• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tembel tenekeler (yerinde sayanlar):47:
1- Aqua_83
2- Happyselly
3- Msbactery

4- Masalelif
5- Kardelenima
6- Aydazeren
7- Nuruum
8- Filesta
9- Masumcat(2 parmak/eş)
10- Bus45

11- Nursesila
12- Dilber1983
13- Yagmur2010
14- Nilayy_84
15- İlayda_23
16- Obsess (1 parmak)
17- Canan1345
18- Sarısekerim86
19- Uzgunkedicik
20- Coolfresh

21- Nursesila
22- Sachertart
23- Unfaithful24
24- Hevalll
25- Deniz1987
26- Medusaaa

27- Vaveyla86
28- Zezeze
29- Sadekahve
30- Zeytin96

31- Vagi (2 parmak)
32- Ummu_heyya
33- Nadi
34- Brc34 (eş parmağı-serçe)
35- Hhasret
36- xxsevdaxx
37- Missbon (3 parmak)

38- Bulutlar
39- Soyafilizim
40- Mitokondris
41-
Zeynep_22
42- Life83
43- Sore
44- Gunısıgımmm

45- Violina86
46- Zaferli
47- Beril26
48- Yasam42
49- Prenses43
50- Donne_rammarico
51-
Diloyloy

Egzersiz yapan arkadaşlar : :69:

3. aşama (p.....s denemesi) :

1- Sera87

2- Ozum34
3- Pandoo
4- Balbocuu
5- Aylin06
6- Yagmur1987

2. aşama (parmak/aparat egzersizi) :

1- Pamukelma (2 parmak)

2- Yaren46 (2 parmak)
3- Sardunya84 (mum)
4- Besteee
5- Nar1905 (1 eş parmağı)
6- Burcum86
7- Sahara84
8- Hfz_kubra
9- Nill87
10- Naz8 (serçe parmak)
11-Yaslandim
12- Yagmurcukkusu
13- Mano
14- Yapamadimbenonu
15- Zeinax

16- Tacem
17- Asmincan

1. aşama egzersize yeni başlayanlar/başlamak isteyenler :

1- Zeynepne

2- Mirage9_2

3- Angelnesss

4- Nazanantalya

5- Duduklutencere

6- Anofel20

7- Tmzklp

8- Eminecancelik
9- Bıdıkcan (keşifte)

10- Frd

11- Nuray181

12- İlknur_34
13- Sue1

egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim:16:

mor ile işaretlenmiş arkadaşların daha önemli işleri var sanırım bir süre daha gelmezlerse listeden silinecekler!!!!

geçmiş olsun canımm :71:

mummu deneyecen akşam yoksa p...s mi deneycen

teşekkürler canım cmt muma geçip kocişle deneme yapmıştım olamamıştı oyüzden muma devam bibakam akşam kalem ve mum deneyeyim hem sülümanda var orda da halvetler olursa gaza gelirim
p,,is denemesi yok kelebekim kızdı mumu büyütmeden deneme hayal kırıklığı oluyo deyi oyüzden mumu deneyip bisaram sarmalayam gerçi başım çatlıo bakalım haplar yayılsın vücüduma

son sayfayı okrken birden şaşırdım doğru yerdemiyim yoksa yemek tarifleri bölümünemi geldim yanlışlıkla diye. kızlar çok acil cevaplayın murat ulusoya gitmeyi düşünüyorum ama güven eksikliğim var. karar veremiyorum bir türlü. lütfen yardım edin. dr. ulusoya gidenler sayfasında artık kimse takılmıyo özellikle gittim başardım diyenler. fikri olan yardım etsin. lütfeeeeen

canım ben sana şunu diyim ulusoya gidipte sonrasında uğraşanda var parasını kaptırıp

adam bişey yapmıo ki hipnoterapi uyguluyor dilatör veriyor denetiyor otel odasında

kendi kendinizi sizde hipnoterapi yapabilirsiniz.

herşey sizde bitiyor bence buraya takıl emin ol kendinde çok rahatlıkla başarabilirsin ve hiç para harcamadan.

