]()
kızlar dün baş parmağın ilk boğumu ile işe başladım yalnız ayna ile bakmadan yaptım parmak biyerlere girdi ama umarım doğru yolu bulmuştur![]()
kız bukadar bagrınıyosun valla hamişsen ne gülerim heeeeeeeeeevalla ben bakmadım
![]()
kıssss ne bilemmmm ben yazmışım misal emine beğenmiş bana bildirim gelmiş
o nasıl olmuşşşş merak ettim leynnnnnnnn !!!!!!
öğretin leynnnnn..allaaa alllaaaaa....
haaaaaaaaaaaaa
kısssssssssssssssss koccammmmaaaan yazıyoooo be gardaşımmmmm
görmemişim .........pardonlarrrrrrrrrrrrrrrrr....![]()
ayyyy yemek yapmam lasımmm kim yapcekkk yafffff burayı bırakıp çişe gidemiom çok çişim geldiiiiiihaa bu aradaaaa test yaparkenn fark ettim ne biçim çişim varmışş beeeee
çok koyu sarıydııı açık çay gibiiiii açık çay bile açık kalır daha koyuyduuuuu
![]()
hmmm face gibi yeni mi çıkmış o ayol bende şimdi gördüm valla![]()
ayyyy yemek yapmam lasımmm kim yapcekkk yafffff burayı bırakıp çişe gidemiom çok çişim geldiiiiiihaa bu aradaaaa test yaparkenn fark ettim ne biçim çişim varmışş beeeee
çok koyu sarıydııı açık çay gibiiiii açık çay bile açık kalır daha koyuyduuuuu
![]()
anam sende yavrum cay içemicez sayende heee delüüü senüüü sabah ilk idrarınla yapcan biraz işe sonra ortasındaki kısmı bardaga işe ondan alıp damlat regl olmassan bidahakini öle yap şekerim ... bende poaça hamuru yogurdum dolaba koydum ay bir kabarmış maşallah gelin 5 çayına kızlar ...
anam sende yavrum cay içemicez sayende heee delüüü senüüü sabah ilk idrarınla yapcan biraz işe sonra ortasındaki kısmı bardaga işe ondan alıp damlat regl olmassan bidahakini öle yap şekerim ... bende poaça hamuru yogurdum dolaba koydum ay bir kabarmış maşallah gelin 5 çayına kızlar ...
hiç sağına soluna bakmıon bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
hiç sağına soluna bakmıon bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
anacım baş parmak nerden aklına geldi onu kullananı hiç duymamıştımneyse haticeye bakma neticeye bak demişler sonunda yapmışsın tebrik ederim efenim atinadan reha muhtar soruyor efenim acı varmıydı acı ? ne hissettiniz parmak ilerlerken
kız laptopla gir wc ye ben öyle yapıyom bazen kabızlık çektiğimde![]()
ben yeni gördüm tatlımmmmm....
varmıydı hep bilemiyorummmmm....
face girerdimmmmm hep şimcik hep burdayımmmmm....
![]()
hemennn geliorummmmmmmmmmmmmmmmm![]()
gebelik testi bile ne zormuş yaw oraya işe buraya işe2,5 saat sonra sendeyiz şeker ben yetişirim o saate
![]()