• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

südüklü raziyelerrrrrrr napyenoz gıııııııııııı :66:

kızlar dün baş parmağın ilk boğumu ile işe başladım yalnız ayna ile bakmadan yaptım parmak biyerlere girdi ama umarım doğru yolu bulmuştur :1:

ohaaaa niee aynaya bakmıonnn kendi pipindenmii korkuonn:60::60::60: ay neyse işte vajinden:60: işimiz gücümüz pipi olmuşşş:60::60: kıs bende aynaya muhakkak bakacam amannn bi yere sokarım yanlışlıklaa canım acır çok kıymetlidir canım:60::60: hala aynasız egersiz yapmammmmm:60::60:

kız bukadar bagrınıyosun valla hamişsen ne gülerim heeeeeeeeee :33:valla ben bakmadım :14::14::14::14:

ayyyy yemek yapmam lasımmm kim yapcekkk yafffff burayı bırakıp çişe gidemiom çok çişim geldiiiiii:60::60: haa bu aradaaaa test yaparkenn fark ettim ne biçim çişim varmışş beeeee:60::60::60: çok koyu sarıydııı açık çay gibiiiii açık çay bile açık kalır daha koyuyduuuuu:60::60::60:

Bilgenm

:nazar:Canım,tebrik ederiiiiiim....:65::62::46: Allah mutluluğunuzu daim etsin,başka sıkıntı yaşatmasın inşallah...Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına....:64::64::64::92::92::92::64::64::64::74::74::74:

ayyyy yemek yapmam lasımmm kim yapcekkk yafffff burayı bırakıp çişe gidemiom çok çişim geldiiiiii:60::60: haa bu aradaaaa test yaparkenn fark ettim ne biçim çişim varmışş beeeee:60::60::60: çok koyu sarıydııı açık çay gibiiiii açık çay bile açık kalır daha koyuyduuuuu:60::60::60:

anam sende yavrum cay içemicez sayende heee delüüü senüüü sabah ilk idrarınla yapcan biraz işe sonra ortasındaki kısmı bardaga işe ondan alıp damlat regl olmassan bidahakini öle yap şekerim ... bende poaça hamuru yogurdum dolaba koydum ay bir kabarmış maşallah gelin 5 çayına kızlar ...

südüklü raziyelerrrrrrr napyenoz gıııııııııııı :66:

kızlar dün baş parmağın ilk boğumu ile işe başladım yalnız ayna ile bakmadan yaptım parmak biyerlere girdi ama umarım doğru yolu bulmuştur :1:

anacım baş parmak nerden aklına geldi onu kullananı hiç duymamıştım :29: neyse haticeye bakma neticeye bak demişler sonunda yapmışsın tebrik ederim efenim atinadan reha muhtar soruyor efenim acı varmıydı acı ? ne hissettiniz parmak ilerlerken :66::66::66:

kız laptopla gir wc ye ben öyle yapıyom bazen kabızlık çektiğimde :60::60::60::60::60:

anam sende yavrum cay içemicez sayende heee delüüü senüüü sabah ilk idrarınla yapcan biraz işe sonra ortasındaki kısmı bardaga işe ondan alıp damlat regl olmassan bidahakini öle yap şekerim ... bende poaça hamuru yogurdum dolaba koydum ay bir kabarmış maşallah gelin 5 çayına kızlar ...

hemennn geliorummmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52:

gebelik testi bile ne zormuş yaw oraya işe buraya işe:60::60:2,5 saat sonra sendeyiz şeker ben yetişirim o saate:56:

anacım baş parmak nerden aklına geldi onu kullananı hiç duymamıştım :29: neyse haticeye bakma neticeye bak demişler sonunda yapmışsın tebrik ederim efenim atinadan reha muhtar soruyor efenim acı varmıydı acı ? ne hissettiniz parmak ilerlerken :66::66::66:

kız laptopla gir wc ye ben öyle yapıyom bazen kabızlık çektiğimde :60::60::60::60::60:

aaa hiç aklıma gelmemiştiiii:60::60::60:ama eşim oturaklı tuvaleti kullanmama kısıooo adam çişime bile karışıoo yaaaaaa:60::60::60:

leynnnnn çiş muhabbetinden pohaçaya geçiş yapılırmı hiç ayyyyyyyy
:60::60::60::60::60:

ben yeni gördüm tatlımmmmm....:1::1::1:
varmıydı hep bilemiyorummmmm....:1::1::1::1:
face girerdimmmmm hep şimcik hep burdayımmmmm....
:1::1::1::1::1:

yeni eklenmiş bebişim daha önce vardı ama kaldırmışlardı inşallah tekrar kaldırmazlar gereksiz msjlar kalkar en azından ortadan :46::46::46::46::46:

Back
X