teşekkürler canım cmt muma geçip kocişle deneme yapmıştım olamamıştı oyüzden muma devam bibakam akşam kalem ve mum deneyeyim hem sülümanda var orda da halvetler olursa gaza gelirim
p,,is denemesi yok kelebekim kızdı mumu büyütmeden deneme hayal kırıklığı oluyo deyi oyüzden mumu deneyip bisaram sarmalayam gerçi başım çatlıo bakalım haplar yayılsın vücüduma

anladımmm canm evet doğru sora hayal kırıklığı oluyor

mumu rahatlıkla yapınca sarıp sarmalarsın büyütüp öle denersin

p...s boyutunda aparatta denersen senin için çok faydası olur

sonra geçersin zaten ne kalmış şunun şurasında başarını yakınn görüyomm seniin :70:

leynnnnnnnnnnn fırıncıııııı 10 gün regl 10 gün grip ne bu aaaaaaaa vajililere grip mrip yasak dikkat edin kendinize ayollllll taze gelin adayları uyumaz üşümez acıkmaz hep çalışır :9::9::9::9::9:yenene kadar rahat yok size :86::86::86::86::86:

[/B]

aferin söz dinleyen çalışkan bir öğrenci alkış alkış :71::71::71::71::71::29::29::29:

kızlar bende önce kardeşimle görüştüm (ama oçok uzaklarda) sonra sizi okudum
şimdi de acık face ve maillerime bakam kociş aradı oda grip oluyomuş :69:
sonrada çalışcam zati canım acıyo bide telik yemeyem :50:

kızlar bende önce kardeşimle görüştüm (ama oçok uzaklarda) sonra sizi okudum
şimdi de acık face ve maillerime bakam kociş aradı oda grip oluyomuş :69:
sonrada çalışcam zati canım acıyo bide telik yemeyem :50:

cnm sana face de yasak öncelik egz. :27::27::27::27:( iç sesim : kız benle bidaha konusmyacak valla terlik ve yasaklar hehheehe :27::27::27:)

dün egzersiz yaptım yine 2 parmak bakalım ne olcak jelim de bitti zaten reglimde olmak üzere ara vercem 1 hafta acaba gerilermiyim eşimin 2 parmağının da yarısını almıştım..

cnm ben dün iki parmağa geçiym dedim biraz zorlandım :( ama tek parmak olayını tamamen hallettim aslında sorun yok bence. bugünde onu tekrarliym diyorum. iki parmağa da yarın geçiym. sen :5::5:ne dersin?

tatlım tek parmakta rahatsan şimdi 10 dk. tek parmak çalış sonra işaret ve orta parmagını küs şeklinde yap jel sür hatta prez. geçir daha rahat kayıyor sonra öyle dene ıkın nefes alıp ver yavaş yavaş giriyor tek bogum bile olsa başla cnm erteleme okey ...

cnm ben dün iki parmağa geçiym dedim biraz zorlandım :( ama tek parmak olayını tamamen hallettim aslında sorun yok bence. bugünde onu tekrarliym diyorum. iki parmağa da yarın geçiym. sen :5::5:ne dersin?

evet bu iki parmağa geçerken bende zorlanmıştım

ama ilk bir parmağımı baya yaptım yarım saat neredeyse sonra iki parmağımı o doktor eldivenlerinin bir parmağına geçirdim ikisi bir olsun diye küş şeklindeydi parmaklarım öle wc de oturur gibi denedim öle yapabilmiştim.

bir parmak la baya dene bence esnemesi için sonra küs şeklinde yap parmaklarını ıkınarak ittir başta sıkış pıkış gibi oluyor:1: ama esniyor

tatlım tek parmakta rahatsan şimdi 10 dk. tek parmak çalış sonra işaret ve orta parmagını küs şeklinde yap jel sür hatta prez. geçir daha rahat kayıyor sonra öyle dene ıkın nefes alıp ver yavaş yavaş giriyor tek bogum bile olsa başla cnm erteleme okey ...

tmm örtmenim :1::1::1::1: sen ne ödev verirsen ben onu yaparım :8::8::8::8:

dün egzersiz yaptım yine 2 parmak bakalım ne olcak jelim de bitti zaten reglimde olmak üzere ara vercem 1 hafta acaba gerilermiyim eşimin 2 parmağının da yarısını almıştım..

yok bebişim gerileme diye bişey yok beyin geri saramıyor merak etme sen. harika gidiyorsun zaten 2 parmagıda rahat alıyorsan mumla aparat yap etrafına pamuk sar p... boyutuna getir. jelatinle prez.geçir ve jelle öyle dene ama reglin yakınsa şimdilik 2 parmak devam et . regliden sonra aparatla yaparsın olalala halay yakındr cnmcm [/COLOR]

Back
X